kukkamekossa

kuulumiset, loma, me, muoti, ootd

Moi! Eilen grillattiin pizzakiven avustukselle iltapalaa ja istuttiin melkein puoleen yöhön terassilla. Ilma oli lämmin ja tuoksu muistutti etelän lomaa. Ollaan retkeilty ja lekoteltu sopivassa suhteessa. Oon iloinen siitä, että loma ei maistu suorittamiselta ja voi aidosti mennä sen fiiliksen mukaan mikä milloinkin on.

Illan tunnit vietetään lähes aina omalla pihalla, niin että samalla kastellaan pensaita, puita, nurmikkoa ja kukkia. Toistaiseksi meidän piha voi todella hyvin ja paahde ei ole päässyt vahingoittamaan.

Melina oli viikonloppuna ensimmäistä kertaa yökylässä äidilläni ja me vietettiin ilta kaksin. Päälle valikoitui vuosia vanha mekko (na-kd) ja lenkkarit. Edellisenä iltana sovittelin muutamaa mekkoa ja tytöt toimi innokkaina makutuomareina. Ne on ihanassa iässä, kun kaikki pukeutuminen jne kiinnostaa ja myös näkökulmaa löytyy. 😀

 

Tänään toimitetaan vihdoin meidän allas ja jos hyvin käy niin saadaan tällä viikolla vielä käyttöön. Iltapäivällä mennään katsomaan kaverin koiranpentua ja piipahdetaan samalla Helsingissä. Huomenna suuntaan kaverin kanssa pienelle kotimaan reissulle. 🙂 Hei ihania kesäpäiviä sinne! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *