Kalenteri DIY

yleinenTags:

Heippa!

Askartelin muutama päivä sitten meille vuosikalenterin. Tuntuuu, että ollaan aina aikaajoin pihalla missä pitäisi olla milloinkin. Vuosikalenteriin on tarkoitus merkata ”isoja” menoja ja yhteisiä juttuja. Omakohtaiset merkinnät tehdään sitten mukana liikkuviin pikkukalentereihin. Matildan myötä on tullut tosi tärkeäksi tsekata missä milloinkin toinen on.

Sain inspiksen kalenteriin ruotsin matkalla, kun näin designtorgetissa ihanan vuosikalenterin. En raaskinut kuitenkaan ostaa sitä, joten päätin toteuttaa sellaisen itse. Ei ole mun kalenteri läheskään niin hieno, kuin inspiraation lähteeni :D. Olin myös tuskissani kaikkien mittojen ja viivailujen kanssa, mutta selvisin ilman suurempia mokia.

Myöhemmin tänään kirjottelen vielä pientä reseptipostausta!

<3Sara (ensimmäisen kuvan oikean puolimmainen kalenteri on ”inspis”)

IMG_1041

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Rosanna 04.01.2015

    Kiva idea! Vois itekki alkaa väsäilee itse kalenteria 🙂

    Vastaa