TOP 3 matkakohdetta tulevaisuudessa

yleinenTags:

Heippa! Matkustelu ei ole tällä hetkellä kovinkaan ajankohtaista, enkä edes sen suuremmin haaveile reissuista. Tällä hetkellä ajatukset on tulevassa pienokaisessa ja siinä kuinka arkemme lähtee rullamaan alkuvuodesta. Olen reissanut mielestäni suht paljon ja nähnyt+kokenut hyvin erityyppisiä kohteita. Kerkesimme tehdä monen monta reissua kahdestaan ennen lasten tuloa ja kaikki yhteiset haavemestat käytiin läpi. Kuitenkin päädyin pohtimaan tämänhetken top3 matkakohde toivetta. Heti kun alkaa asiaa miettimään, niin saahan siinä helposti luotua itselleen reissukuumeen. Tässä tämän hetken matkakohde haaveet, joiden toivon toteutuvan muutaman vuoden sisällä.

ps. täällä ollaan flunssassa ja siksi postailu jäänyt jalkoihin viime päivinä. Onneksi mulla alkoi nyt viikonloppu. <3Sara

Kreikka

Rakastan Kreikkalaista ruokaa, nami!! Toivoisin sinne suuntaan reissua pienten kanssa, altaan ja meren äärelle. Mahdollisimman helppoa ja vaivatonta pienten kanssa reissatessa. Ravintolat, kaupat ja palvelut mahdollisimman lähellä. Matilda nauttisi vesileikeistä ja pienemmän kanssa voisimme harjoitella polskimista. Täytyisi valita ajankohta niin, että sää ei olisi liian kuumat. Valmispakettimatka siis tilaukseen!

Lappi

Mua hävettää sanoa, että en ole koskaan käynyt Lapissa. Pohjoisin paikka missä olen ollut on Rovaniemi ja siitäkin nähnyt vain pintaraapaisun. Olisi ihanaa käydä kunnon reissulla Lapissa ja majoittua jossain ihanassa mökissä/pienessä hotellissa. Tällaisen reissun voisi hyvin tehdä mihin vuoden aikaan tahansa, koska uskon että siellä riittää kaunista katseltavaa.

Rooma

Olen käynyt Roomassa ja muutenkin reissannut Italiassa. Tykkään pastasta ja pizzasta vähän liiankin paljon.. siihen yhdistettynä vielä Italialainen jäätelö, ai ai!! Roomaan olisi kiva mennä vkl matkalle aikuisessa seurassa, vaikka keväällä. Siellä on paljon nähtävää.. Ihania pieniä katuja, kahviloita, putiikkeja, kulttuuria ja melkein kaikkialle voi liikkua kävellen.

IMG_0288

IMG_0294

IMG_0336

IMG_2580

IMG_2639

(kuvat reissuiltamme Miamista ja Sisiliasta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Lotta 06.11.2015

  Rooma on kyllä ihana paikka! Ehdottomasti pakko päästä joskus uudestaan, kun edellisestäkin reissusta on jo semmoiset 8 vuotta 😀

  Vastaa
  • Lotta 06.11.2015

   Siis edellisestä Rooman reissusta 😀

   Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2015

   Sama homma mulla! 🙂 Reissusta taitaa olla yhdeksän vuotta!

   Vastaa
 2. Niinu 06.11.2015

  Oii tulee kyllä matkakuume itellekki, se on tosin päällä kokoajan 😀 Itse oon käynyt Kreikassa kans, ihana maa <3 Mäkään en oo käynyt Lapissa, Rukalla saakka vaan. Se on kyllä kauniin näköinen paikka! 😮 Varmaan just joulun aikaa ois kiva lapsien kanssa käydä 🙂 Ja Roomaan oon aina halunnut, toivottavasti pääsen sinne vielä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2015

   Joo kyllä helposti matkakuume pukkaa kun vähän miettii :))

   Vastaa
 3. Rookku 06.11.2015

  Oih, Italialainen jäätelö on kyllä aivan ihanaa. Kävin lokakuun alussa Venetsiassa ja lähisaarilla esim. Muranossa ja Buranossa. Aivan ihania paikkoja,suosittelen. Oli rentouttavaa viettää viikko paikassa, jossa ei ole autoja ollenkaan. Haluan ehdottomasti Venetsiaan uudelleen ja Roomakin kyllä kiinnostaa.

  Vastaa
 4. milou 07.11.2015

  Jos Kreikkaan eksytte, voin lämpimästi suositella Pargaa. Aivan ihana ja todella kaunis, aito kreikkalainen kalastajakylä.

  Vastaa
 5. lapista 08.11.2015

  Lappi on kaunis ja rauhallinen paikka. Leviä suosittelen yhdeksi pysähdykseksi ja siitä matkaa jatkaa kohti Saariselkää ja NuorgaMia. Itse asun sodankylässä 🙂

  Vastaa