hengailua

yleinenTags:

Moikka! Me ollaan hengailtu viime päivät paljon ulkona. Nautittu hyvistä säistä, remppailtu terassia ja lökötelty auringossa. Matildalle pitäisi hankkia lisää ulkopelejä ja muutama kiva on jo tiedossa (vesipyssy). Yllättävän paljon meiltä jo löytyy kaikkea puuhaa neidille, mutta olisi kiva heitellä palloa yhdessä tai opetella uusia taitoja.

Meidän terassi uudistuu loppupeleissä aika paljon ja kuvailen teille sen heti kun tulee valmista 🙂 Keksittiin uusio käyttöä pirttituoleille ja niistä meinataan modata sohva. Meidän pihalle paistaa koko päivän aurinko, joten siinä on kyllä kiva viettää aikaa. Toisaaltaan taas omenapuu vähän viilentää jos haluaa päästä varjoon. Voisikin kekkailla jotain kivaa grillausreseptiä viikonlopulle!

Nyt lähdetään neuvolaa kohti! Ihanaa päivää <3

ps. kaikkiin kommentteihin on nyt vastaukset kirjoitettuna.. Oli ihana lueskella teidän juttuja eilen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Katja 27.05.2016

  Oi, odotan jännityksellä terassin uusia juttuja!? Ihana, kun piha muuttuu kesällä kodin uudeksi olohuoneeksi.
  Aurinkoista viikonloppua!

  Vastaa
 2. Mimmi 30.05.2016

  Täällä myös paljon piha-aktiviteetteja lapsille hakusessa. Oon kauan kadehtinu teijän ihanaa aidattua takapihaa ja nyt sit otinkin itseeni niskasta kiinni ja aitasin meijän takapihan! 🙂 niin ihana nyt kun ei tartte lumin perässä juosta koko ajan ja lapset voi sahata sisään ja ulos miten haluaa 🙂 takapihalla viihtyykin nyt ihan erilailla, kun siellä kerrankin saa ihan rauhakseen olla. Ainakin pieni trampoliini lapsille ois ihana, samoin myös joku leikkimökki tai sitten joku leikkiteltta.. vesipyssyä jiri toivoikin synttärilahjaks (synttärit kun on just sopivasti 2vkon päästä) ja vesi-ilmapalloista innostu kun näki mainoksessa, niitä onkin ihan pakko hommata iso kasa! Samoin kun vesipyssyt koko perheelle 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.05.2016

   Oi vitsit miten reipas oot ollu, jes 🙂 varmaan mahtava fiilis 🙂
   Joo hei vesiilmapallot pitääkin kaivaa esiin!
   Ihanaa, teillä on pian minin synttärit, varmasti kivaa järkkäiltävää 🙂

   Vastaa