tämän hetken + ja –

fashion, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää 🙂 Alla löytyy tämän hetken + ja -. <3Sara

+ Tänään tulee Jäätelöauto! 🙂 Oon ihan yhtä innoissani tästä kun meidän tytöt. 😀 Meidän pakastimen yksi lokero on omistettu irtojädeille ainakin nyt kesän ajan.

Ulkona myrskyää ja sade piiskaa ikkunoita.. olisi kivempi suunnata jädeautolle paremmassa säässä. 😀

+ Juoksin tällä viikolla ensimmäisen 5km lenkin, joka tuntui ihan mukavalta. Mikko on puhunut paljon siitä, että kyllä jossain vaiheessa tulee lenkki jonka aikana juoksu rullaa. Nyt se tapahtui!

+ Lila tuli viikoksi kotiin. <3 Hän on viihtynyt viimeisen vuoden enemmän Mummin ja Vaarin rauhassa ja heidän kanssa mökillä. Lila on kymmenen ja Melinan syntymä oli vähän vaikea paikka, kun häslinki taas lisääntyi.

 Jalkapallon EM-kisat pelataan pian ja Mikon piti lähteä katsomaan pelejä… mutta nyt ei ole järkevää lähteä. :/ Harmittaa toisen puolesta. Onneksi kotiin voi tehdä kisakatsomon kavereiden kanssa!!

Me käydään aika usein saunassa, mutta nyt se on ollut poissa toiminnasta reippaat pari viikkoa ja täällä on jo ikävä löylyihin. Onneksi takuuta on vielä hyvin jäljellä.. Toivottavasti saadaan kiuas pian taas kuntoon ja haasteet saunan kanssa jää historiaan.

Mulla on vielä P A L J O N tekemistä ennen lomalle jäämistä. En edes viitsi ajatella mitä kaikkea, kun alkaa syke nousemaan. 😀 Päivä päivältä työt onneksi vähenee ja nyt yritän taas pitää kirkkaasti mielessä kuinka tärkeää on BALANSSI ja se, että levolle on tarpeeksi aikaa.

+ Melina oppii jatkuvasti uusia taitoja ja naurattaa meitä milloin milläkin hassuttelulla.

+ Kokeilin aivan ihania päivettäviä tuotteita ja sain kauniin rusketuksen. Kirjoitan näistä lisää viikonloppuna. 🙂

kengät / Adidas

farkut / Kappahl

paita / Nanso / saatu

nahkatakki / nakd

ponnari / BONTAIL / saatu / pieni kotimainen yritys <3

Laukku / Unisa / saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Mk 28.05.2021

  Mikä puu teillä mahtaa olla tuossa autokatoksen ja talon välissä? Näkyy useammassa tämän postauksen kuvassa.. Valkoiset kukat

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.05.2021

   tuomi 🙂

   Vastaa