meikkileikkejä

yleinenTags:

Heippa! Ostin piiiitkästä aikaa uusia meikkejä ja näistä oon haaveillut niin pitkään, että tuo 70e hinta ei kirpaissut ostohetkellä. Mietin yleensä aina tarkaan mitä kosmetiikkaa hankin ja satsaan siihen mielelläni, koska monesti laatu näkyy ja kestää. Kaikki meikkilempparini eivät ole mitään luksusmerkkejä vaan niitä mitkä olen todennut toimivimmaksi minulle. Lumenea ja Mabylineä käytän suht paljon.. Myös Dior on monessa meikkihankinnassa takuuvarma.

Näistä Urban Decayn tuotteista oon kuullut todella paljon hyvää. Nyt kun ne saapui Sokokselle myyntiin, niitä oli viimeistäänkin pakko saada. Mulla ei ole koskaan ollut käytössä silmämeikin pohjustusvoidetta, vaikka silmäluomeni rasvoittuvat helposti. Tämän voiteen avulla luomiväri pysyy tasaisena ja kauniina koko päivän. Valitsin sävyistä originalin eli värittömän. Luomiväri paleteista eteenkin naked2 on miellyttänyt silmääni. Uskon, että pystyn tekemään tällä paletilla lähes kaikki meikit arjesta-juhlaan. Mietinkin, että käyn kaikki meikkini läpi ja heitän kerääntyneet luomivärit pois. Paletissa on juuri niitä sävyjä mistä pidän meikatessa ja tykkään myös siitä, että vaihtoehtoina on mattapintaisia sekä helmiäisen sävyjä. Tällä hetkellä hankintalistallani on vielä aurinkopuuteri, lumenen kulmageeli ja silmänympärysvoide. Vinkkejä hyvistä tuotteista otetaan vastaan!

Meikkaan harvoin vapaapäivinä, mutta eilen innostuin kokeilemaan uutta meikkipalettiani. Tein heleän ja vaalean päivämeikin jossa käytin paletin sävyjä bootycall ja chopper. Mukavaa päivää! <3Sara
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Before

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

After

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. jenni 08.09.2015

  Hei, vinkkinä meikeille ja muillekkin ihonhoito tuotteille oriflame beauty ja oriflame giordan gold, myös moni muu oriflamen tuote ja tuotesarja ovat hyviä mutta nämä kaksi ovat ainakin minun lemppareitani ja enään en edes muita käytä. Kannattaa kokeilla ainakin giordan gold puuteripalloja (tai poskipunapalloja mitähän ne nyt olikaan 😀 ), ne ovat niin juhla kuin arkimeikinkin kohokohta 😉

  Vastaa
 2. Jenni 08.09.2015

  Oi, mä oon myös himoinnut samoja tuotteita urban decaylta ja seuraavana ostoslistalla on noi, kunhan rahatilanne sen sallii 😀 Oon kuullut niin paljon hyvää just tosta pohjustusaineesta sekä kaikista luomiväripaleteista, että mun on saatava ne!!! Olin khyl niin innoissaan, että noi vihdoin rantautu Suomeen ja tuli just sokoksille myyntiin. Ehkä tää riittää nyt noitten hypettämisestä ja voin jatkaa tätä kommenttia sun ja sun blogin kehumisella. 😀
  Tykkään ihan sikana tästä sun blogista, sen ulkoasusta ja sun ihanan rennoista ja omantyylisistä postauksista, oot ihan huippu blogaaja. Harmittaa, kun näin sut kesällä lintsillä, mutta en tullut moikkaan, kun teillä oli Matildan kanssa omat jutut menossa 🙂
  Mahtavaa syksyä sulle ja teidän perheelle!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2015

   No niinpä, uskon että urban decay on hypetyksen arvonen. 🙂
   Voi, kiitos <3 olisit vaan tullut moikkaamaan! Ens kerralla sitten 😉

   Vastaa
 3. Eltsu 08.09.2015

  Ite käytän Acon silmänympärysvoidetta (apteekista) ja olen todennut hyväksi. Minulla ainakin silmän ympärykset ovat vaaleammat joka kirkastaa katsetta. Suosittelen!

  Vastaa
 4. Giassilina 09.09.2015

  Mä just kesällä ostin ton saman paletin pitkän pohdinnan jälkeen Kanadasta kun olin siellä lomalla! On kyllä ollut huippu eikä oo yhtään kaduttanut laittaa vähän isompaa summaa tohon, koska toi kattaa kaikki mun luomiväritarpeet! Toi bootycall on mullakin ollut päivämeikissä jatkuvassa käytössä, tykkään!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.09.2015

   Ihana kuulla 🙂 Luulen, että mäkin tuun tykkäämään tosi paljon käyttää noita meikkejä!!

   Vastaa