asuntomessut

yleinen

Käytiin asuntomessuilla Vantaan Kivistössä viime viikolla. Mietittiin alueelle päästessämme, että skipataan kerrostalot ja keskitytään erillistalojen tarjontaan. Niitäkään ei kaikkia jaksettu kiertää läpi, kun oli niin kuuma ilma ja asunnoissa liikkuminen oli yllättävän aikaa vievää. Matilda oli Mummilla ja Vaarilla leikkimässä, joten saatiin rauhassa katsella ja kierrellä. Listasin muutamia huomioita mitä tein:

-puun käyttö

-metalli-kulta yksityiskohdat

-marmori

-laastin käyttö

-kivetyksissä näkyi paljon isoa louhittua kiveä ja myös herkempää kennokiveä

-avokeittiöt

-rohkeaa värienkäyttöä

-pienet makuuhuoneet

-geometriset kuviot kankaissa

-ulkotilat ja terassit

Onko teistä monet käyneet messuilla? Kirjoitan erillisen postauksen lempparikohteestani! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *