syysaurinko

yleinenTags:

Heippa! Ollaanpa saatu nauttia ihanista syyssäistä ja auringosta. Luonto on ollut kyllä tosi kaunis tänä syksynä. Saas nähdä jääkö nämä syksyn viimeisiksi kuviksi missä paistaa vielä kauniisti aurinko. Kuvissa mulla on päällä edellisen raskauden luottovaatteet. Äärimmäisen mukavat leggarit (tuntuu aivan yöhousuilta), musta toppi, musta löysä mekko, iso neuletakki, parkatakki ja maiharit. Näillä vaatteilla menin varmasti eniten viime raskaudessa. Etenkin leggarit ja maiharit olivat kovassa käytössä. Hyvät kengät on kyllä tärkeät varsinkin mulla, kun kärsin kaiken maailman jalkavaivoista ja pakotuksista. Jos päivän kävelee tukevilla ja hyvillä kengillä, niin illalla välttyy lisäsäryiltä. Maiharit toimi liukkaalla myös tosi hyvin ja ovat sitä kautta myös turvalliset. Tämän raskauden kohdalla olen kävellyt miltein kokoajan erilaisilla lenkkareilla. Yhdistän sneakerit melkeinpä mihin asuun tahansa ja oon hurahtanut täysin niiden mukavuuteen. Lenkkarit tuo myös kivaa rentoututta ja sporttisuutta asuihin.

Viikonloppuna meillä on talkoot, perheen kanssa illastamista ja perus rentoilua vain. Yritetään saada pihahommat talviteloille ja karsia kaikki turha pihalta pois. Kylläpä pihaa on käyttänyt heti paljon vähemmän, kun ilmat ovat viilentyneet. Pitää laittaa terassin lasitettuosa talvivalmiiksi, niin että sohvalle olisi kiva mennä juomaan kuumaa kaakaota ja vilvottelemaan saunan jälkeen. Tuli jostain mieleen, että koskahan saadaan ensilumi? Siinä on aina oma tunnelmansa.. ja näissä vuoden viimeisissä kuukauksissa ylipäätään. Joulufiilistely sun muu. <3 Tänä vuonna meillä onkin extra odotusta tiedossa, kun loppuvuoden tienoilla on laskettu aika.

Ihanaa viikonloppua kaikille teille. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Viivii 24.10.2015

  Ihana postaus taas,noi kuvat <3 ite en tykkää talvesta kyl yhtää,niiin kylmä ja oon "kylmäverinen",mut sillo ku on lunta,tuntuu talvi paljo kivemmalta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.10.2015

   Totta, kyllä lumi valaisee ja auttaa kummasti asiaan 🙂

   Vastaa
 2. Elsa 25.10.2015

  Ihanaa katsella kuvia joissa hehkut (tähän se <3silmäemoiji) Itsellä tänään viuhtoi la ohi ja on ihan sellainen olo että en synnytä ikinä 😀 Meillä esikoinen 1v 5kk eli vähän pienemmällä ikäerolla syntyvät kuin teillä. Lämpöä ja kynttilöitä syksyysi Sara <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.10.2015

   Voi apua miten jännittävää!!!! Superpaljon tsemppiä sinne <3 Kiitos viestistäsi 🙂

   Vastaa