taapero ootd

yleinenTags:

Heippa! Multa kyseltiin taaperon ja vauvan pukeutumisesta/vaatteista ja kuvasin tuossa yksi päivä aika tyyppillisen Matildan vaatetuksen. Oon aika tarkka siitä mistä tykkään ja millaisia vaatteita ostan tytöille, mutta en missään muotoa käytä vaatteisiin paljoa rahaa. Tietty välillä on kiva ostaa jotain spesiaalia, mutta pääosin hankin kaiken aleista tai kirpparilta. Paljon vaatteita saadaan myös perheeltä lahjana ja he ovat hyvin perillä maustani. 🙂 Hehee, vielä kun voi itse päättää. Pikku tyttöjä alkaa ilmeisesti kiinnostamaan oma vaatetus aika varhain. Juuri muutama viikko takaperin Matilda haki mut huoneeseensa ja pyysi enimmäistä kertaa, että saisiko pinsessa mekon päälle.

Lastenvaatteissa tykkään hempeistä ja murretuista sävyistä. Harmaa, valkoinen, beige, vaaleanpunainen, vaaleanliila, jne.. Nyt Mimosan myötä olen tykästynyt ihan uudestaan vaaleanpunaiseen. Matildalle on mielestäni aina sopinut sininen erityisen hyvin ja nyt Mimosaa pukee vaaleanpunainen. Värejä tärkeämpää on kuitenkin vaatteen istuvuus, oikea koko ja se, että siinä on mukava liikkua.

Tässä asukokonaisuudessa fakut ja body on ostettu lindex -70%, kollari kirppikseltä (veikkaan, että se on alunperin poikienpuolelta, lindexistä sekin), sukat&pipo hm.

Kivaa päivää! Me lähdetään leikkitreffeille+lounastamaan koko perheen voimin. <3Sara

ps. Essi me vastataan sun heittämään haasteeseen pikimmiten! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Sanna 09.03.2016

  Ihania vaatteita, samanlaisista sävyistä tykkään itsekin lapsilla (ja muutenkin).
  Paljon onnea toisesta tytöstä teille, ihana että kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin. 🙂
  Onko teillä ollut puhetta ja haavetta minkä kokoisesta perheestä? Tai haluaisitteko vielä lisää lapsia, vai tuntuuko kaksi teille juuri sopivalta määrältä? Tästä olisi mukava lukea, jos ei ole liian henkilökohtainen aihe 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2016

   Kiitos <3 Luulen että toistaiseksi tämä on ainakin hyvä määrä perheessämme 🙂

   Vastaa
 2. Annukka 09.03.2016

  Oi, lasten vaatteet on aina niin ihania!<3

  Vastaa
 3. ester 09.03.2016

  Hyvää päivää Sara! 🙂

  Vastaa
 4. Mimmi 11.03.2016

  Aivan ihania vaatteita <3 mullakin lempparivärit tytön vaatteiden suhteen on hempeät ja murretut värit. Lumilla tykkään pitää juurikin harmaata, beigeä, vanhaa roosaa, enkä niinkään mitään kirkkaita pinkkejä tai kamalan räikeitä värejä (vaikkakin toppatakki ja -haalari on kirkkaan pinkkejä! 😀 ). Jirillä sitten puolestaan oon tykännyt pitää kirkkaita värejä sisä- sekä ulkovaatetuksessa 🙂

  Vastaa