nyt, tämä hetki

yleinenTags:

Mooi! Huomaan usein ajattelevani tulevia asioita ja pähkäileväni niitä etukäteen. Tykkään suunnitella ja sumplia parhaita tapoja toteuttaa juttuja, mutta välillä täytyy keskeyttää koko homma. Tällä hetkellä tulevia asioita on niin paljon, että on parempi mennä päivä kerrallaan eikä liikaa vaivata päätä. Matildan unitutista luopuminen, Matildan siirtyminen uuteen sänkyyn, Mimosan siirtyminen pinnasänkyyn, sänkyjen sijoitus, synttärijuhlat, pääsiäisen valmistelu, pihajutut, ruokavalio, bloggaus, kavereiden näkeminen, lomamatka. Näitä juttuja mulla pyörii päässä ja aina välillä tulee joku oivallus tai pointti minkä yritän muistaa. Havahduin yksi päivä siihen, että en jaksa enää ajatella. 😀 Nyt saa luvan olla, koska asiat tulee kuitenkin vastaan ja ne saa hoidettua ilman ylenpaattista ajattelutyötä. Koen, että en elä juurikaan menneessä, mutta tulevaisuuden kanssa on ollut opettelemista.

Nyt taas vaihteeksi pysähdytään, keksitytään tähän hetkeen ja tähän päivään. Lasten saanti on opettanut mulle hetkessä elämistä ja hyvä niin, koska haluan nauttia mahdollisimman paljon näistä pikku tytöistä. Millään muulla kuin tällä hetkellä ei loppupeleissä ole väliä.

Tässä konkreettisia juttuja joiden oon kokenut helpottavan hetkessä oloa..

kävelyllä käynti raittiissa ilmassa, ilman musiikkia/kännykkää

kuuntele, kysele, keskustele

ajattele asioita mistä saat olla kiitollinen nykyisessä elämäntilanteessa

halaa

mieti mitä voit/haluat tehdä tänään ja loput asiat jätä myöhemmälle. Älä myöskään ajattele muita juttuja, kuin vain niitä joiden eteen tänään teet jotakin.

Yleensä keväällä kynttilöiden polttaminen on jäänyt vähemmälle, mutta nyt olen jotenkin tykästynyt niihin. Ajattelin, että poltan kynttilä- ja tuikkuvarastot tyhjiksi ennen syksyn alkua, jolloin kynttilät kohoavat taas lemppareiksi.

Postaan tästä päivästä ”päivä mun kanssa” postauksen huomenna. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. ester 10.03.2016

  Aina kauniilla naisella kauniita kukkia❤️
  On kivaa lukea tätä ja katsella kuvia.??

  Vastaa
 2. Saija 10.03.2016

  Moikka! Oon pitkään ihaillut tuota teidän maljakkoa! Mistähän ootte sen hankkinut :)? Aivan upea!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2016

   Moi! Se on Tuula Laukka Designen 🙂 sain ylppärilahjaksi, on kyllä ihana!

   Vastaa
 3. Niinu 10.03.2016

  Ihana postaus <3 Ja hyviä neuvoja! 🙂 Oot oikeessa, juuri tässä hetkessä on se kaikki. Tää hetki on tärkein. Aivan ihania kukkia muuten! 🙂

  Vastaa
 4. Oona 10.03.2016

  hyviä neuvoja!

  Vastaa
 5. Laura 11.03.2016

  Teillä on kyllä aina niin kauniita kuvia kodista. ☺?

  Vastaa
 6. Mimmi 11.03.2016

  On kyllä jännä, melkein jopa pelottavaa huomata kuinka koko ajan vaan tulee lisää yhdistäviä asioita. välillä tuntuukin kun lukisin omia kirjotuksiani, niin samalla tapaa ajatusmaailmat kyllä useimmiten kohtaa 😀 välillä meinaankin ottaa liikaa stressiä tulevista asioista kun mietin ja suunnittelen niitä niin tarkkaan mielessäni. Sit on pakko laittaa jossain kohtaa stoppi kun huomaa katoavansa jatkuvasti ajatusmaailmaan ja menettävänsä yöuniaankin.. ja aikaa lasten kanssa henkisesti läsnäolemiseen. ja juurikin tuo lastensänkyjen sijoitus, tai pohdinta lasten siirtämisestä samaan huoneeseen aikanaan sai mulla niin kauheen stressin päälle vaikka todellisuudessa järjestelyt sujuivatkin sata kertaa paremmin kun osasin kuvitellakaan! 🙂 nyt aloitin varmaan 3vkoa sitten hääsuunnitelmat 2017 kesälle ja oli pakko jo niidenkin suhteen ottaa etäisyyttä kun tuntu etten mitään muuta enää pohtinutkaan 😀 Mutta oikein ihanaa viikonloppua teille, koitetaan elää hetkissä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2016

   Tuntuu kyllä, että ajatuksemme menevät hyvin yhteen. Ja nimenomaan tuo läsnäolo on semmoinen asia mihin itse haluan kiinnittää huomiota, koska huomaan välillä olevani ihan omissa ajatuksissani.
   Oi ihanaa, teillä on häät tulossa 🙂 Varmasti kivaa kun saa suunnitella noin spesiaalia ja iloista tapahtumaa 🙂 Kaikkea hyvää sinne ja etenkin hyvää viikonloppua koko porukalle <3
   ps. kiva kun aina kommentoit!

   Vastaa
 7. Ss 12.03.2016

  Onko sulla snapchattia? ?

  Vastaa