nämä pidän mielessä syksyllä

kuulumiset, me

Moi! Meillä alkoi arki. Tänään oli jopa kolme tuntia, kun kotona ei ollut ketään lapsista ja sain rauhassa jutella palaverissa sekä naputtaa konetta. 🙂 Ensi viikolla päivät ovat sitten jo pidempiä. Loman aikana tuli paljon pohdittua arkea ja asetettua toiveita sekä tavoitteita tulevalle kaudelle. Alla ajatuksiani. Ihanaa loppuviikkoa! <3Sara

Vapaa-aika / Pidän huolta siitä, että työt pysyy työajalla ja ne eivät ”valu” vapaa-ajalle. Tarvitsen enemmän raameja ja sääntöjä, jotta turvaan omaan vapaa-aikaa. Töihin liittyviä viestejä tulee niin monessa eri kanavassa ja kellonajasta/viikonpäivästä riippumatta. Yrittäjänä on kyllä oma haasteensa johtaa omaa työtä. 😀

Uni / Se tärkein. <3 Että saa tarpeeksi lepoa. Kesälomalla oon valvonut melkein joka ilta puoleen yöhön ja nyt pitäisi päästä aiemmin nukkumaan. Meidän pienin nukkuu päiväkodissa päikkärit, joten aamulla hän myös herää aikaisin. Tänään herätys oli 06.05. Odotan jo, että ollaan koko porukka aikaisemmassa rytmissä. Lapset unille klo. 20 ja aikuiset 22. Tämä olisi super!!

Liikunta / Tästä taisin kirjoittaa jo aikaisemmin. Haluan enemmän energiaa ja aikaa liikunnalle. Niin, että vapaa-aika ei mene ainoastaan palautumiseen. Tarkoituksena on alkusyksystä käydä ulkosaleilla ja sitten kun kylmät ilmat saapuu hankin ehkä piiiitkästä aikaa salijäsenyyden.

Avanto / Tämä harrastus on kulkenut mukana jo pidempään ja siitä haluan pitää kiinni. Kylmä vesi auttaa virittyneen hermoston kanssa ja stressit sekä ajatukset selkiytyy. Nautin siitä, että vesi alkaa olla jo selkeästi viileämpää. Taisin jostain lukea, että terveysvaikutukset alkavat kun vedenlämpötila tippuu alle +15.

2024 / Elo-syyskuu menee tiivisti töissä, mutta loppuvuodesta pidän kalenterin väljänä. Haluan kunnolla tilaa ensi vuoden ajatuksille.. Mulla on tapana tukottaa aikataulut, niin että seuraavaa kautta ei ehdi kummemmin miettiä. Nyt olisi tarkoituksena pohtia uudella kulmalla tulevaa vuotta. Lomalla sen aina hahmottaa kuinka paljon tyhjä tila auttaa ajatusten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Maija 11.08.2023

    Syksy on ihanaa aikaa, meillä toinen pojista aloitti ensimmäisellä luokalla jännityksestä yli päästy ja eka koulu ”viikko” takana, reippaasti lähti koulu polulle ja taisi äidille olla enemmän jännitystä kun pojalle ekasta koulupäivästä.

    Vastaa
    • Sara Parikka 14.08.2023

      voi miten spesiaalia!!! <3 siis toi on niin totta, et vanhempana sitä on enemmän jännityksissä 😀 Tsemppiä hurjasti sinne ja kaikkea parasta teidän perheen syksyyn <3

      Vastaa