collegemekko

yleinenTags:

Moikka! Meillä ollut touhukas alkuviikko, kun käytiin Linnanmäellä, Haltialan tilalla, nähtiin kavereita ja vietettiin aikaa leikkipuistoissa. Tähän väliin taisi tulla vähän vahingossa kotipäivä, kun auto menee tänään huoltoon. Toisaaltaan nämä kotipäivät on välillä niin parasta. Mimosalla puskee molemmat alahampaat ulos ja tuntuu että ne ovat tehneet tuloaan jo tosi kauan.. saas nähdä koska puhkeaa. Muuten meidän minit ovat päivä päivältä enemmän toistensa kanssa. Se jos mikä on äidille ihanaa katsottavaa.

Tämä collegemekko on kulkenut mukana jo pitkään. Se on vähän ylisuuri ja välillä mekko on pitkiäkin aikoja hyllyllä käyttämättömänä. Näillä epävakaisilla ilmoilla mekko on päätynyt monta kertaa päälle, koska se on sopivan kevyt, mutta kuitenkin lämmin. Kuvissa kanssani poseeraa myös mikäs muukaan kuin K A H V I 🙂 kuppi on Keepcupin, joilla on muuten maailman herkullisimmissa väreissä take a way kuppeja. Kannattaa katsoa jos ei ole vielä tuttuja. Meillä näitä kuppeja löytyy muutamia eri värejä ja yllättävän usein tulee otettua kahvi mukaan.

Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Me ollaan rennosti perheen kesken ja muutama kiva juttu ollaan keksitty.

Kivaa keskiviikkoa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. 2 22.06.2016

  Hei mulla olis yks postaus toive, päivä mun kanssa pitkästä aikaa, nyt kun on kesä ja loma 😉

  Vastaa
 2. Mimmi 22.06.2016

  Muistan ton tunteen kuinka ihanaa oli kun lapset alko viihtyyn kaksistaan, vaikka vasta neidin oltua päälle vuoden ikäinen alkoivat tosissaan touhuamaan yhdessä (ja uskalsi antaa touhuta yhdessä kun neiti oppi pitään puoliaan :D). ja nyt on niiiin ihanaa katsella ja kuunnella kun touhuavat yhdessä; isoveli komentaa (jos neiti tekee pahojaan) ja neuvoo&opastaa ja sisko matkii kaikkia isoveljen touhuja perässä 😀 ps. Täällä alkaa juhannuksen odotus oleen jo sitä luokkaa, et hyvä kun pöksyissään pysyy. Ihana päästä välillä aikuisten seuraan kokonaiseks viikonlopuks 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2016

   Joo vitsit voin vaan kuvitella kuinka lasten välinen suhde vaan kehittyy ja leikit lisääntyy 🙂 Ihanilta kuulostaa teidän pikkuisten välit <3
   ja AINIIIIN! mikä viikonloppu sulla edessä 🙂 NAUTTIKAA!

   Vastaa
 3. Pia päivi 22.06.2016

  Moi. Ihana collegemekko. ? . oon mökillä juhannuksen mamin ja veljen kaa. ?.

  Vastaa
 4. Kaisu 22.06.2016

  Moi ☺ Oon ettiny ton tyyppistä mekkoa, mutta semmosta missä on vielä huppu.. Vielä en oo mieluista löytäny, mutta etsintä jatkuu. Mä odottelen jo kovasti juhannusta, mulle se edustaa ennen kaikkea vapaata töistä ja rentoutumista. Tänä juhannuksena tarkoitus on suunnata mökille, missä aion istua laiturin nokassa kahvikuppi kädessä ja varpaat vedessä. ? Täältä löytyy myös kahvin suurkuluttaja, mulla on lähes aina termosmuki mukana ? Oikein ihanaa juhannusta teidän perheelle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2016

   Sun juhannus kuulostaa T Ä Y D E L L I S E L T Ä 🙂 kiireentöntä rentoutumista. 🙂
   Kiitos paljo, samoin sinne <3

   Vastaa
 5. ester 23.06.2016

  Nonni aika nätti oot Sara. 🙂

  Vastaa
 6. Iina / MouMou 25.06.2016

  Toi kokomusta koru on IHANA! <3

  Vastaa