wanted – muoti

yleinenTags:

Mooi! Oon lueskellut kevään muotilehtiä ja nappaillut sieltä omaa silmää miellyttäviä vinkkejä/uutuuksia. Teen teille tähän vähän listaa mun kevään+kesän must hankinnoista. Onko teillä jotain uutta mielessä? <3Sara

Printtien sekoitus

Oon aika rohkea printtien suhteen, mutta vielä en ole kovasti niitä yhdistellyt. Luulen, että jatkossakin jatkan sillä, että 1printti vaate riitää per asu.. Mutta tätä voisi testailla jotenkin hillitysti.

Farkku

Farkku, farkku, farkku jatkaa voittokulkuaan. Haluaisin farkkuhameen, joten sellainen on nyt hakusessa. Mulle paras mitta on mielestäni mini.

Sinivalkoinen raitapaita

Mulla ei ole kauluspaitoja juurikaan, sillä tykkään enemmän käyttää ilmavia silkkipaitoja. Tänä keväänä voisin kuitenkin hankkia klassisen sinivalkoisen kauluspaidan jonka voi yhdistää lähes mihin tahansa.

Sahara

Paahtuneet sävyt, nude ja beige ovat mieleeni ja niitä näkee paljon kevään+kesän muodissa. Iiiiihanaa, sopii mulle! Lämpimät sävyt pukevat mua mielestäni paremmin.. Vaikkakin harmaa on yksi lemppari väreistäni.

Meikkisävy- farkunsininen

Tätä on kyllä pakko kokeilla! Muistan kun sain ensimmäisen luomivärin ala-asteella ja se olikin juurikin farkun sinistä. 90´s rules!!

Isot riippuvat korvikset

Näitä mulla löytyy, mutta ei kyllä montaa laadukasta. Tykkään tosi paljon korviksista ja haluan oppia käyttää niitä taas uudestaan. Korviksien hankitaa ja käyttöä siis luvassa. Kesällä olisi ihana käyttää isoja riippuvia korviksia kevyen kesämekon parina.

Bomber takki

Haluan ehdottomasti löytää kivan, mukavan ja mustan bomer takin.. Kesällä sen voi napata iltaisin mukaan ja keväällä+syksyllä sitä tulisi varmasti käytettyä paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Riikka 22.03.2016

  Hei, pienen tytön äitinä en voi kun sanoa miten ihana, piristävä ja jollain tavalla myös tsemppaava blogisi on! Kiitos! Sitä on mukava lukea ja kirjoitat sujuvasti. Plussana tietysti ajankohtaiset aiheet ^^
  Aurinkoista kevättä! ?
  Ps. Matildalla on aivan ihana mekko päällään! Mistähän se on? ^^

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2016

   Tälläisten viestien takia blogia on niin palkitsevaa tehdä! KIITOS <3<3
   se on kappahlista 🙂

   Vastaa
 2. ester 22.03.2016

  Nonii hei hyvää tiistai päivää Sara ja se on kiva kun tykkäät koruista ne on kauniita.❤️ Matilda tytöllä on muuten kiva mekko huomasin.?

  Vastaa