Arki

yleinen

Moi!

Täällä totuttaudutaan arkeen, mikä meillä on viikottain erilainen. Aikataulut sumplitaan mun- ja Mikon töiden+koulun mukaan. Siltikin meille jää yllättävän paljon yhdessäolo aikaa. Mä en oo koskaan inhonnut arkea, vaikka tietysti lomassa on oma viehätyksensä. Kuitenkin aina loman loppupuolella melkein odotan sitä, että hommat lähtee taas luistamaan ja tulee rytmiä päiviin. Tietysti Matildan syntymä on luonut rytmiä myös lomaan.

Tässä asussa hoitelin alkuviikosta asioita.. meikittä ja tukka ponnarilla. Takki on ale hankita hm:stä ja olen tykännyt miten lämmin se on päällä.

Kivaa päivää <3Sara

P2021712_Fotor_Collage

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Enni 04.02.2015

  Syy, miksi tykkään niin kovasti sun blogista on se, että oot nii AITO. <3 asukuvat luonnistuu meikittä eikä kaiken tarvii aina olla niin täydellistä, just sellasta se elämä on – ei pelkkää glamouria, mitä monet bloggaajat ainakin lukijoiden silmiin näyttävät elävän. Vaikka siekin oot kuitenkin julkisuuden henkilö, niin silti pidät yllä aitoutta!

  Huh, ymmärsitköhän mitä tällä kommentilla ajoin takaa – tuli niin sekava! 😀

  Kivaa viikkoa sinne 🙂

  Vastaa
 2. veera 04.02.2015

  Tää sun blogi on aivan täydellinen!! Syy miksi luen tätä oot ihan aito ja ihana! Nää sun kuvat on niin ihania!!! Kivaa loppuviikkoa sinne <3

  Vastaa
 3. Annina 04.02.2015

  Sun kirjoituksista tulee hurjan hyvä mieli! 🙂

  Vastaa
 4. Minni 04.02.2015

  Vaikka tää ei mikään äitiysblogi olekaan nii ois kiva jos tekisit jossainvaiheessa postauksen missä kertoisit, että mitkä tavarat ja hankinnat on ollut tärkeimpiä sun mielestä Matildan vauva-aikana ja mitkä hankinnat oot kokenut ehkä turhiksi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.02.2015

   Joo, monet ovat kyselleet samaa.. 🙂 voisin kehitellä jotakin!!

   Vastaa
 5. Nina 05.02.2015

  Olen uusi lukija täällä. Yhdyn edellisiin, olet aito ja tämä blogi on aivan mahtava. Blogeja seuranneena, niin en tykkää jos tekstiä on liikaa. Sinulla on paljon kuvia, jotka tekeekin tästä aivan ihanan <3
  Ja blogin yleisilme on tosi kiva 🙂 haluaa vain lukea lisää!

  Vastaa
 6. veera 06.02.2015

  Mä ostin kans ton takin h&m alesta! On kyl super hyvä 🙂

  Vastaa