joulujuhlat

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, me, muoti, ootd

*kuvat otettu Valion pr-tapahtumassa, teen Valion kanssa instagramissa kaupallista yhteistyötä. Tämä blogipostaus ei ole tuotettu yhteistyössä.

*kuvat Sanni Hirvonen

Moi! Meille joulu ja uusi vuosi on juhlan ja samalla rentouden aikaa. Tykkään pukeutua, meikata ja laittaa hiukset.. Mutta samalla viihdyn erittäin hyvin tukka nutturalla joulupyjamassa. Olipa asu mikä tahansa, niin pehmoiset sukat löytyy jaloista. Meidän alakerran lattia on kiveä ja tuntuu, että vasta tänä talvena ollaan löydetty maalämmön kanssa sellainen optimitila joka ei tunnu jalalle kylmältä.

Kaikkein tärkeintä pukeutumisessa on mielestäni mukavuus ja se, että mikään ei kiristä. 😀 Tuntuu että lasten myötä en enää yhtään tykkää olla epämukavissa vaatteissa. Huomaan myös, että oon vuosi vuodelta tarkempi materiaaleista ja viihdyn parhaiten lunnonmateriaaleissa.

Tämän joulun lempparina toimii punainen mekko joka on vuosia vanha ja aikanaan ostettu Newbieltä, sekä vihreä sametti asu, joka näkyy kuvissa.

Onpa hassu ajatella, että joskus kuvasin asuja moneen otteeseen viikossa. Aloitin blogin melkein kymmenen vuotta sitten ja parhaimmillaan kirjoitin kerran päivässä. Hurjaa! Tosin silloin instagram ei ollut samassa roolissa kuin nykyään. Täytyy myöntää, että aina välillä tulee sellainen ähky omaan sisältöön ja alan miettimään että mitä sitä tekisi isona. 😀 Toisaalta rakastan työtäni joka haastaa, on luovaa ja jossa pääsen tekemään jatkuvasti uusia juttuja.

Jos kaipaat vielä joulun herkkuihin vinkkejä niin mä ajattelin tehdä somehitin rockyroadin lisäksi ainakin:

Helppo lohipiirakka 

Piparkakkujäädyke

Keitän myös luumukiisseliä ja se syödään aina kervaahdon kera. Muistan kun lapsena pyysin äidiltä ”luumukiisseliä samassa suhteessa kermavaahdon kanssa”. Haha. 😀

Tänään ajattelin tehdä iltapalaksi mätidippiä ruislastujen kanssa ja juomaksi glögi&skumppa. Tänään alkoi joululoma <3 Ihanaa joulun aikaa. Toivottavasti pystytte viettämään sen juuri niin kuin toivotte. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

  1. Rakastan lapsiani - toitä ehdin tehdä myöhemminkin 23.12.2023

    Olet rahanahe ja senkin ymmärtää, jos elämä on muuten tyhjää. On mies ja lapsia mutta kun pitää keritä kuvata ruokiaan ja tarttua jokaiseen tillaisuuteen, kun vielä tarjotaan.
    Jos vähänkään pääsee esille – lapsista viis niin tilaisuuteen pitää tarttua asap! Eikö olekin tyhjää elämää tuo ”some-elämä? Keskity lapsiisi – ovat vielä hetken pikkuisis, Sen jäleen voit pyrkiä näyttämään naamaasi liiankin kanssa.

    Vastaa
    • Sara Parikka 24.12.2023

      huh mikä viesti.. En ymmärrä. Olisi toivottavaa, että saisit pahan olosi muulla tavalla pois kuin anonyyminä kirjoituksella. Hyvää joulua <3

      Vastaa
  2. Susanna 25.12.2023

    Kamala, asiaton ja ala-arvoinen viesti lukijalta! Siitä paistaa läpi hänen kateutensa ja ilkeytensä, halunsa satuttaa toista ihmistä.

    Kiitos kun pidät tätä blogia, se tuo iloa arkeeni! Vaikuttajan työ on mielestäni palveluammatti, kun lukijoille tuotetaan vinkkejä ja elämyksiä.

    Pikkulasten vanhemmat joutuvat tekemään töitä elättääkseen perheensä ja varmasti jokainen vanhempi joutuu kipuilemaan työn ja perheen yhteensovittamisen kanssa. Siihen ei kaivata mollaamista, vaan tukea ja kannustusta muilta ihmisiltä!

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.12.2023

      kiitos <3 kaikkea parasta sinne <3

      Vastaa
  3. Hannele Gergin 25.12.2023

    Mulla vähän samansuuntaisia ajatuksia, kuin sulla meikkaamiseen ja pukeutumisen suhteen.
    Lasten myötä jotkut asiat on muuttuneet. Tietenkin hyvällä tavalla ajatellen😊Kaikki on omia yksilöitään. Teidän perheen kuulumisia on mukavaa ja mielenkiintoista lueskella. Kiitos siitä🥰Hyvää Joulun aikaa teidän perheelle🥰🤗Meillä pikkuinen sairastui jouluksi. Suunnitelmat meni uusiksi. Joulu tuli kuitenkin kaikesta huolimatta✨Uudesta Vuodesta toivon parempaa💝Ihanaa Uutta Vuotta myös teille🤗💝

    Vastaa
    • Sara Parikka 01.01.2024

      just niin 🙂 Ihana kuulla <3 kiitos paljon! Voi että, toivotaan, että siellä voidaan jo paremmin <3 kaikkea parasta koko perheelle ja ihanaa uutta vuotta!

      Vastaa
  4. Viivi 02.01.2024

    Oon samaa mieltä kuin Susanna! Hyvää alkanutta vuotta! <3

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.01.2024

      kiitos <3

      Vastaa
  5. Lauraa 03.01.2024

    Aikamoinen viesti ihmiseltä, joka ei edes uskalla omalla nimellä kirjoittaa. Toivottavasti kaveri saa apua pahaan oloonsa muuta kautta.
    Mulla ei ole somea ja luen vain tätä sun blogia. Tilasin juuri sun uuden ruokakirjan ja odottelen aina koska saan taas lukea täällä. Kaikkea kivaa sinne!🩷

    Vastaa
    • Sara Parikka 06.01.2024

      niinpä.. Vastaa