syksyn TOP

me, muoti, ootd

*sisältää kaupallisia linkkejä

Moikka!<3 Paljon enemmän sitä tarvitsee kaikkea, kun arki on alkanut. Listasin tähän alle, mun suosikkeja ja sellaisia asioita mitkä helpottaa mun elämää kummasti. Listasta oikeastaan puuttuu vain kamera (ja tietty puhelin) jolla olen ottanut nämä kuvat.. 🙂 Se kulkee aika tiivisti mukana, kun räpsin tänne blogiin kuvia. Multa on kysytty tarkempaa postausta töissä käynnistä ja siitä miten mun viikko rytmittyy.. Teen teille tällaisen postauksen ensi viikosta ma-pe ja postaan viikonloppuna. 🙂 Jos on jotain töihin liittyviä kysymyksiä, niin pistäkää tulemaan.. Voin yhdistää ne postaukseen!
..Mitkä on teille tärkeitä artikkeleita ajatellen syksyä ja arkea? <3Sara pssst. huomenna aamusta oon Huomenta Suomessa vieraana <3
Tietokone / Hommasin itselleni Macbook Airin keväällä, kun olin lädössä työmatkalle. Tiesin, että pidemmällä tähtäimellä auttaisi jos meillä olisi kaksi konetta ja voisin aina ottaa mukaan siron läppärin jos tarve vaatii. Olen tykännyt älyttömästi tästä kevyestä ja pienestä koneesta, jonka voi ottaa helposti mukaan minne vain. Se mahtuu myös reppuuni! 🙂
Cluse / Sain valita muutamia kelloja Cluselta* ja päädyin valitsemaan romanttisia siroja, sekä enemmän maskuliinisia kelloja. Tykkään älyttömän paljon tästä* marmori tausta ja kellon sporttisesta/maskuliinisesta fiiliksestä. Kellojen hinnat lähtee 89e ja pakkaukset ovat todella kauniita. Cluse:lla on kelloja laidasta laitaan ja olen ollut äärettömän tyytyväinen kellojen laatuun 🙂 Tykkään!
Reppu / Sain viime synttäreinä lahjaksi mustan nahkarepun ja nyt syksyllä se tulee varmasti entistä enemmän käyttöön. Tykkään siitä kun repussa paino menee tasaisesti hartioille, kun taas laukkua raahatessa hartiat/olkapäät aina kärsii. Tykkään myös repun simppelistä ja sirosta olemuksesta!
Kalenteri / Kirjaan kaiken kalenteriin.. En itseasiassa käytä edes puhelimen kalenteria. Mua jotenkin helpottaa kun näen koko viikon yhdellä silmäyksellä ja samaan paikkaan on listattuna mun, Mikon ja lasten menot. Kalenteri pelastaa monet hetket ja mun kirjaan kaiken aina heti ylös, koska muuten ne unohtuu.. 😀
Kumisaappaat / Ostin itselleni uudet kumpparit, kun edellisistä tuli vesi läpi viime keväänä. Päädyin perus Hunterin saappaisiin.. 🙂 Tykkään! Sade ei tällä hetkellä haittaa, koska odotan vaan että saan saappaat päälle. Haaveilen siitä, että yhdistän saappaat mekon, neuleen ja pitkien sukkien kanssa. 🙂
Nahkatakki / Tämän ihanuuden sain NA-KD:ltä ja se on täydellinen! Oon etsinyt sopivaa nahkatakkia todella kauan ja olin vähän jo luovuttanut. Mulle on nimittäin kaikista tärkeintä, että takki tuntuu päällä hyvältä ja että sitä on mukava käyttää. Tässä yhdistyy mukavuus ja kiva ulkonäkö! Nahkatakki on myös superlämmin <3


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Pia_paivi 20.08.2017

  Moi. Ihanat top vaatteet js tavarat. Sulta tulee usein niin ihania postauksia et mieli piristyy. Kiitti siitä. ??????.

  Vastaa
 2. Jasmin 20.08.2017

  Mä ostin myös ekan oman Macbook Airini viime keväänä. Edellinen läppäri alkoi olla todella hidas eikä kovinkaan ”kannettava”, paksuus reippaasti yli sentin. Sen rinnalla tämä on niin ihana, vietetään vieläkin kuherruskuukautta ohukaisen kanssa. Hinta epäilytti paljon, kun lähes saman saisi satasia halvemmalla, mutta koneita kaupassa näprätessä kaikki Windowsissa alkoi ärsyttää ja valinta oli helppo. 😀 Edellisen kerran tainnut tietokone-Macia käyttää 10v sitten koulussa ja kaikki pikanäppäimet unohtuneet, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2017

   🙂 aaaah tää on niin paras!! ihanaa kuherruskuukautta sinne 😉 Täälläkin vielä meneillään! hei kivaa viikkoa <3

   Vastaa
 3. Sara 22.08.2017

  Työpostaukseesi: Salkkareitten studio on Konalassa jossa kuvaatte sisäkuvaukset, missä ulkokuvaukset tehdään ja millä liikutte sinne? Keskustamaisemiin kun on matkaa. Montako tuntia sulla on suurinpiirtein viikossa töitä? Taitaa olla hyväpalkkaista työtä kun ootte saaneet ostettua noin hienon ja ison oloisen talon.(minkäkokoinen talonne muuten on?) Tunnistetaanko sut jatkuvasti julkisilla paikoilla,onko se häiritsevää? Onko pukeutumistyylisi yhtään samanlainen kun Pepillä nykyään? Olis kiva saada taas videopostauksia enemmän 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.08.2017

   Kiitos kysymyksistä 🙂 työhön liittyvää tulee sitten viikonloppuna 🙂

   Vastaa
 4. S 23.08.2017

  Kuinka monta tuntia töitä viikossa tai päivässä? Kuinka paljon viikot eroavat toisistaan esim. työtuntien/-päivien suhteen? Mitä työpäiviisi yleensä sisältyy? Joudutko tekemään töitä kotona (enkä nyt tarkoita blogitöitä), eli harjoitteletko vuorosanoja kotona, luetko käsikirjoituksia kotona tai harjoitteletko kohtauksia yhdessä Mikon kanssa. Vai jääkö työt kokonaan työpaikalle:)

  Vastaa