hei syksy

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, pohdintaa, työelämä, tyyli

Moi! Onpa pitkä aika siitä kun olen viimeksi käynyt täällä blogin puolella. Tässä tämä selain on auki aina kun istun koneella, mutta helposti kynnys postaamiseen nousee.. Se on varmasti ihan turhaa. Tulevina viikkoina haluan ainakin tehdä tänne muutaman ihanan reseptin ja postailla muutenkin kuulumisia.

Annoin juuri Lakulle pyyhkeen jonka sisälle on piilotettu herkkuja ja nyt pentu ahertaa lattialla sen parissa. Koiranpentu on sulautunut arkeen tosi hyvin ja vitsit miten paljon se antaakaan iloa meille kaikille. Ollaan käyty syksyn mittaan pentukoulussa ja jatkettu opiskelua toiselle tasolle. Laku on todella oppivainen ja jaksaa oppia niin paljon kuin vain saa opetusta. 😀 Meidän 3.v on myös aika innokas kouluttamaan ja hänellä onkin aivan oma tyyli siinä hommassa. Haha.

Meillä ollaan jo aloitettu muutamat loppuvuoteen liittyvät asiat kuten riisipuuro ja luumu-kanelirahka. <3 Nam mikä kombo! Vielä ei olla asennettu kausivaloja, mutta siihen ei varmasti mene kauaa. Pari viikkoa sitten tilasin kylläkin joulukuusen 😀 Oon nyt viimeiset pari vuotta kokenut aidon kuusen hankalaksi ja haaveillut pitkäikäisestä sekä laadukkaasta joulukuusesta. Mä tykkään pitää kuusen monta viikkoa ennen joulua ja meidän olohuone mahdollistaa aika korkean kuusen. Kapea ja korkea kuusi tosin ei ole helpoin luonnostaan löytää, joten nyt pitkän pohdinnan jälkeen ostin meille tekokuusen. Aidon kuusen tuoksu pitää hankkia sitten vaikka tuoksukynttilän voimin. 🙂

Musta tuntuu, että aina sanon siitä kuinka lapset on ihanassa iässä. Tällä hetkellä tuntuu, että lapset on isompia ja joustoa sekä aikaa on enemmän. Pienin ei istu enää rattaissa ja hän taitaa monet jutut isompien perässä. Arki tuntuu kivalta ja se on ehkä yksi tärkeimmistä jutuista <3.

Mulla on ollut nyt vajaa kaksi viikkoa Oura sormus käytössä ja voisin kirjoittaa siitä enemmän teille fiiliksiä jos kiinnostaa? 🙂 Mä pohdin pitkään hankkisinko Ouran ja mietin saisinko siitä lisäarvoa oman terveyden tukemiseen. Kerron mieluusti lisää jos aihe kiinnostaa <3 On ollut kyllä mielenkiintoista tutkia omaa palautumista ja unta tarkemmin.

Telkkarista oon katsonut realityn lisäksi Suomen kaunein koti ja Grand design ohjelmia. Ne on ihanaa feel good sisältöä parhaimmillaan. Katsottiin Mikon kanssa myös ihan superjännä sarja Netflixistä ja voin suositella sitä jos kestät piinaa. 😀 Löydät sarjan nimellä Lapsikulta. Otan myös mieluusti vastaan sarjavinkkejä ja etenkin sellaisia joita voi katsoa yhdessä. Tykkään eniten siitä, että on yhteinen sarja jota katsoa iltapimeällä. <3 Hei ihanaa lokakuun ekaa viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 kommenttia

  1. Hertta 02.10.2023

    Kiva kuulla kuulumisia. 🙂 Mulla on ollut pitkään harkinnassa tuo Oura, mutta pelkään jääväni siihen koukkuun, joten harkintaan se on toistaiseksi jäänyt. Ja kun toisaalta en haluaisi mitään ”ylimääräistä” tähän hektiseen arkeen. Joten ehdottomasti haluaisin kuulla sun kokemuksia siitä.

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.10.2023

      Hei kiva kuulla 🙂 ja siis ymmärrän hyvin just ton pohdinnan.. ihan sama oli myös mun mielessä. Mä palaan tähän asiaan vaikka oman postauksen verran <3

      Vastaa
  2. Petra 02.10.2023

    Ollaan miehen kanssa katsottu Manifest sarjaa, jossa lentokone palaa 5.5 vuoden jälkeen ja matkustajat eivät tiedä sitä, vaan luulevat että ovat olleet poissa vain vuorokauden. Jos ei ole tuttu sarja, niin tämä tosiaan on melko kevyttä katseltavaa 🙂 Vähän ehkä alkaa jutut rullailemaan paikoillaan, mutta enää olisi viimeinen (4) kausi jäljellä joten ei voi keskenkään jättää :D.

    Vastaa
    • Sara Parikka 03.10.2023

      uuuu pitääpä kokeilla 🙂 Kiitos vinkistä!

      Vastaa
  3. Hanna Toivola 03.10.2023

    Mikä tuo sarja on siis? En löydä Kultatyttö nimellä mitään 🤔

    Vastaa
    • Sara Parikka 03.10.2023

      oho hups se oli ”Lapsikulta” 😀

      Vastaa
  4. Hannele Gergin 05.10.2023

    Moi! Tuo Oura- sormus kokemukset kiinnostaa😊Mielelläni kuulen sinun kokemuksia. Itellä ei ole kokemusta…ainakaan vielä😀
    Mukavaa syksyä teidän koko perheelle🤗🍁🍂

    Vastaa
    • Sara Parikka 06.10.2023

      hei kiva kuulla 🙂 mäpäs palaan asiaan!! Ihanaa viikonloppua sinne <3

      Vastaa
  5. Amanfa 06.10.2023

    Okei Manifest on yks sarja jota vähiten suosittelisin 🙈

    Lapsikulta oli kyl piinaava! Hyvä ja koukuttava, mut muutamat epätodennäköiset huolimattomuudet eri ammattilaisten toiminnassa vähä häiritsi.. mut noita nyt on lähes aina 🙂

    Ootteko kattonu Room elokuvan? Samantyyppinen tarina ja siis se on niin hieno.

    Jos creepyt sarjat kiinnostaa ni Behind her eyes on kans hyvä minisarja 🔮

    Vastaa
    • Sara Parikka 06.10.2023

      Kiitos vinkeistä 🙂 <3 ihanaa viikonloppua!

      Vastaa
  6. Sanni 07.10.2023

    Moikka! Saako kysyä, että minkä tekokuusen tilasit? 😊

    Vastaa
  7. Susanne 07.10.2023

    Bytte bytte baby on hauska ja absurdi leffa netflixissä. Herättää keskustelua myös puolison kanssa.😄

    Vastaa
    • Sara Parikka 11.10.2023

      Hei kiitos vinkistä 🙂

      Vastaa
  8. Noora 12.10.2023

    Aivan ihanaa, kun olet jälleen kirjoittanut!
    Seurailen kyllä instagramin puolellakin, mutta niin ihanaa ottaa teekupponen ja lukasta blogia. Instagramia selaa aina vähän kiireessä ja ihan eri fiiliksellä.

    Sarjoista voisin vinkata areenan puolelta luontojuttuja, Jens erämaaseikkaululla ja Jens ja Isak ohuella jäällä.
    Ruudun puolella alkoi Ivalosta taas uusi kausi, vink vink.

    Vastaa
    • Sara Parikka 13.10.2023

      Siis ihan sama homma mulla. Blogien äärelle voi myös hetkeksi pysähtyä <3

      Hei ihanat vinkit, kiitos paljon! Pitääpäs ottaa haltuun 🙂

      Vastaa
  9. Suvi 15.10.2023

    Ihania syksyn kuvia – mukavaa lokakuuta teidän perheelle <3

    Vastaa
    • Sara Parikka 23.10.2023

      kiitos samoin <3

      Vastaa
  10. Mira 20.10.2023

    Hei! Postaus toive: kodin valaistus. Eli millaisia lamppuja teillä on.. ja lisäksi teidän sisustusfilosofiaa. Mihin ootte halunnut panostaa ja missä pihistätte. Ehkä tuo kiinnostaisi muutenkin kun sisustuksessa. Elämässä yleensä, että mihin panostatte ja missä pihistätte. Mihin laitatte aikaa yms.. sekavaa selostusta!

    Vastaa
    • Sara Parikka 23.10.2023

      Hei ehdottomasti 🙂 Kiitos vinkistä <3

      Vastaa
  11. M 28.10.2023

    Kiitos inspiroivasta blogista!
    Sanoit, että kynnys postaamiseen nousee helposti. Se tosiaan on turhaa, ainakin itsestäni on kaikkein kivointa lukea ihan arkipäiväisiä juttuja. Erityisesti reseptit kiinnostavat ja ihan vain kuvat päivän hetkistä.
    Siitäpä tulikin mieleeni postaustoive: mitä päiväsi aikana tapahtuu. Eli mitä teet töissä ja kotona ihan tavallisena arkipäivänä ja miten päivä muutenkin sujuu.
    Seuraan tällä hetkellä aktiivisesti vain tätä sinun blogiasi ja lukisin mielelläni useamminkin kuulumisia 🙂
    Ihanaa syksyn jatkoa ja tulevan joulun odotusta!

    Vastaa
    • Sara Parikka 07.11.2023

      KIITOS <3 laitan tämän itselleni ylös. 🙂 Pitää vaan nyt madaltaa kynnystä ja saada homma taas toimimaan <3 kaikkea parasta sinne!!

      Vastaa
    • Amanda 08.11.2023

      Yhdyn tähän, arkiset kuulumiset kiinnostaa ja melkein joka päivä käyn kurkkaamassa jospa olisi tullut uusi postaus <3

      Vastaa
      • Sara Parikka 16.11.2023

        eikä <3 ihanaa kun olet siellä. Kiitos!!

        Vastaa
  12. Elliot 09.11.2023

    Hei Sara. Kumpa palaisit blogin puolelle, käyn täällä aina katsomassa onko tullut uusia postauksia. Postauksiasi on ikävä.

    Vastaa
    • Sara Parikka 16.11.2023

      Vo että, ihana kuulla <3 kiitos! Mä tartun tähän asap!

      Vastaa
  13. Essi 16.11.2023

    Hei! Saanko kysyä miten Lakulla meni kotona yksin opettelu? Nimimerkillä täällä juuri hankittu kääpiövillakoira 😊

    Vastaa
    • Sara Parikka 18.11.2023

      Moikka <3 Me eka opeteltiin eteiseen menoa ja silleen, että Laku olisi rauhassa kun me siirrytään eteiseen. Sitten välillä käytiin ulkona/osa meistä kävi/kaikki kävi. Pikkuhiljaa jätettiin yksin ja laitettiin tyttöjen puhelin kuvaamaan 🙂 kuvaus oli kätevä niin siitä huomasi miten Laku käyttäytyi. Se oppi tosi nopsaa rauhoittumaan yksin. Tähän on netissä kyllä paljon ohjeita <3

      Vastaa