Berlin Park -love

me, muoti, ootd

*Mainos / Timberland

Moi! <3 Mentiin perjantaina ystävämme synttärijuhliin ja olin napannut nilkkurit mukaan sitä varten, että vaihdan ne illan hulinoihin. Olin siis koko päivän painanut lenkkareissa ja mietin että juhliin sopii paremmin ”siistimmät” kengät. Sitten illalla vetäisin juhlavaatteet niskaan ja tajusin miten hyvin rennommat kengät sopisi asuun. Onneksi laitoin rohkeasti (haha, mun rohkea pukeutumisessa on tätä luokkaa) mukavat lenkkarit jalkaan. Huomasin nimittäin, että moni muukin oli yhdistänyt lenkkarit mekkoon/siisteihin vaatteisiin. Tämä muoti on niin mun makuun!!

Tänä keväänä pääsen jatkamaan yhteistyötä Timberlandin kanssa ja kurkkaamaan kesän kenkämuotia. Timberlandin uudet Berlin Park kengät ovat äärettömän mukavat jalassa ja samalla on sanomattakin selvää, että monikäyttöiset. Mielestäni tuo vaaleanpunainen sävy antaa todella paljon mahdollisuuksia ja kengät on helppo yhdistää rentoon lookiin sekä juhlavaan asuun. Kengät asui koko viikonlopun päälläni ja yhdistelin ne erityylisiin asuihin (mm. rennot boyfriendfarkut+neule ja kukkamekko). Tykkään kenkien pehmeästä ja korkealuokkaisesta nahkapäällysestä joka pidentää käyttöikää. Mulla on ollut aiemminkin Timberlandin kenkiä käytössä ja niissä on kyllä poikkeuksellisen hyvä kävellä. Koko talven paineilin heidän kengillä ja viime kesänä lenkkarit olivat kovassa käytössä. Näin ollen kenkien kestävyys on tullut testattua ja todettua hyväksi. Myös EVA-välipohja on mulle jo entuudestaan tuttu ja tiedän miten se takaa mukavuuden koko päiväksi. Näissä vaalenpunaisissa kengissä on EVA-välipohjan lisäksi Ortholite-pohjallinen mikä takaa todella hyvän vaimennuksen. 🙂

En ole koskaan oppinut tykkäämään korkkareista ja luulen, että mitä enemmän vuosia vierii niin sitä vähemmälle käytölle korkkarit jää. Rennommat kengät tuo kivasti persoonaa pukeutumisessa esiin ja mielestäni ne ovat silti ihan yhtä siistit verrattuna vaikkapa niihin korkkareihin. Olen käyttänyt näitä Berlin Park kenkiä nyt muutaman kerran ja jo nyt tuntuu, että kengät ovat muotoutuneet minulle. Kengissä on valmiina muotoiltu kumipohja ja se yhdistettynä mokkanahkaan varmistaa istuvuuden. 🙂 Kivana pointtina voisin nostaa kengän kaksisävyiset nauhat joka on tehty kierrätetystä materiaalista.
Mitä te tykkäätte tästä vaaleanpunaisesta väristä? En tiedä olisinko itse uskaltanut/osannut valita tätä sävyä, mutta nyt kun mulla on nämä, niin vitsit miten tykkään. Kannattaa ehdottomasti tsekata myös näiden Berlin Park kenkien värivalikoima, mistä löytyy mm. silverin ja rose goldin sävyt. Aivan ihanat! Näillä popoilla pian alkavaan uuteen viikkoon. Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

psst. Timberland Storen löytää Helsingin Formuista 😉

kengät / Timberland*

housut&paita / ginatricot*

korvikset / Pernille Corydon

arskat / rayban

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Saara 01.05.2018

    Ihanat kengät! ? Onko sinulla näistä sama koko kuin muistankin timberlandin kengistä?

    Vastaa
  2. Laura 02.05.2018

    Aivan ihanan näköiset kengät, ja tuo väri! ? Voisi jopa harkita ostavansa itselleen, ihan niinkuin kenkiä ei olisi jo nyt tarpeeksi ?

    Vastaa