juhlaherkut

yleinenTags:

Moikka! Täällä on nyt syöty herkkuja jo monta päivää. Kastejuhlien kattauksesta löytyi meidän leipomana sacherkakku, tuulihatut ja nakkipiiloja. Loput herkut tulivat läheisiltä. Oli kyllä suuri apu, että ei tarvinnut tehdä kaikkea itse. Reseptit on kinuskikissan sivuilta ja nakkipiilot tehtiin oman reseptin mukaan. Löytyykö kiinnostusta tarkemmalle reseptipostaukselle? Koristeita ei ollut lainkaan, koska mielestäni niitä ei tarvittu. Kukat ja kynttilät hoiti homman tunnelman luomisessa. Synttärit tms juhlat saavat kyllä koristeita osakseen, mutta kastejuhla on niin intiimi ja herkkä juhla jo itsessään. Loppu kuusta saammekin juhlistaa taas uudestaan porukalla.. Nimittäin Matildan 2vee päivää!

Oon tällä hetkellä kahdestaan Mimosan kanssa, kun Mikko&Matilda on uimassa. Miten rauhassa saakaan aamukahvin juoda pikkuvauvan kanssa.. Taaperomeininki onkin asi erikseen. 😀 Tänään saamme seuraa ystävistä ja heidän lapsistaan. Tehdään ruokaa, ihaillaan vauvoja ja varmaan pakko käydä myös ulkoilemassa auringon alla. Ihanaa päivää!<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Johanna 02.03.2016

  Moi!
  Ehdottomasti kiinnostaa postaus resepteistä! Keväällä on tiedossa omat ylioppilasjuhlat ja olen aloittanut reseptien etsinnän sinne 🙂

  Vastaa
 2. ester 02.03.2016

  Kyllä näyttää hyviltä nuo kuvat ja on nättejä kukkia❤️ Sara ajatella että sulla ja Mikolla on sama työpaikka Salatut Elämät? On kivaa aina kattoo uusia Salkkarit jaksoja? Hyvää Keskiviikkoa.

  Vastaa
 3. Hanna 02.03.2016

  Moikka! Kiinnostaisi kovasti nuo nakkipiilojen ja voileipäkakun reseptit! 🙂

  Vastaa
 4. salla 02.03.2016

  Mua kiinnostais tuulihattujen resepti! 🙂 mietin myös että imetätkö vai syökö vauva pullosta tai korviketta haluaisitko tehdä aiheesta postausta tai vastata tähän kommenttiin tarkemmin ?:) meillä nyt reilu viikon vanha poika ja kovasti nämä asiat ovat mielessä. Tällä hetkellä imetän mutta haluaisin että oppisi myös pullolle jotta voisi olla isän kanssa myös pidempiä aikoja kahdestaan 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2016

   Voisin miettiä jos avaisin aihetta erillisellä postauksella.. 🙂 mutta joo, itsekkin kyllä oon halunnut että vauva oppii myös pullolle 🙂

   Vastaa
 5. Heidi 02.03.2016

  Musta on niin ihana katsella aina sun leipomuksia, nam taas! 🙂 Niin kiva, että jaksat panostaa ruuanlaittoon ym.! Erityisesti noiden suklaaleivoksien resepti kiinnostaisi!

  Vastaa
 6. Mimmi 02.03.2016

  Noi suklaajuustokakku browniet näyttää tosi hyvältä! Samoin kun sacherkakku! niistä ois kiva saada reseptiä 🙂 Meinaatteko sun kaksvitosia juhlistaa viikonloppuna lainkaan kun oli juuri kastejuhlat ja matildan synttärit tulee loppukuusta? 🙂 oisin voinut jotain noista herkuista testata lauantaiks leipoa omien (ennakko) synttäreiden kunniaks jos sais reseptiä sitä ennen 😉 Tiistaina vasta oikea päivä, mutta lauantaina ajateltiin kahvitella (ei siis olla samana päivänä synnytty :D) Sun syntymäpäivä jäänyt jostain joskus mieleen kun on vain parin päivän ero omaani 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2016

   ehkä vähän juhlitaan.. mutta ei hirveesti 🙂
   Oi onnea etukäteen sinne <33

   Vastaa
 7. taskuapinat 02.03.2016

  Moikka.
  Kyllä reseptit kiinnostaa 🙂
  Varsinkin kun synttärit tulossa ni lasten kutsuille kaikki reseptit on tarpeen 😀
  Ajattelin kokeilla jotain muuta kun jo tutuksi tulleita perinne herkkuja 🙂
  Varsinkin kun synttäri sankari on kova ”minä ite” vaihe.
  Oletko jo ajatellut mitä Matildan synttäreillä tarjoat?
  Nälkähän tässä tuli kuvia katellessa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2016

   En oo vielä ajatellut.. hmm.. pitääkin alkaa pohtimaan 🙂 Tuo ”minä ite” kuulostaa tutulta 😀

   Vastaa
 8. Salkkarifani 02.03.2016

  Hei Sara! En tiedä millaista kaunokirjoitusta sinulle on ala-asteella opetettu, mutta tuossa kakussa, jossa lukee lapsesi nimi, olet kuitenkin käyttänyt ns. ”vanhaa” kaunokirjoitusta. Halusin vain kertoa sen enempää pilkkua viilaamatta, että kakussa lukee Minosa. Mielestäni se on vain hauska kömmähdys, eikä kukaan sitä ole varmaan edes tajunnut/sen kummemmin ajatellut. ”Vanhassa” kaunossa, kun kirjain m on keskellä sanaa, pitäisi siinä olla kolme ”koukeroa”. Nykypäivän ihmiset tietenkin yhdistelevät uutta sekä vanhaa jo näissäkin asioissa. Hyvää kevään jatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2016

   heippa, juu tiedän varsin hyvin 🙂 Kolmen koukeron m on opetettu myös minulle.. tein harjoituskakkuun kolme koukeroa, mutta the juhlakakkuun halusin kirjoittaa modernisti nimen 🙂 Eihän sitä kaunoa enää kouluissa opetetakkaan. 🙂

   Vastaa
 9. Suvi 03.03.2016

  Hitsi, nyt kyllä lähti twkee makeaa mieli…?

  Vastaa