pohjameikki 4.

yleinen

Heippa!

Oon täysin hullaantunut meikinpohjustusvoiteisiin ja mietin vain, että miten olen pärjännyt aikaisemmin ilman sellaista. Mulla on pääosin hyvä iho, mutta päivän mittaan se rasvoittuu ja mun pitää usein lisätä puuteria. Pohjustusvoiteen avulla iho pysyy paljon kuulaanpana, tasaisempana ja kaikinpuolin paremman näköisenä. Oon aina luullut että pohjustusvoide saisi ihon tuntumaan pakkelimaiselta, mutta päin vastoin. Meikki pysyy kasvoilla paljon raikkaammin, eikä ala painamaan päivän aikana. Oon kokeillut pohjustusvoidetta Lorealilta ja Lumenelta. Seuraavaksi meinaan hankkia Lumenen Blur pohjustusvoiteen mitä oon testaillut lehdestä napatun näytteen kautta. Aivan ihana!

Kirjoittelin viime viikolla kasvojenhoidostani ja nyt jatkan meikin osalta. Meikkaan keskimäärin neljä kertaa viikossa ja aloitan silloinkin ihon puhdistuksella+kosteuttamisella. Voiteitten jälkeen levitän pohjustusvoiteen, sitten meikkivoiteen, töpötän valovoidetta alaluomien sisänurkkaan ja kulmakarvojen korkeimman kohdan alle.. Tämän jälkeen laitan lumenen mineraalipuuteria ja sitten onkin aurinkopuuterin sekä poskipunan vuoro. Silmämeikin suhteen vaihtelua on todella paljon. Useimmiten meikkaan nude-sävyillä luomia ja vetäisen ripsivärin. Välillä innostun rajailemaan ja tekemään vahvempaa meikkiä. Tämän kauden lemppari meikkini koostuu kissamaisista rajauksista ja punaisesta huulipunasta! Teen tästä postausta pian!

Tykkään paljon meikkailla, varsinkin silloin kun on aikaa ja jos on joku erityinen tapahtuma mihin on kiva laittautua. Yllättävän paljon piristää kotiäitiä kun sipaisee meikkiä kasvoille:)

Mukavaa viikonloppua! <3Sara

PB211308_Fotor_Collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Christina Bäckman 04.12.2015

  Ihana postaus! Oon itse miettinyt ton Lumenen aurinkopuuterin ostoa niin onko hyvä? Kannattaako ostaa? Mukavaa joulun odotusta sinne päin❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2015

   Oon tykännyt tosi paljon! Paljon parempi mitä osasin ajatella!
   Kiitos.. Samoin sinne <3

   Vastaa
 2. Miia 23.03.2016

  Hyvä postaus! Riittääkö tuo lumenen aurinkopuuteri pitkäksikin aikaa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2016

   Mulla ainakin ollut käytössä tosi pitkään.. tuntuu kyllä riittoisalta! Ja oon itseasiassa tosi tyytyväinen siihen! 🙂 voin suositella.. hyvä hinta-laatu suhde! 🙂

   Vastaa