lomalta paluu

kuulumiset, lapset, loma, luonto, me

Moi! Ollaan vietetty tää viikko hiihtolomaa mökillä. Oon ollut villavaatteissa, ilman meikkiä, syönyt ja nukkunut hyvin. Tää oli eka kerta lasten kanssa, kun mökillä tuntui erityisen helpolta. Huomaa, että lapset alkaa olla jo isoja. Pienintäkään ei tarvinnut aivan jatkuvasti seurata vaan hän viihtyi myös itsekseen. Tosin siellä oli kyllä serkkujen perhe mökkeilemässä mikä oli lasten mielestä tietty ihan parasta. On valtava rikkaus saada elää lapsiperhe elämää Mikon veljen perheen kanssa samaan aikaan. Heillä on myös kolme lasta ja kaksi vanhinta tyttöä lähes täysin samanikäisiä meidän tyttöjen kanssa.

Oon iloinen siitä, että kierrokset laski ihan muutaman vapaapäivän aikana. Se kertoo mun mielestä siitä, että arki ei ole liian vauhdikasta. On nimittäin ollut aikoja kun viikon loma on mennyt vaan samassa temmossa kuin arki ja rauhoittuminen on ollut vaikeaa.

Taisinkin kirjoittaa siitä, että avantouinti ja urheilu jäi pariksi viikoksi pois kun ollaan sairasteltu. Mökillä olo tuntui terveeltä ja uskaltauduin avantoon. Siinä oli kyllä aikamoinen homma saada edes avanto tehtyä ja kevyt jää muodostui aina sillä välillä kun käytiin saunassa. 😀 Pakkasta oli parhaimmillaan -18 astetta, joten ei ihme.

Jäätiin mökille extempore vielä vähän pidemmäksi aikaa ja se oli hyvä päätös. Käytiin luistelemassa luonnon jäällä ja osa porukasta jaksoi luistella yli neljän kilometrin lenkin. 🙂 Viikonlopuksi tultiin kotiin, jossa oli käynyt meidän poissa ollessa siivooja. <3 PARASTA! Meillä on käynyt siivouspalvelu jo monta vuotta ja silti nautin siitä joka kerta yhtä paljon. Vähän sama asia muuten kynsien geelilakkauksen kanssa. 😀 Palvelut joista maksan erittäin mieluusti.Tänään saadaan kavereita brunssille ja sitten valmistaudutaan alkavaan viikkoon. Pitääkin katsoa ulkokamppeet tarkasti läpi, kun ensi viikolla on plussaa. Oon vähän pihalla lasten kevätvaatteiden suhteen. Pienimmällä on kaikki tarvittava, mutta isompien kasvuvauhti on niin kova tällä hetkellä, että jatkuvasti saa päivittää tilannetta.

Leppoisaa sunnuntaita ja ihanaa uutta alkavaa viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

  1. Johanna 26.02.2023

    Tosi ihana tuo taivas kuva

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.02.2023

      <3

      Vastaa
  2. Hemulix 27.02.2023

    Kuulostaapa ihanalta!

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.02.2023

      🙂 <3

      Vastaa
  3. Sanna 27.02.2023

    Tosi rentouttavan kuuloinen hiihtoloma! 😊☀️

    Oi nam, teidän brunssitarjottavat kiinnostaisi kovasti omaksi inpiraatioksi 🤗

    Vastaa
    • Sara Parikka 28.02.2023

      hei joo, pitääpä tehdä joku pidempi brunssipostaus pian :))

      Vastaa
  4. Hannele Gergin 28.02.2023

    Ihanan kuuloinen hiihtoloma teillä🤗😍Tosi kauniin talviset maisemat😍Aurinkoista viikon alkua teidän perheelle🤗☀️

    Vastaa
    • Sara Parikka 01.03.2023

      Kiitos, oli kyllä <3 Kiitos samoin sinne, ihanaa kevättalvea!

      Vastaa