lenkille ?

yleinen

Moi! Aloitin muutama viikko sitten lenkkeilyn ja oon tosi iloinen siitä, että sain sen taas käyntiin. Vaunulenkkejä ja ulkoilua tulee harrastettua tosi paljon, mutta on se kuitenkin erilaista lähteä yksin ja juosta. Lenkit menee kävellen ja juosten.. En ota siitä mitään painetta, että pitäisi jaksaa juosta joku tietty määrä. Tärkeintä on, että käyn lenkillä ylipäätään. Heti alkaa ahdistamaan, jos rupeen laittamaan jotain tavotteita.. ei sovi mulle.

6km menee yllättävän nopeesti kun kuuntelee musiikkia, löpisee puhelimessa (mikä on muuten hyvä siinäkin mielessä, että tahti pysyy hyvänä kun joutuu samalla puhumaan) ja katselee maisemia.

Pilatesta ja joogaa oon myös harjoittanut terassilla Matildan nukkuessa päikkäreitä ja se tulee todella tarpeeseen. Paikat on jumissa ja kipeytyneet. Luulen, että mun kannattais satsata siihen että saisin kroppaan venyvyyttä+liikkuvuutta. Ihanaa, että voi liikkua ulkona. Happea ja energiaa tulee niin paljon enemmän.

Energistä viikkoa! <3 Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vaatteet: adidas (saatu), kengät: nike

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jenny 27.04.2015

  Ompa ihana kuosi ja värit noissa housuissa! Pakko ehkä saada itelle samanlaiset… Sun urheilut kuulostaa ihanan rennolta, just sellaselta ”fiiliksen mukaan” – liikkumiselta, mikä on urheilussa kyllä tärkeetä mun mielestä. Just kaikkien tavotteiden asettelu ja muut semmoset tekee siitä heti sellasta pakonomaisempaa ja ainakin mulla fiilis kärsii sitten. Eli itsekin aika samalla asenteella meen! Sain tästä inspiraation ja taidankin pistää tänään lenkkarit jalkaan ja menoksi! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2015

   Joo näin se ainakin mulla menee 🙂 Mutta ihanaa jos innostuit! Mukavaa kevättä sinne <3

   Vastaa
 2. Amanda 27.04.2015

  Heii 😀 aattelin sitä sulta kysyä että mistä saat niitä jooga liikkeitä oletko hakenut netistä vai mistä? kun itse olen etsinyt niitä liikkeitä netistä, mutta en ole löytänyt mistää 🙁 Ja noi sun juoksu trikoot on aivan ihanat <3 Hyvää loppu kevättä sinulle ja perheellesi 🙂
  T: Amanda

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2015

   Oon käynyt joogatunneilla.. sitten mulla on pari joogakirjaa. Voisin joskus vaikka postata aiheesta 🙂 Ihanaa kevättä sinnekkin! <3

   Vastaa
 3. Tarua 28.04.2015

  Ihanaa, että vaikutat suhtautuvan liikuntaan (sekä ruokaan) jotenkin terveellä tavalla. Postauksiasi on mukava lukea, sillä niistä ei tule itselle sellaista fiilistä, että täytyisi suorittaa. Minua meinaan ahdistaa nykyinen trendi, missä tällaisten tavallisten pulliaistenkin täytyisi muka käydä salilla ainakin sen viisi kertaa viikossa ja syödä maitorahkaa sun muuta 😀 Itselleni on hyvin hankalaa ja ahdistavaa harrastaa liikuntaa, jos siitä tulee pakkopullaa, ja olenkin käyttänyt paljon energiaa löytääkseni sen rennon fiiliksen ja tavan liikkua. Joogasta sitä on kyllä löytynyt, sillä joogatessa on helppo jättää suorittaminen kokonaan ja keskittyä vain tekemiseen.

  Olen lukenut blogiasi alusta asti, ja täytyy sanoa, että joka kerta tulee hyvä fiilis kun käy lukemassa juttujasi. Ajatusmaailmasi ja arvosi vaikuttaisivat olevan ainakin blogisi mukaan todella lähellä omiani. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2015

   Joo ihan sama juttu mulla! Mäkin ahdistun ajoittain tästä maailman liikuntamenosta 😀 Tässä bloggauksessa just parhainta on se jos löytää saman henkisiä tyyppejä ja jakaa ajatusmaailmaa. 🙂 Kiitos kovasti kommentistasi <3 Ihanaa Vappua sinne!!

   Vastaa
 4. Viivielisabet 28.04.2015

  Ihanat housut ja ihana sä <3 sun blogin lueskellu on jotenkin jääny vähemmälle,kun on kauheesti kokeita 🙁

  Vastaa