Brown details

yleinenTags:

Asusteet sitovat kokonaisuuden ja tekevät tyylistä persoonallisen. Huomasin muutama viikko sitten, että asusteet joita tällä hetkellä eniten käytän on ruskeita. Kävin vaihtamassa mun vanhaan guessin kelloon rannekkeen ja siitä tuli miljoona kertaa parempi kuin alunperin. Yritin löytää kuvia alkuperäisestä nuhjuuntuneesta valkoisesta rannekkeesta, mutta en löytänyt mitään. Ehkä hyvä niin, koska ne kuvat olis ollut vain rumia. 😀 Rannekevaihto maksoi vain 20e ja nyt kello on kuin uusi!

Yleensä käytän mustaa asusteissa ja suurin osa kengistäni onkin mustia. Kuitenkin nyt oon tykästynyt ruskeaan ja mielestäni se sopii hyvin kevääseen. Millaisia asusteita te käytätte?

<3Sara

(laukku-dkny, kengät-mango, kello-guess, sormukset-mummilta, huivi-cubus)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Enni 26.02.2015

  Vau, tulipa kellosta kiva! 🙂 itse kokoon usein asuja oikeestaan just jonkun asusteen ympärille! Viime aikoina se on usein ollu DW:n sini/vaaleenpunainen kello! <3 mun tän hetken lemppariväri kaikessa on vaaleanpunainen, oioi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2015

   Joo se sun kello on aivan ihana! <3 Ja mäkin oon hurahtanu vähän haaleeseen vaaleenpunaseen 🙂

   Vastaa