viikon kohokohdat

yleinenTags:

Moi kaikki <3 ja pahoittelut hiljaiselosta.. täällä blogissa on tehty sivuihin liittyviä teknisiä päivityksiä jolla pyritään siihen että sivut toimisivat entistä paremmin. Nyt taas jatkuu postailu totuttuun tapaan. 🙂 Oon kerinnyt miettiä ja suunnitella tulevia jutun aiheita ja kirjoittelen mm. Matildan vaatteista, valjaista ja vauvakuumeesta. Toki tulee myös reseptihommaa, sisustusta ja mun vaatepostauksia. Postailu ei siis mene pelkästään lapsi-vauva osastolle.

Tässä kuvia meidän viikosta. Ollaan lomailtu ja kertakaikkiaan nautittu. Ootteko tekin? <3Sara

Viikon kohokohdat

Päivät jotka on vietetty käytännössä kokonaan ulkona. Matidalla pääsee itku, kun välillä on pakko mennä sisälle vaihtamaan vaippa.

Vesiallas jossa Matilda on saanut lillua joka päivä ja leikkiä leluillaan.

Piha. Meidän oma piha!!

Heppa-ajelu ja se jännittynyt/innostunut hymy tytön kasvoilla. Oltiin Mikon kanssa vähintään yhtä innoissaan miten reippaasti Matilda ”ratsasti”.

Vesimeloni, kirsikat, mustikat, jäätelö, uudet perunat..

Kaverit, joita ollaan keritty nähdä paljon ja ajan kanssa.

Kukat, jotka kukkii ympäri pihaa ja kotia ihanissa väreissä.

IMG_5017 IMG_5078 IMG_5084 IMG_5095 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Jasmin 03.07.2015

    Ooi teijän viikko kuulostaa niin ihanalta 🙂 matildalla muuten on ihana toi sininen mekko❤️ Terkkuja kaikille ja Lilalle paljon pusuja ja rapsutuksia, multa ja muru-chihulta :)❤️

    Vastaa
  2. Niinu 05.07.2015

    Ihania kuvia ! 🙂

    Vastaa