wanted – sisustus

yleinenTags:

Moi! Käyn aika usein inspiroitumassa room21 sivuilla ja ihailemassa sisustuksen uutuuksia sekä trendejä. Tällä hetkellä kuolaan uusia valaisimia meille keittiöön, sillä meillä ei ole edelleenkään keittiössä kunnon valoa. Ruokapöydän päällä on vanha ikean valaisin (ihan kiva sekin), mutta haluaisin ruokapöydän päälle, sekä työskentelytilan ylle samanlaiset valaisimet. Olen täysin ihastunut muuton Unfold kattovalaisimeen. Upea muotoilu, jossa on ripaus tehdastunnelmaa. Valaisinta myydään ihanissa väreissä ja luulen, että meille vaaleanharmaa olisi ehdoton ykkönen. Nään jo silmissäni valaisimet roikkumassa vierekkäin keittiössä. Mitä tykkäätte?

 Toinenkin himottu sisustusuutuus liittyy keittiöön.. Nimittäin ruokapöydän tuoleihin. Meillähän on kotona entisöidyt pirttipöytä+pirttipenkit ja nyt olisi aika siirtyä tavallisiin tuoleihin. Pian meillä istuu pöydän ääressä yksi syöttötuolissa ja toinen lastentuolissa, joten tilaa tulisi huomattavasti enemmän pirttipenkkien vaihtuessa. Room21:ssa on tuoleja todella paljon ja olenkin ihaillut sieltä vaikka mitä vaihtoehtoja. Silmäni lukittautuivat Ferm livingin uutuuteen Herman tuoliin josta löytyy oikeastaan kaikki piirteet mitä tuolilta toivon. Siro olemus, hieno muotoilu, kepeys, mukavuus ja isona plussana se että tuoleja pystyy kasata päällekkäin. Tällä hetkellä tammi-väri miellyttää eniten, mutta voisin hyvin kuvitella hankkivani tuoleja eri sävyissä. Toivoisin löytäväni kyseistä tuolia jatkossa myös valkoisena. Room21:ssa on tällä hetkellä kamppis jossa 300e ostoksesta saa 50e hyvistystä, joten nyt jos milloin kannattaa hankinnat hoitaa. Mukavaa päivää! <3Sara

*sisältää kaupallisia linkkejä

*yhteistyössä Room21

HD_E16_V15a

HD_E16_V16a

1024442_2 1024442_3 1024442_8

Unfold_LightGrey

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. ester 23.03.2016

  Mukavaa päivää? Ihan hienoja tuoleja.❤️?

  Vastaa
 2. Sofii 23.03.2016

  En voi käsittää että joku oikeasti käyttäisi tuollaiseen tuoliin 300e!! Tai nyt ilmeisesti 250e. Laadukkaasta maksaisin 100e kpl maksimissaan.
  Etenkin lapsiperheessä kun eivät varmasti uudenveroisina pysy.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2016

   aijaa.. niin onhan tuolilla hintaa, mutta mä tykkään näistä 🙂 eikä lapsiperhe ole mulle mikään syy olla hankkimatta designea, mutta juu tämä oli tällainen inspiraatio- ja toivepostaus.. että ehkä joskus meille rantautuu tämän tyyppiset tuolit. Kivaa päivää!

   Vastaa