monkey monday

me, muoti, ootd

Heippa! Nyt kyllä vähän jännittää koko viikko.. Mulla on pitkiä päiviä töissä, jänniä juttuja, uusia tapaamisia ja loppuviikosta lähdetään vielä minireissuun. Pitää vaan ottaa päivä kerrallaan, tunti kerrallaan ja sitä rataa. 🙂 Meidän Mimosalla on puhjennut 2v uhma, mutta ainakin toistaiseksi se on pysynyt vielä huvittavuuden rajamaastossa. Uskon kyllä, että tähänkin saadaan muutos jonain päivänä. 😀 Onneksi viikonloppu oli niin rauhallinen (tai siis ei se nyt kovin rauhallinen ollut, mutta meillä ei ollut menoja). Meillä ei ollut mitään suunnitelmia ja päädyttiin vain hengaamaan kotona. Tehtiin hyvää ruokaa moneen otteeseen, saunottiin ja jumpattiin koko perheen voimin. On huikeeta nähdä miten paljon pienet oppivat päiväkodissa ja joka kerta on yhtä siistiä kun he esittelevät uusia leikkejä, lauluja tms. Nyt meillä ollaan selkeästi kiinnostuneita jumppaamisesta! 🙂 Ajattelin, että voisin jonain päivänä kirjoitella teille enemmänkin tyttöjen kuulumisista, kun heistä on tullut blogissa vähemmän höpöteltyä töihin paluun jälkeen.
Kivaa uutta viikkoa ja energiaa!! Mä ainakin tarvitsen sitä, vaikka oon kyllä innoissaan ja meinaan tsempata hyvällä sykkeellä. Ehkä sitten marraskuussa saa mieleen hiipua kisaväsymys, vaikka toivon tosin että ei silloinkaan. Halaus maanantaihin! <3Sara



kengät / Pomar / Polhem*

neule / H&M

kaulahuivi / Cubus

kello / tämä / Cluse *

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Martta 09.10.2017

  Moikka! Täälläkin tosi tiukka viikko edessä, neljä IT-ryhmän näytelmää ja Suomi 100-teemaviikko koulussa, eli kaikkea muuta normiarjesta poikkeavaa! Perjantaina onneksi alkaa loma, ja serkun kaa laatu-aikaa mummolassa (hyvää ruokaa)? sit siitä viikon päästä alkaa taas kunnon kiri koulun kanssa, Norjan reissua ja tetti-viikkoa…. Jaksamista sulle viikkoon ja loppu syksyyn❤️

  Vastaa
 2. Pia-päivi 09.10.2017

  Moi. Ihana neule. Kiirusta teillä. Hyvää syksyn jatkoo teille. ? ? ? ?.

  Vastaa
 3. Anni 10.10.2017

  Sulla on ihana blogi, ja pirteitä juttuja! Kommentoin sen verran mimosan uhmaa: mulla tammikuussa 3v täyttävä tyttö. Joskus ihan naurattaa hänen uhmailunsa, joskus melkein itkettää kun on aikataulu ja pakko päästä lähtemään tai syödä reippaasti , jos se lempi mekko on pesussa tai niiskuneitilusikka koneessa. Joskus tuntuu että on vaikeaa olla 3v lapsen vanhempi, mutta ei ole helppoa olla itse 3v. Kun haluaa ne pupupikkarit, ja saadessaan pupupikkarit, alkaa itku, kun unohti halunneensa sittenkin ne kukkapikkarit ?
  Mukavaa syksyä teillekin!

  Vastaa
 4. Ella 10.10.2017

  Moi, mä luin jostain postauksestasi, että käytät tytöillä esim. vimman kuosien kanssa hm/lindex yksivärisiä. Oletko kokeillut gugguun yksivärisiä? Jos et, niin miksi, jos kuitenkin tykkäät esim. vimman ja papun laadusta? Entä oletko ostanut itse paljon vimmaa ja papua?

  Vastaa
 5. Essimm 11.10.2017

  Onpas kivat farkut sulla! Mistä on? Onneks tänään on jo keskiviikko, et nopeesti se vkl on taas tulossa! ?
  Uusien sivujen myötä oli näköjään kadonnut mun automaattiset tiedot, mut toivottavasti on vanha nikki tuossa.. ?

  Vastaa