tyynynpääliset

yleinenTags:

Heippa! Kuvailin uudet tyynynpäällyset viikonloppuna aamuauringossa. Auringonpaiste on erityisen ihana keväällä ja syksyllä. Se tietty valo joka tulvii ikkunoista on niin kaunis ja tekee heti mieli mennä ulos. Kuitenkin aamut on sen verran kylmiä, että mielummin nauttii kahvin sisällä. Tämä syksy-levät valo on myös erittäin karmea siinä mielessä miten kaikki lika näkyy. Eteenkin keväällä on usein se fiilis, että apua miten paljon pölyä ja likaa kaikkialla on. Tajusin ainakin näitä kuvia ottaessa, että nahkasohvalla olisi taas puhdistus aika. Pesen nahkapäällyset kaksi kertaa vuodessa ja sohva näyttää aina kuin uudelta sen jälkeen.

Matilda ei oikein välittänyt pysyä poissa kuvista, joten hän vipelsi sohvalle ja sekoitti tyynyt miltein heti. Tyynyliinat ovat hennesistä ja tykästyin niihin todella paljon. Erityisesti pidän tuosta kultaa hohtavasta beigestä päällysestä, joka tuntuu myös samettisen pehmeälle. Laitoinkin heti tilaukseen toisen samanlaisen. Tykkäisin, että sohvalla olisi paljon tyynyjä aseteltuina nätisti. Matildan kasvaessa oon kuitenkin karsinut tyynyjä rajusti, sillä ne on koko ajan lattialla ja milloin missäkin. Helpompaa kun ei kaatuile tyynyhin jotka lojuu lattialla. Myöskään asetelmat ei pysy kovinkaan kauaa aloillaan. 😀 Vähän boheemimpi lookki todellisuudessa meillä.

Tänään ollaan aaupäivä töissä ja tyttö tarhassa. Sitten olisi tarkoitus metsästää keittiön seinälle sopiva maali. Käytiin eilen tutustumassa kalklitir maaleihin, mutta luulen että halutaan jotain hieman paksumpaa maalia. Jospa saatais tulevana viikonloppuna keittiö valmiiksi. Nyt smoothie namaan ja tyttö päiväkotiin. Mukavaa päivää! <3Sara
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Saana 16.09.2015

  Ihanat tyynynpäälliset! Hennesillä on kyllä ihania sisustusjuttuja. Pitäis itsekin laittaa tilausta menemään. 🙂
  Näin instassa teidän ihanan olohuoneen tapetin. Mistä ootte ostanut sen? Meillä on menossa tapetteja vaihtoon ja tuo teidän tapetti on kyllä niin upea että vois hakea ainakin mallipalan.
  Tätä sun blogia on aina niin mukava lukea! Ehdottomasti yks mun suosikkiblogeista. Ihanaa syksyä teille ja tsemppiä loppuraskauteen! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.09.2015

   Voi miten ihana kuulla <3 Valitettavasti en tiiä mikä tapetti on, kun se on edellisten asukkaiden laittama. On kyllä nätti ja väri vaihtuu kivasti valossa. Ihanaa loppuviikkoa teille 🙂

   Vastaa