Tervetuloa vauva

yleinenTags:

Moikka! Säästin Matildan syntymän johdosta saadut kortit ja tälläkin kertaa sama toistuu. Korteissa on niin ihania toivotuksia, lämpöä ja rakkautta. Kortit ovat myös älyttömän kauniita! Tykkään itse väsätä kortteja, mutta täytyy myöntää, että nämä kaupasta ostetut on myös aivan ihania.

Perheen ja kavereiden lisäksi ollaan saatu paljon onnitteluita tutun tutuilta sekä tuntemattomilta ihmisiltä. Se on hienoa miten positiiviset asiat ja tapahtumat aiheuttavat ihmisissä iloa. Kiitos, että välitätte <3. Oman lapsen saannin myötä toisten raskaus/lapsen saanti uutiset koskettavat ihan eritavalla. Siitä tulee puhtaasti onnellinen olo toisten puolesta.

Meillä Matilda on vähän flunssainen, joten ollaan kotosalla. Pakkastakin on taas sen verran, että tekee ihan hyvää puuhailla sisällä. Matilda rakastaa maalata, joten voitais koklata vaikka sitä. Musiikin kuuntelusta on myös tullut viime viikkoina tytön lempipuuhaa. Vauva on edelleen tyytyväinen, rauhallinen ja kaiken kaikkiaan hiljainen. Katsotaan nyt muuttuuko se, kun kolme viikkoa tulee täyteen. Useinhan kuulee sanottavan, että 3vk iässä vauvat ”syntyvät” uudestaan. Silloin aletaan olla hereillä enemmän ja masuvaivat saattaa alkaa vaivaamaan. Onko teillä kokemusta?

Kivaa lauantaita! <3Sara

ps. huomasitteko tuon ”blog” kategorian mikä tuli tuohon aboutin ja contactin väliin. Sieltä löytyy nyt helposti kaikki postaukset! Joita on muuten jo melkoinen määrä! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Kiti 16.01.2016

  Moikka!
  Ihania kortteja ja onnea pikkuisesta teille!
  Eksyin lukemaan blogiasi, kun odotimme myös toista lasta. Neiti on nyt jo 4kk ikäinen.
  Siitä lähtien oonkin käynyt lukemassa blogiasi 🙂
  Saman oon huomannut, että omien lapsien myötä toisten raskausuutiset koskettaa tosiaan eritavalla.
  Ja etenkin esikoista odottaessa tuntui, että jokapuolella oli vauvoja <3
  Molemmat on ollu vauvana iloisia ja rauhallisia, ei siis kokemusta 3viikon ikäisestä joka itkisi enemmän.
  Neiti väläytti 3viikon iässä ensihymyn <3
  Mitä kaikkea Matilda tykkää puuhailla?
  Mukavaa lauantaita!

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.01.2016

   Ihana kuulla että teillä lapset olleet rauhallisia ja iloisia 🙂 Täällä Matilda mm. rakastaa lukea kirjoja ja leikkiä ulkona! Kaikkea hyvää sinne!!

   Vastaa
 2. Eve 16.01.2016

  Onnea vielä täältäkin pienestä 🙂 Oman lapsen myötä sitä tosiaan on jotenkin iloinen toisten vauvauutisista ja elää uudelleen niitä samoja hetkiä.

  Tuossa 3 viikon paikkeilla sanotaan myös tulevan ensimmäinen tiheän imun kausi eli rintaruokitut vauvat vaan roikkuisivat koko ajan tissillä ja tilailevat maitoa lisää 🙂 Sekin voi osittain vaikuttaa siltä, että olisi masuvaivoja, jos vauva itkeskelee enemmän ja haluaa vaan syliin tai tissille. Muistan, että meillä oli muutaman päivän juuri tuollaista, että olin juuri syöttänyt ja taas vartin päästä halusi uudelleen. Siinä kun vieraita kävi niin itse istui vaan tissi suussa 😀 Heh! Tsemppiä siis mahdollisiin hulinoihin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.01.2016

   Totta!! Kiitos vinkistä 🙂 En olis muistanu tota tiheänsyömisen juttua!

   Vastaa
 3. p 16.01.2016

  Mikä oli sinun ensimmäinen blogi jota rupesit seuraamaan? 🙂
  Itsellä: kaunis pieni elämä

  Kiitos hyvästä blogista sulle! 🙂 kiva lukea ja ihania kuvia.

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.01.2016

   Xenias Day oli ensimmäinen blogi jota aloin vakkaristi seuraamaan. 🙂

   Vastaa
 4. Kaabie 21.03.2016

  Moikka! Oon seurannut Salkkareita alusta asti ja tänään juuri nyt löysin blogisi kun puhuin poikani kanssa sinusta kun Salkkareissa poistuit juuri ja selitin pojalle että olet äitiyslomalla ja siitä tuli mieleeni etsiä tieto milloin sinulle syntyikään toinen vauva ja löysin tämän:) oon itse 39-v kahden lapsen äiti,he ovat jo isoja tänä vuonna tytär 15-v ja poika 11-v, sulla on tosi kiva blogi ja luulenpa että eksyn tänne toistekin:) Ihanaa vauvantuoksuista arkea, lapset kasvavat niin hurjan nopeaa,itse en voi käsittää että esikoistytär pääsee pian ripiltä:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2016

   Oi onpa ihana kuulla! Kiitos viestistäsi 🙂 Joo, yritän nauttia nyt parhaani mukaan! Mutta on siellä suunnallakin aika ihana tilanne, kun lapset on jo niin isoja että niiden kanssa voi touhuta kaikkea ja myös itsellä on ehkä enemmän aikaa. 🙂 Kaikkea hyvää ja tervetuloa blogin pariin useamminkin!

   Vastaa