5 things about me

yleinen

Multa on kyselty paljon, että millainen oon ja mistä tykkään. Vaikea muutamalla lauseella kertoa sitä että kuka on. Ajattelin touteuttaa sen tällätavalla. Ehkä saatte jotain käsitystä siitä kuka täällä kirjoittelee 🙂

Äitiys. Oon nuori äiti ja sain esikoiseni 2014 keväällä. Tämä uusi rooli on ollut mun elämän paras juttu. Monet varoitteli, että vauvan kanssa tulee olemaan tosi raskasta ja unet jää väliin. Mikon kanssa päätettiin alusta alkaen, että vauva syntyy osaksi meidän arkea eikä keikauteta meidän elämää ympäri vauvan synnyttyä. Toki olimme jo ennen vauvan syntymää todella koti ihmisiä ja asiat joista tykkäämme eivät pois sulkeneet lapsia. Muistan kun oltiin Italian reissulla 2013kesällä ja mietittiin, että täälläkin meillä vois ihan hyvin olla lapsi mukana. Tietysti arki on jonkin verran muuttunut, mutta ainakin meillä vain parempaan suuntaan. Aikaa menee pusutellessa ja leikkiessä, eikä ehkä ehdi siivomaan tai tekemään jotain omia hommia samassa sykkeessä kun ennen. Olen äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen äitiydestäni sekä siitä kaikesta mitä se on antanut minulle.

Perhe. Tulen kuusi henkisestä perheestä. Olen kasvanut äidin, iskän, kahden isosiskon ja pikkuveljen kanssa. Asuimme Kirkkonummella ja olen käynyt koulut siellä. Sisarussuhteet ovat monesti elämän pisimpiä ihmissuhteita ja olen onnellinen että minulle niitä on siunautunut kolme kappaletta. Vietämme usein aikaa yhdessä perheeni kanssa ja tykkäämme kovasti toisistamme. Teemme ruokaa, juttelemme, vitsailemme ja syömme. Perheen kanssa voi vain olla, eikä tarvitse miettiä mitään. Heitämme välillä rajustikin herjaa toisistamme, mutta tosiasiassa olemme toistemme suurimmat puolustajat ja turvat.

Näytteleminen. Aloitin viidennellä luokalla näyttelemisen. Nuorisoteatteriin meno oli todella pelottavaa, mutta jossain vaiheessa rentouduin ja opin pitämään siitä. Lukioiässä vietin paljon aikaa teatterilla ja tein töitä lähikaupassamme. Salkkareihin pääsin 16-vuotiaana ja se vasta pelottikin. Tämä on ollut huikea matka ja olen äärimmäisen kiitollinen siitä kaikesta mitä olen matkallani kokenut. Jäin Salkkareista äitiyslomalle seitsemännen työvuoden alussa. Näytteleminen on ehdottomasti yksi niistä jutuista mitä tahdon tehdä lisää.

Ystävät. Mulla on paljon kavereita, mutta ystäviä muutamia. Voin laskea hyvät ystäväni yhden-kahden käden sormilla. Melkein kaikki kaverini ovat yläaste-lukio ajoilta ja muutamat ovat tulleet elämääni hieman sen jälkeen. Mun on helppo olla kaikkien ihmisten kanssa, mutta ystävyys tuottaa hieman ongelmia. Tykkään tutustua ja kysellä ihmisten elämistä, mutta se että itse avautuisin ongelmistani tai elmästäni vaatii ystävyyttä. En tiedä mistä se johtuu, mutta olen ajatellut että mielummin muutama hyvä ystävä kun tusina tuttuja. Ymmärrätte varmaan mitä meinaan. Ystäväni ovat ihania ja minulle juuri niitä parhaita.

Koti. Varsinkin nyt Matildan synnyttyä nautin kotona perheen kanssa olosta enemmän kuin mistään muusta.  Tykkään sisustuksesta ja vaihtelen järjestystä fiiliksen ja mielen mukaan. Opiskelin sisustussuunnittelua ja oon auttanut kavereitani sisustushankinnoissa ja valinnoissa. Toivon että voisin joskus tehdä töitä sisustamisen parissa. Olisi ihana auttaa ihmisiä heidän kotien harmonioissa ja oneglmissa. Minulle koti on se maailman paras paikka.

Saitteko tämän avulla enemmän käsitystä minusta? 

<3SARA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. dankku 12.10.2014

  Kiitos Sara (: auttoi tä jonkun verran ja on meil näköjää jotain yhteistä meinaa harrastan kans teatterii 🙂 ystävät on mullekki tärkeitä ja ne jaksaa tsempata jos on huono päivä 🙂 Hyvää sunnuntaita! <3

  Vastaa
 2. pauliiina 12.10.2014

  Eksyin sattumalta tänne sun blogiin ja täytyy sanoa, että sait musta uuden lukijan! Kirjotat niin rennolla otteella asioista ja tykkään lukea sellaista missä ei ole mitään ylimäärästä liibalaabaa. Mahtavaa! Kiitos blogistasi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.10.2014

   Oi vitsit, kiva kuulla! Päätin, että jos bloggaamaan alan niin teen sen täysin omin ehdoin ja itseninäköisesti. 🙂 ihanaa jos sain susta lukijan<3

   Vastaa
 3. Piia 20.10.2014

  Heippa! Seuraan sua Instagarimassa, ja jostain bongasin, että kirjoitat myös blogia. Voi että mää tykkään tästä!
  Jään lukemaan 🙂 Vaikutat todella lämpimältä ja samanhenkiseltä ihmiseltä kuin itse olen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2014

   ei vitsit, kiva kuulla 🙂 ihanaa jos jäät lukijaksi <3 kiitos viestistä!!

   Vastaa
 4. Tiia 21.10.2014

  Ihana postaus! ❤ Olisi kiva kuulla enemmän susta ja Mikosta: Miten rakkautenne syttyi, tutustuitteko Salkkareissa vai tunsitteko sitä ennen? jne. Olisi kiva siis saada postaus teistä kahdesta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2014

   iiik, katotaan josko joskus uskallan tehdä tommosen 😀

   Vastaa
 5. Tanja 22.10.2014

  Kirjoitat tosi nätisti ja hyvin. 🙂

  Vastaa