Joulukuulumiset

yleinen

Moi <3

Onko ollut ihana Joulu? Ainakin maisemat ovat olleet täällä mitä kauneimmat.

Meillä tyttö on nauttinut kun on ollut niin paljon ihmisiä ja seuraa ympärillä. Lahjoja hän sain ihan liikaa ja joulupöydästä maisteli meidän kanssa samoja herkkuja. Tänään jatketaan Tapaninpäivän sukulaismeiningeillä ja tiedossa on ainakin syömistä 😀 Tietty.

Joka päivä ajatus uudesta kodista on parveillut mielessä ja pian päästäänkin sitä konkreettisesti laittamaan. Oon niin iloinen, että muutto tapahtuu pian niin en kerkee liikaa suunnittelemaan etukäteen. Joskus aikasemmin höpöttelinkin täällä siitä, että mulla on tapana ylisuunnitella juttuja vaikka kannattaisi odottaa mikä käytännössä toimii parhaiten.

Rauhallista Tapaninpäivää kaikille! Me lähdetään nyt ensimmäiselle pulkkaretkelle, kun pukki oli tuonut Matildalle oman vauvapulkan. Mielellään kuulisin teidän Jouluista?

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Enni 26.12.2014

  Meidän joulu meni perinteisesti molempien isovanhempien luona vieraillen! 🙂 ja syöden, tietty.. Kuinkas muutenkaan 😉 ihana joulu kaikin puoli , harmi että se on aina niin nopeasti ohi! <3

  Ihanalta kuulostaa myös teidän joulu! Meilläkin mun kummityttö 3,5v kaksoissiskonsa kanssa vei kyllä todellakin suurimman osan lahjoista, ihana oli sitä vilpitöntä riemua katsella <3

  Oooh, odotan kuvia ja juttua teidän asunnosta!:) itse kävin just alkuviikosta meidän asunnolla kurkkimassa ja otin niin paljon kuvia että eiköhän niistä tässä lähipäivinä jonkinlainen postaus synny blogiin 🙂
  Apua, tuli aika pitkä kommentti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Kuulostaa ihanalta Joululta! 🙂 Se on kyllä totta, että päivät menivät hurjan nopeasti ohi.
   Ihanaa tää uuteen kotiin muuttaminen!! postausta odotellessa 😉

   Vastaa
 2. veera 26.12.2014

  Meidän joulu meni todella hyvin ja sain kans tosi paljon lahjoja hihi

  Vastaa
 3. veera 26.12.2014

  Mutta Kerrohan Matildalle terkut☺ ja ihanaa joulua Sara!

  Vastaa
 4. armi 26.12.2014

  Meidän joulu meni rauhallisesti ja perinteen mukaan oikeastaan – aamulla sain tosin oman hetken aamupalan kanssa kun heräsin kuumaalinjaa kyttäämään! 🙂 muut nukkuivat vielä. Kinkunvalvojaiset oli perinteisesti jouluaattoyönä 🙂 Ehdin myös käymään ihanalla kävelyllä lumisissa ja aurinkoisissa maisemissa! Suklaaähkytkin vedettiin, tietenkin 😀 Ei se mitään! 😉 Ja pitkäaikainen haavekin toteutui, sain itse lahjaksi canon eos 700d – en olisi parempaa lahjaa voinut saada <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   aaah kuulostaa täydelliseltä <3 ja vielä noin hieno lahja!!

   Vastaa
 5. Tiina 26.12.2014

  Voi että sulla on ihana blogi <3 aina odotan innolla uutta kirjoitusta! 🙂 Matilda ja lila ovat aivan superihania <3!! Instagramissa sun kuvat Mikosta ja matildasta ovat niin sydäntä lämmittäviä <: <3 ja tuo uutinen että palaat salkkareihin takasi sai kyllä hymyn huulille! Olet aivan ihana ihminen! Sä oot persoonana niin mahtava! 🙂 <3 ja aivan törkeen kaunis! *•* paljon terveisiä teille kaikille ja ihanaa uutta vuotta! <3 ps. Nightmare 2 oli aivan mahtava jatko ykköselle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Ihana kuulla 🙂 voi että miten ihana kommentti <3 Terkkuja täältä paljon sulle Tiina!

   Vastaa
 6. Tiina 26.12.2014

  Niin, ja vielä täytyy jatkaa tuohon sun kysymykseen: meillä meni joulu todella mukavasti! 🙂 perheen kesken oltiin! Meitä oli meillä 13 henkilöä! 🙂 perinteiset jouluruoat syötiin ja pukki tuli ja lahjat jaettiin! Sen verran oli kylässä pieniä lapsia joten pukki piti paikalle kutsua! 🙂 siinä sitten aikaa vietettiin perheen kesken vielä aika kauan! 🙂 oli todella rauhallinen joulu! 🙂 kaikilla oli hauskaa ja hyvä mieli niin kuin aina!!:) mutta päivä meni kauhean nopeasti! 🙂 mutta sitten eilen vielä vähän jatkettiin jouluruokien syömistä, tosin pienemmällä porukalla! 🙂 onkos teillä uudenvuoden lupausta? 🙂 ammutteko raketteja ja kuinka muuten vietätte uudenvuoden? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Aivan ihanan kuuloinen Joulu 🙂 Ei ole vielä mitään lupausta, mutta täytyy ehkä kehitellä jotakin 🙂 Saas nähdä miten uusivuosi nyt tänä vuonna vietetään, kun Matilda on tullut perheeseemme 🙂

   Vastaa
 7. Lotta 26.12.2014

  Me oltiin jouluaatto mummilla, joulupäivä serkuilla ja tänään tultiin Himokselle mökille ” laskettelemaan” (3 rinnettä auki neljäs aukenee huomenna. Ainakin voi rauhassa parantaa lumilautailu taitoja,kun ei pääse jyrkkiin mäkiin suksilla;)

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Oi että, ollut varasti kivaa! Ihanat maisemat ja kaikki <3

   Vastaa
 8. Lotta 26.12.2014

  Ps: hyvää joulu teille 4<3

  Vastaa
 9. Rosanna 26.12.2014

  Kiva kuulla miten Matilda on nauttinut ja pulkkailu oli varmaan super kivaa!! 🙂 Joulu meni tosi kivasti, oltiin ensin päivä mun perheen luona ja ilta menikin miehen perheenkanssa 🙂 syötyä tuli ihan liikaa mutta onneks joulu on vaan kerran vuodessa 😉 Oltiin sovittu ettei vaihdella hirveesti lahjoja ku vaan suvun pienimmille mutta mun äiti&mummo oli hieman innostunut ja saatiin vaikka ja mitä! 😀 Lunta oli joo ja tuli lisää koko päivän mikä oli ihan mahtavaa <3 ps. ihana paita sulla!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Kuulostaa juuri meidän Joululta 🙂 Samat meiningit 🙂 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 10. mmndi 26.12.2014

  Kivalta kuulostaa, ja ihana asu sinulla kuvissa :)!
  Meillä joulu meni melkosen vilskeen keskellä.. Mummolassa hyvin syöden ja vähän lisää suklaata joka välissä.. Hautausmaalla käynti on myös joulussa yksi perinne.
  Joulupukkiki kävi, mut se oli 1-vuotiaalle vielä liian pelottava juttu :D.
  Kuin myös muut pyhäpäivät toisessa mummolassa ja ukin luona, yhdessä serkkujen ja sisaruksien kanssa.
  Jouluna on ihanaa, kun kaikki tärkeät läheiset ovat läsnä <3.
  Meillä pakkanen oli -20 tienoilla, joten pulkkailu jäi vähemmälle.

  Sitten odottelemaan uutta vuotta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Ihanalta kuulostaa teidän Joulu..paljon sukulaisia ja perhettä, arvokas juttu! 🙂 Mukavaa viikonloppua<3

   Vastaa