kesä2014

yleinen

Heippa !

Ajattelin pistää vähän kollaasia viime kesän vaatteista nyt kun illat jo pimenee. Rakastan syksyä, koska siinä on ihanaa fiilistä ja jotenkin odottava tunnelma. Varmaankin koulujen alku osaltaan vaikuttaa asiaan, mutta mulle syksyisin alkaa myös ”uusivuosi”. Ostan aina kesän lopussa uuden kalenterin vuodelle ja ajattelen että kaikki on edessä. Tekeekö kukaan muu samoin? 

Huomaan myös, että innostun aina syksyn ja kevään kohdalla pukeutumisesta ihan uudella tavalla. Oon puhunu tästä monien ystävien kanssa ja tuntuu että monille nimenomaan syysvaatteet on se juttu. Onhan se ihanaa kun lämpimän kesän jälkeen illat viilenee ja voi kääriytyä paksun neuleen sisään. 

Kesäkuussa kuvattiin NM2 (..jonka ensi-ilta on muuten 03.12 !!!)  ja siksi osassa kuvista näkyy vaaleanpunainen tukka. Heinäkuu oli meille kokonainen lomakuukausi. Nautittiin hyvistä ilmoista, ystävistä, perheistä sekä toisistamme. Viime kesä oli Matildalle ensimmäinen ja tietysti erityisen arvokas myös meille. Elokuussa oli niin kuuma(!!!) Meijän pikkunen oli välillä ihan raasu, kun kuumuus hikoilutti ja väsytti… En kuitenkaan valittanut. On niin harvinaista herkkua nauttia Suomessa kuumista helteistä.

Olisi kiva kuulla mikä asu on teijän mielestä kivoin? 1-4 kesäkuu, 5-8 heinäkuu, 9-12 elokuu

<3 Sara

IMG_8351_Fotor_Collage_Fotor5. mekko: ginatricot ( olisin voinu pitää tätä mekkoa joka päivä kesällä, niin mukava ja kivan mallinen!) paita: forever21, kengät: hm 6. paita: forever21, shortsit: only/diy 7. Tässä oltiin Eirassa matkalla Skifferiin syömään mun sisarusten kanssa. Meitä on yhteensä neljä ja mä oon kolmas lapsi :) mun isosiskot ja pikkuveli on mulle tärkeimpiä maailmassa ja oon niin onnellinen että oon saanu kasvaa isossa perheessä. Ollaan joskus mietitty, että sisarussuhteet ovat pisimpiä ihmissuhteita elämässä. Se on aika hienoa. Nooh pitää joskus kirjottaa vaikka erillinen postaus sisaruksista ettei tää mee nyt tähän :D toppi: bikbok, bleiseri: zara, huivi: lv, housut: ?, ballerinat: hm 8. toppi: zara, henkseli shortsit: forever21, ballerinat: hm

elokuu_Fotor

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. MouMou 04.10.2014

  Ihan huiput noi vaaleanpunaiset hiukset! Ja hieno blogi. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2014

   Voi kiitos! Olin kyllä aluksi vähän jännänä vaaleanpunaisesta 😀 ja hehheh kiitos, kyllä tää jäi sen verran kutkuttamaan että pakko oli jossain muodossa toteuttaa 😉 Terkkuja ihanalle vauvelille!!

   Vastaa
 2. Julia★ 19.10.2014

  5-8 Heinäkuu, mutta kaikki noi sun vaatteet on tosi mageita. Sulle sopii tosi hyviin blondit ja valeenpunaset hiukset. Ja sulla on ihan älyttömän upee blogi, jota on kiva lukee. ♥ ★ 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.10.2014

   Kiitos!!! noi vaaleenpunaset vaati kyllä totuttelua, mutta nyt kun kuvista katson niin melkeen ikävä niitä 😀 ihanaa jos viihdyt blogissani, toivottavasti saan sinusta lukijan <3

   Vastaa