viikkokuulumiset

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, me

Moi <3

Tämä on iso viikko. Huomenna – keskiviikkona – 17.01 julkaistaan mun reseptikirja. Meinasin kirjoittaa tähän ensimmäinen reseptikirja.. Haha.. 😀 Vaikka nyt ei ole kyllä tiedossa kakkososan tekeminen. On huojentavaa saada koko projekti pakettiin, mutta samalla tietty jännittää.

Tämän viikon to do -lista sisältää kaikkea sälää. Isompia kokonaisuuksia joihin täytyy keskittyä, mutta eniten kaikkea pientä ja sekalaista hommaa. Sanoisin, että mun työssä haastavinta on se kuinka monesta palasesta tämä koostuu. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja pienetkin asiat saattaa vaatia yllättävän paljon aikaa ja keskittymistä.

Oon sopinut tälle viikolle töiden lisäksi lounastreffejä, kiropraktikon ja kynsihuollon. Nämä kivasti katkaisee työnteon ja pakottaa välillä keskittymään johonkin muuhun. Haluaisin myös aloittaa avannossa käynnin aktiivisemmin. Kulunut talvi on mennyt tosi nihkeesti sen osalta, mutta jospa saisin siitä pian taas itselleni rutiinin.

Meidän isommat lapset oli viikonloppuna laskettelukoulussa ja vitsit miten nopeasti ne kehittyi ja oppi uuden taidon. Mä innostuin itsekin ja mietin että varaisin yksityisen hiihto/lasketteluopetuksen. Ehkä ihan normihiihto kiinnostaa vielä enemmän. T. Keski-ikä 😀

Lakun kanssa menee kivasti, vaikka hänellä on kyllä käynnissä kunnon teinivaihe. Tuntuu, että osa jo opituista taidoista on yhtäkkiä unohtuneet ja Laku haastaa hieman enemmän. Tosin se oli niin kiltti ja helppo pentu, että ehkä ihan hyvä saada vähän omaa tahtoa ja reippautta. Jatkan tämä keväänä arkitottelevaisuuskoulussa Lakun ja ohjaajan kera. Arki on niin täynnä, että on hyvä varata aika kouluttamiselle. Onneksi villakoirat on nopeita ja innokkaita oppimaan uutta. Tavoitteena on saada luoksetulo vielä paremmaksi ja ”paikka” käskyn haluaisin myös saada toimimaan.

Valon lisääntyminen ei vielä tunnu ja tammikuu tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan.. 😀 Onneksi tieto valon lisääntymisestä ja keväästä jo piristää. Huomaan, että eniten auttaa jos menee tarpeeksi ajoissa nukkumaan ja saan 8-9h lepoa. <3 Sitten jaksaa.

Kivaa ja aurinkoista pakkasviikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

  1. Noora 16.01.2024

    Onpa teidän tytöllä piiiitkät hiukset, ja on tuossa kuvassa vielä jopa letillä, joka lyhentää tukkaa 😊

    Vastaa
    • Sara Parikka 17.01.2024

      heillä on kyllä tosi pitkät hiukset 🙂 niitä aina ihailen et olispa mullakin <3

      Vastaa
  2. Milla 17.01.2024

    Onpa ihanan rento postaus ja kauniita pakkaskuvia! <3 Mie niin odotan päivien valoistumista, tänä vuonna kaamos alkoi painaa päälle vasta joulukuussa ja edelleen voisin vain nukkua. Eiköhän tämä tästä, pitää keskittyä positiivisiin asioihin ja tehdä kaikkea, mistä tulee hyvä fiilis! 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 22.01.2024

      Juuri näin ja samoja fiiliksiä täällä.. Kaikkea parasta sinne <3

      Vastaa
  3. Salla 18.01.2024

    Ihanaa Sara, kun jaksat kirjoittaa vielä blogia. Näitä on aina kiva lukea ❤️
    Ihanaa kevättä teidän koko perheelle!😊

    Vastaa
    • Sara Parikka 22.01.2024

      PARASTA kuulla, kiitos 🙂 <3 samoin sinne ihanaa kevättä!

      Vastaa
  4. Riitta Palmroth 18.01.2024

    On kiva seurata teidän kuulumisia. Podia en harmikseni pysty avaaman kun ei ole mitään luottokortteja. Niin mielelläni niitä kuuntelisin. Myös muidenkin podit kiinnostaisivat. Ihanaa viikonloppua teidän koko perheelle.

    Vastaa
    • Sara Parikka 22.01.2024

      Ymmärrän <3 Kiitos paljon! Samoin sinne ihanaa uutta viikkoa 🙂 <3

      Vastaa
  5. Päivi 26.01.2024

    Hei, mistä tuo ihana matto on (Lakun alla)? 🤩

    Vastaa
    • Sara Parikka 28.01.2024

      Se on Jotexista ja malli CARA 🙂 <3

      Vastaa
  6. Iines 16.02.2024

    Minkä kokoinen Laku nyt on? Kerroit että oli pentueen pienin, jäikö toy kokoiseksi? Meidän toi poika on 4kk ja aivan mainio tapaus. ☺️

    Vastaa
    • Sara Parikka 16.02.2024

      Laku painaa nyt noin 3 kiloa. Se on säkäkorkeudeltaan kääpiö koossa, mutta pieneksi on kyllä jäänyt. Pentueen muut veljet on 5-6kg.
      Hei ihana kuulla, että sielläkin on pentu <3

      Vastaa