kynsilakkavinkki

kauneus, koti & sisustus, me, muoti

Heips! Mulla on ihan liikaa kynsilakkoja ja käytän niistä ehkä kolmea sävyä 😀 Jotenkin lakkoja on niin helppo ostaa, kun ne maksaa muutamia euroja ja värivaihtelua on ajoittain kiva saada. Kuitenkin usein lakat jää käyttämättä ja muutamat vakkarit pyörii.
Nämä kaksi sävyä ovat top lemppareitani! Beigen löysin itseasiassa töistä, kun roolihahmoni käytti kyseistä lakkaa. Silloin huomasin, että lakka pysyy hyvin ja beigen sävy on täydellinen. Tämä lakka on todella helppo myös siinä mielessä, että beigestä ei niin hahmotu jos lakka halkeilee tms.
Uusin rakkaus on tämä aivan hentosesti laventeliin taittava valkoinen. Kysyin myyjältä onko lakassa pidmenttiä ja hän vakuutti, että jo yksi lakkauspinta riittäisi pigmentin puolesta. Toki aina suositellaan laittamaan kaksi kerrosta. Myyjä kertoi myös, että lakka tekee ”muovisen” pinnan on todella mageen näköinen. Sitä se kyllä on! Luulen, että tämän kynsilakan käytän jopa loppuun. Tuota beigeä oon myös ostanut uudemman kerran.
Tykkään molemmissa lakoissa pienestä pullosta ja tuntuu ettei pikkupullon kanssa lakkaaminen ole samanlaista läträystä. Näitä molempia lakkoja on myynnissä ja löytyy varmasti hyvin varustetuista marketeista, netistä, kauneusliikkeistä jne. 🙂
Mä tulin juuri Suvin (Suvi Tiilikainen) luota kulmien kestopigmentoinnista.. Niin luonnollinen ja huoliteltu lopputulos, tällä hetkellä ensimmäinen kuva Suvin ig-tilillä. Nyt päivällisen tekoa ja Matildan halailua. Mimosa onkin Vaarilla hoidossa ja ne saapuu Mikon kanssa kohta puoliin kotosalle. Kivaa keskiviikko iltaa! <3Sara
Beige/Lumene Natural Code 6 nude, Valk.Laventeli/Loreal, 851 nouvelle vague

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Manteli 22.02.2017

  Kiitos mahtavasta blogista, tätä on ihana seurata ?
  Olen pitkään meinannut kysyä, että millaista on parisuhteessa, kun toinen (toki teidän tapauksessa molemmat) näyttelijä? Aiheuttaako mustasukkaisuutta nähdä oma mies esim. läheisissä kohtauksissa toisten naisten kanssa? Olen aina miettinyt tätä näyttelijöiden kohdalla, ymmärrän että aika henk.koht. asia, mutta kiinnostaa kovasti, joten rohkenin kysyä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Jotenkin sen itse niin konkreettisesti tietää mitä kuvaustilanne meinaa niin mustasukkaisuutta ei synny 🙂 Voisin kirjoittaa aiheesta tarkemmin joku kerta 🙂 Hyvä kun rohkenit kysyä 🙂

   Vastaa
   • Petra 02.03.2017

    Lueskelin vanhoja kommentteja, ja muakin on mietityttänyt tää asia.. Itsellä ei vastaavanlaisesta kuvaustilanteesta ole kokemusta, mutta ajatuksen tasolla helposti ainakin itselle tulisi ekana mieleen tämä mustasukkaisuus. Olisi siis tosi mielenkiintoista lukea tästä, jos joskus haluat sitä asiaa enemmän avata!:)

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.03.2017

     Joo hei, tästä kyseltiinkin.. yritän kirjoittaa piakkoin postauksen aiheesta 🙂 ihanaa viikonloppua!!

     Vastaa
 2. Pia päivi 22.02.2017

  Moi. Kiva kynsilakka postaus. Mul on toi sama beige k.lakka on vaan niin ihana sävy. ?. Kivaa iltaa teille. ?.

  Vastaa
 3. Johanna 22.02.2017

  Tuo laventeli ?
  Voi minäkin niiiin haluisin laitattaa kulmat kuosiin kestopigmentoinnilla, mutta meillä päin on aika vähän niiden osaajia… Ja toisekseen se tuntuu äkkiseltään aika kalliilta, MUTTA olisi varmasti sen arvoista! Kauankohan pigmentointi kestää kulmissa? Vai onko se yksilöllistä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Joo, kannattaa kyllä mennä hyvälle jos menee.. aika hurjia stooreja oon kuullut jos on epäonnistunut :/ Se kestää 10kk-2vuotta, ihan riippuu ihmisestä 🙂 Mutta kyllä yllätyin niin positiivisesti! Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 4. NNiina 22.02.2017

  Tää blogi on aivan ihana ? Tuo laventeli kynsilakka on ihana väristä ? Pakko ostaa sitä joku päivä ?

  Vastaa
 5. kaisu 22.02.2017

  Oon ettiny vähän aikaa tietynlaista beigeä kynsilakkaa, täytyykin kokeilla tota Lumenea kun se näyttää just siltä millasta etsin 🙂 Mulla kynsien lakkaus menee vähän kausittain ja joskus saattaa mennä useampi viikko etten jaksa lakata ollenkaan. Oon huomannu, että aina korkea hinta ei takaa laatua kynsilakoissa, ja sitten joskus löytyy tosi hyvä halpislakka.. Hauskaa keskiviikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Niinpä!! Kandee hei koittaa, ihan mun lemppari eikä hintakaan oo paha 🙂
   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 6. Mimmi 23.02.2017

  Ei vitsit! Mä oon tässä varmaan puolen vuoden ajan nyt kuolannu noita 3d kestokulmia! ? ja ajattelinkin että varmaan tänä vuonna ennen häitä käyn ottamassa sellaset ? mun kulmat on luonnostaan melko vaaleat ja tosi ohutta haituvaa, joten väritkään ei kunnolla pysy (joudun värjään krt/vk ja silti joka päivä laittaan kulmaväriä lisäks ?). ois tosi kiva kuulla kokemusta niistä! Miltä ottaminen tuntu, kauan laitto kesti ja miten menee toipumiset ym. Vähän ihana kun kävit ottamassa niin saan kysellä joltakin ”tutulta” kokemusta! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Joo siis mä yllätyin tosi positiivisesti, eli voin kyllä suositella.. ehkä ainoona vinkkinä että kannattaa mennä hyvälle tekijälle koska aika hurjia stooreja oon kuullut jos kaikki ei oo mennyt hyvin :/ Mutta netistä varmaan hyvin näkee portfoliota jne 🙂
   Se ei sattunut juurikaan, vähän nipisteli ja toipuminen kestää 4pv-1vk 🙂 Laita ihmeessä viestiä jos vielä joku mietityttää 🙂

   Vastaa
 7. jassu 23.02.2017

  Tuo laventelilakka on niin ihana! Mun uus lemppari! Stockalla oli loppuunmyynnissä (Oulussa siis) kaikki tuotteet eli meikit myös -60%. Sieltä tuli ostettua vaikka mitä ihanuuksia, tää oli yks niistä ja rakastuin heti. Tuun varmasti käyttään loppuun ja ostamaan lisääkin.
  Toinen uus lemppari on NCLA 119 Nudes Volume1. Ihan hemmetin kallis ja just ostin joten laadusta en osaa vielä sanoa, mutta sävyltään niin täydellinen hennon persikkainen, just sellainen mitä oon jo pitkään ettinyt eikä vaan oo miltään merkiltä löytynyt. Joitakin hutiostoksia tullu etsiessä tehtyä mut nneks nyt löyty just se oikea sävy. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Voi mikä ale :)!
   Hei pitää tsekkaa tuo sun lemppari 🙂 Kuulostaa ihanalta 🙂

   Vastaa
 8. Itsekin olen hulluna kynsilakkoihin ja niitä löytyykin kymmenenittäin. Kiva postaus siis! 🙂

  Vastaa