asukuvat

yleinenTags:

Moi! Asukuvia pitkästä aikaa! Ootteko muuten tehneet hyviä löytöjä aleista? Mä en oo vielä käynyt yhtään pörräämässä kaupoilla. Nycissä sain sen tarpeen laantumaan.. 😀 muutamat lindexin ale-vaatteet nappasin Matildalle, muuten alet menneet tähän mennessä ohi.

Huomenna kirjoittelen raskausaiheesta! Ihanaa viikonloppua, Xo <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Henriikka 27.06.2015

  Voi että ku oot niin kaunis<3
  Innolla ootan huomista raskausaiheista postausta 🙂

  Vastaa
 2. Annika 27.06.2015

  Mä niin tykkään sun tyylistä! Täytyy sanoa että hirveesti en blogeja yleensä jostain tietämättömästä syystä lue, mutta oot saanu mut ihan koukkuun. Kiitos Sara että piristät aina olemuksellas päivää<3

  Vastaa