syysrentous

yleinenTags:

Moikka! Multa kysyttiin eräässä kommentissa, että kuinka rentoudun ja pidän arkeni rauhallisena. En tiedä olenko paras ihminen kirjoittamaan aiheesta, sillä välillä tuntuu että viiletän tukkaputkella ympäriinsä. Luulen, että aika monella meistä on sama ongelma ja välillä pysähtymiseen täytyy tosissaan keskittyä. Tämä viikko on ollut meillä syyslomaa ja eteenkin viikon alussa mietin, että mitä kaikkea olisi kiva puuhata. Helposti arjen rytmi jää päälle ja vapaapäivinä tulee tehtyä paljon juttuja. Toisaaltaan se on kivaa, mutta välillä tarvitsen myös niitä lökölökölökö päiviä, kun ei rehellisesti tee mitään. Lapsen saannin jälkeen omaan aikaan ja omiin rentoutumishetkiin on pitänyt panostaa entistä enemmän, koska muuten huomaa että ne saattavat jäädä. Kasailin tähän oman elämäni tärkeitä pointteja ajatellen arjen rauhallisuutta..

aikataulun teko mahdollisimman armolliseksi, jotta ei tarvitse stressata myöhästymisestä tai aikataulun pilalle menosta

lempi blogien lukeminen silloin, kun tulee sopiva sauma

lempi musiikin kuuntelu

kavereiden kanssa sovitut tapaamiset, jotta tulee varmasti nähtyä

kivat arkipuuhat perheen kesken, kuten uimassa käynti

ruokaan ja raaka-aineisiin panostus

lapsen kanssa touhuaminen

säännöllinen herkuttelu hetki, jollain mitä tekee mieli (en pidä rajoituksista)

saunominen pitkän kaavan mukaan arki-iltana

..Oon todella huono kieltäytymään ja saatan sopia kalenteria liian täyteen, niin että alkaa ahdistamaan. Lapsen ja raskauden myötä olen kuitenkin pikku hiljaa opetellut rajojani jaksamisen suhteen. Voin paremmin ja olen paremmalla tuulella, jos panostan asioihin sekä ihmisiin joista pidän. Arjessani siis tärkeintä on, että teen asioita joita haluan ja joihin intoa riittää. Haluan aina suoriutua hyvin, joten puoli valoilla meneminen ei sovi minulle. Varsinkin tällä hetkellä tuntuu, että kaikki ylimääräinen saa jäädä ja haluan panostaa kasvavaan vauvaan, lepäämiseen sekä syksyn töihin. Keväällä on ehkä touhukkaampaa arkea, mutta nyt nautin hyvillä mielin viltin alla. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Annika 18.10.2015

  Musta Serafia olisi kiva.Kun Matilda alkaa Niinkuin Mikko,niin uusi tyttö voisi alkaa S niinkun Sara 🙂 Ja Matilda ja Serafia saman pituisia 🙂

  Vastaa
 2. Nasu 18.10.2015

  Hei

  Pidän blogistasi erittäin paljon, se on aito, hyväntuulinen ja lämminhenkinen. Yksi asia kuitenkin on vaivannut jo pitkään (ihan hävettää antaa palautetta näin mitättömästä asiasta) mutta käytät usein sanoja ”eteenkin” ja ”toisaaltaan”. Niiden oikeat kirjoitusmuodot ovat etenkin ja toisaalta, aivan kuten ne sanotaankin. Anteeksi tästä palautteesta mutta en voi sisäiselle kielipoliisille mitään! 🙁 ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.10.2015

   hehee, kiitos palautteesta 🙂 Voin vaan kuvitella kuinka paljon mulla on tollasia kielivirheitä.. Ei oo ikinä ollut mun vahvin puoli 😀 Mun puhekielessä puhun noi sanat ilmeisesti väärin, kun en oo tajunnu! Otan opikseni! Toivottavasti!! Ja kiva kun tykkäät blogistani <3

   Vastaa