Massiivipuutaso

yleinenTags:

Heippa! Edellisessä kodisamme ei ollut juurikaan mitään ylimääräistä esillä. Tiesin, että uuteen kotiin haluan ehdottomasti kirjahyllyn tai vastaavan. Aluksi mietimme Kartelliin bookworm hyllyä, mutta päädyimme simppelimpään lopputulokseen. Jostain kekkasin massiivipuutason seinään kiinnitettäväksi ja aloin metsästämään sellaista. Etsin ja etsin, enkä löytänyt juuri sellaista kuin toivoin. Päädyin ostamaan bauhausista massiivipuulankun ja maalaaman sen sopivan väriseksi. Massiivipuukiinnikkeet löydettiin ikeasta. Kiinnittäminen ei tosiaankaan ollut kovin yksinkertaista, mutta onneksi Mikko hoiti homman niin tarkasti ja osaavasti. Olohuoneeseen tuli heti ryhtiä ja kirjahylly loi juuri kaivatun viimeistelyn tunnun. Olen niin iloinen, että päädyimme mustaan väriin valkoisen sijaan. Täällä alkaa olla viimein (melkein) valmista!

<3Sara
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. veera 13.02.2015

  Näyttääpäs se ihanalta, musta on ihana väri ja sopii hyvin 🙂 ja hyvää vkl teille sinne <3

  Vastaa
 2. Vivian 14.02.2015

  Hieno! 🙂 Miusta on tosi kivannäköistä, kun on käytetty muitakin valaisimia / valoja huoneissa kuin pelkästään kattolamppua. Tunnelmallisemmalta näyttää ja esimerkiksi tuo teidän hyllykin tulee paremmin esille, kun siellä on tuo lamppu. ^^

  Vastaa
 3. Sofia 14.02.2015

  Tosi hyvännäkönen hylly

  Vastaa