aurinkoo o ooo

yleinenTags:

Se on hassua miten varsinkin alku keväästä ja kesästä haluaa koko ajan olla ulkona ja nauttia hyvästä säästä. Tuntuu, että haluaa ottaa kaiken irti ihanista ilmoista. Toisaaltaan suomen kesä on niin lyhyt, että tuosta ”pakko nauttia hyvästä ilmasta” on hankala päästä eroon. Onneksi meillä on nyt oma piha. Siinä voi niin vaivattomasti viettää aikaa ja leikkiä Matildan kanssa. Tyttö käppäili tällä viikolla ensimmäistä kertaa varpasillaan nurmikolla. Voi sitä ihmetyksen määrää. Voikukkia saa keräillä neidin suusta harvase hetki.. 😀

Tällä viikolla on ollut ihanat säät ja puuhat sen mukaiset. Ollaan puistoiltu paljon, vietetty aikaa yhdessä ja nähty kavereita. Oon myös käynyt tiuhaan autokoulussa, että saisin teoriat mahdollisimman pitkälle käytyä ennen reissua. Luulen, että heinäkuussa ei löydy paljoa motivaatiota istua sisällä kuuntelemassa autoilun teoriaa.

Tänään mennään äidin kanssa kaupunkiin ja huomenna on luvassa valmistujaiset+ ystävien tuplasynttärit. Onko teillä juhlia tiedossa huomiselle? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

(huppari-hollister, mekko-forever21, legginssit-adidas/saatu, kengät-adidas/saatu, laukku-adidas/saatu)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *