tyttöjen tuolit

yleinenTags:

Heippa! Ollaan hommattu tytöille uudet tuolit keittiöön. Matilda sai juniorituolin ikeasta ja Mimosalle puolestaan ostetiin käytettynä perinteinen, valkoiseksi maalattu syöttötuoli. Väsyin totaalisesti puhdistamaan stokken mustaa tripp tappia, joten sen pistin kiertoon. Olin kyllä lukenut siitä miten tuskallista sitä on puhdistaa, mutta se oli silti saatava aikoinaan Matildalle. Voi kyllä olla, ettei mulla ollut oikeita välineitä puhdistukseen ja toisekseen en puhdistanut tuolia tarpeeksi säännöllisesti. Puurotarhat kerkesivät pinttyä kovasti kiinni ja musta väri ei ollut se kaikista armollisin väri ruokatahroille. Nooh, mutta nyt nämä valkoiset tuolit sopivat siroudellaan tosi kivasti meidän keittiöön. Matilda oppi pian kiipeämään tuolille sekä laskeutumaan tuolilta. Totesi vain, että ”Kato äiti, Matilla ite, tosi ylpee” :D.

Tänään ei ole mitään suunnitelmia, joten varmaan vaan rentoillaan sunnuntain kunniaksi. Ensi viikolla onkin jo juhannus ja siitä alkaakin meidän monen viikonlopun hulinaputki. Ihanaa, että on kivoja tapahtumia edessä.. kunhan nyt saataisiin vielä aurinkoiset kelit.  <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. 2 19.06.2016

  Hahaa meillä on toi sama tuoli ja voin sanoa myös tossa on hirveä siivoominen :// ite oon joutunut hinkkaamaan niin että maalit jääny sieneen, meillä myös ehtii puuro tahrat pinttyä… ei vaan jaksa joka ruokailun yhteydessä sitä tuolia pestä, pesen itse aina illalla kun lapset nukkuu ja päivällä kun lapset päikkäreillä :DD

  Vastaa
 2. Julppe 19.06.2016

  Moi, joko mimosa istuu syöttötuolissa? Itsellä viikon päästä 6kk tyttö ja ajattelin alkaa harjottaan jo istumista 🙂 kuinka pitkiä aikoja aluksi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.06.2016

   meille sanottiin 5kk neuvolassa että saa alkaa pienillä ajoilla harjoittelemaan. 🙂 ihan mini aikoja ollaan istuttu ja näkeehän sen aika helposti lapsesta, että pysyykö pystyssä vai alkaako kallistella 🙂 Tietty voi laittaa hieman tukea ympärille! Ihanaa siellä juhlitaan pian 6kk tyttöä <3

   Vastaa
 3. Mimmi 19.06.2016

  Meillä oli myös aiemmin lumilla tollanen samanlainen valkoinen syöttötuoli ja meni hermot kun neiti renkku siinä koko ajan, siihen pintty kaikki ruuat tosi tiukkaan kun en myöskään jaksanu aina joka ruokailun jälkeen välttämättä sitä putsailla 😀 muuten tykkäsin sirouden ja nättiyden takia.. kävin sitten hakeen jirin vanhan ikean muovisen syöttötuolin mummulasta, joka on sata kertaa helpompi pitää puhtaana kun voi nakata suihkuunkin huuhdeltavaks (tosi näppärä siinä kohtaa kun alkaa itse syömään ja ruokaa on joka paikassa :D).
  Plussaa myös tarjottimesta. Ainut miinus on koko, tarjottimen kanssa melko massiivisen kokonen :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.06.2016

   hehee, voi hitsit… ja mä kun luulin että tällä uudella pääsis helpommalla. 😀 nooh saas nähdä miten eroaa stokken kanssa 🙂
   Ikea on kyllä passeli!

   Vastaa
 4. Elisa 19.06.2016

  Moikka!

  Mistä olet ostanut joissain kuvissa vilahtavat Adidaksen housut, joissa on kolme raitaa ja logo lahkeessa? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.06.2016

   Moi!! 🙂 yritin toussa googlettaa mistä sellaiset löytyisi.. ovat nimittäin vuoden vanhat.. Zalandolta löytyy vastaavia 🙂

   Vastaa
 5. Mimmi 19.06.2016

  Älkää istuttako liian aikaisin. Istumiseen tarvitaan lihaksia ja jolleivät ne ole tarpeeksi kehittyneet, niin vauvan selkä taipuu väärään asentoon ja tietää sitten isona selkävaivoja. Myös suojaheijasteiden sivulle pitää olla kehittyneet. Kysykää neuvolasta jos olette epävarmoja. N 6kk iässä on keskiarvo.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.06.2016

   joo niinpä! ei meillä vielä neitiä istuttamalla istuteta..joten ei huolta! 🙂 Matildan kohdalla neuvolasta sanottiin että istumista voi alkaa harjoittelemaan lyhyillä ajoilla 5kk iässä ja sama toistui Mimosan kohdalla. Kiitos huomiosta! 🙂

   Vastaa
 6. Mimmi 19.06.2016

  Tahdon tähän väliin vielä kommentoida että mulla on ilmeisesti nimimerkki kaima täällä ja alempi kommentti on jonkun toisen mimmin kirjottama, ettei tuu väärinkäsityksiä 😀 ps. Täällä myös lumia istuteltiin pieniä aikoja pikkuhiljaa jo n.5kk ikäisestä lähtien. Jiriä muistaakseni jo vähän aiemmin kun on aina ollut todella jäntevä ja jämäkkä tapaus 😀 Neuvolasta meillekin tuli neuvo 5kk ikäisenä että voi jo alkaa kokeilemaan 🙂 -Mimmi R.

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.06.2016

   Jep aluks mietin, mutta pian tajusin ettet ollut sinä 🙂 <3 Joo niinhän se on että toiset punkee jo tosi aikaisin ylös 🙂 Ihania pikkusia siellä! Heei kivaa päivää!!

   Vastaa
 7. taskuapinat 19.06.2016

  Voi että oon ilonen ettei enää tarvita syöttötuolia. 😀
  Ihan kamalaa puhdistamista, esikoisen kanssa oli viel sellainen mistä sai pöydän taitettu, ei ikinä sellasta. Jannikalla sananlainen ku nyt mimosalla, ja voi kamala mikä homma puhdistaa, helpointen pääse ku joka ruuan jälkeen jaksaa pyyhkiä ruuat, muuten hyvä on tiskiharjan kovapääty ja saippua villa 😀 pyyhe vaan tuolin alle ni ei tipu lattialle kuivuneet märät ruuat :DD
  Toimi meillä ainakin.
  Tuolit sopii kyl hyvin teijän sisustukseen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.06.2016

   Ääh 😀 joo taitaa olla että mikään syöttötuoli ei ole ihanne puhdistettava.. ehkä nuo minit sottaa vaan niin paljon 🙂 mutta niinhän pitääkin kun vasta opetellaan syömään. 🙂
   Kivaa päivää sinne!

   Vastaa
 8. Enni 20.06.2016

  Meillä täällä samanlaiset tuolit..syöttis jätetty kakkostuoliksi kun kyläilijöitä käy ? meillä kanssa jynssättyniin että maalitkin lähteneet osittain.luulin että vika oli maalaajassa mut hyvä et muilki ollu samaa ongelmaa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.06.2016

   hehee, voi apuaaa 😀 nooh saas nähdä miten meillä käy. 😀

   Vastaa
 9. Maijuuu 30.06.2016

  Moikka, mistä olet hankkinut aikoinaan tuon keittiön pöydän?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2016

   Me ollaan pelastettu se Mikon isovanhempien kotoa.. on todella vanha pöytä.. 🙂

   Vastaa