Lila

yleinenTags:

Meillä on alotettu pakkauspuuhat ja tavaran määrä on ISO. Kaikki tavara millä ei ole ollut tässä kodissa (kolmee vuoteen) käyttöä, saa luvan lähteä. Meillä on täällä sellanen miniapuri joka tykkää purkaa samalla kun pakkaan.. hommaa siis riittää! 😀 Mitä te touhuutte viikonloppuna?

Huomenna sisustus- ja sapuskahommaa tulossa 🙂

Kivaa lauantaita <3 Sara

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. enni 03.01.2015

  Me kun ollaan asustettu tää puoli vuotta tässä muuttojen välillä mun vanhemmilla, niin onneksi kaikki kamat on vielä kasassa varastossa! Tietty kaikki vaatteet ja kaikenlaista pientä pitää pakata kasaan täältä tässä kahden viikon sisään ennen muuttoa 🙂 millon te muuten tarkalleen ottaen pääsittekään muuttamaan?
  Mun viikonloppu menee kavereiden kanssa iltaa istuessa ja kotona löhötessä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.01.2015

   Ai teillä on ollut vielä välimuutto tässä 🙂 Me saadaan muutettua tammikuun aikana. Nyt perjantaina saadaan avaimet käteen, jippii!

   Vastaa
 2. mmndi 03.01.2015

  Muutto on kyl toisaalta niin raskasta, mutta sitten taas kun tietää mihin se johtaa niin onhan se ihan kivaakin :). Ja muutto on kyllä paras tapa juurikin laittaa eteenpäin kaikki turha ja käyttämätön.
  Itsellä menee koko viikonloppu ja ens viikko töissä. Elelenkin ihan tiistai fiiliksissä. 😀
  Tsemppiä pakkailuun, ja siihen pieneen muutto kaaokseen pikkuisen kanssa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.01.2015

   no näin se kyllä juuri on 🙂 Ja kyllä mä toisaaltaan nautin tästä puuhasta! Kiitos tsempeistä, varmasti tarvitaan niitä 😀

   Vastaa