kuulumisia

yleinenTags:

Moi! Ehkä yksi kesän ihanimmista viikonlopuista takana. Vietettiin aikaa perheen kesken ilman mitään sen kummempia suunnitelmia. Norkoiltiin puistoissa, keskustassa, kahviloissa ja kotona. Ilmat oli sopivan lämpimät muttei liian kuumat. Meillä on vielä muutama viikko lomailua ja sitten hyvpätään arkeen! Voisinkin postailla tuosta arjesta ja siitä mitä kaikkea se tuo tullessaan. Onko toiveita joistain tietyistä aiheista?

Pari päivää sitten meinasi aamukahvi lentää suusta, kun huusin Mikkoa katsomaan Mimosaa. Tyttö nousi sohvaa vasten seisomaan ja ehdin juuri apuun ennen kaatumista. Niinkuin äiti sanoi ”nyt alkaa se työläin vaihe”, hehhe, pikkunen painaa satalasissa ilman mitään itsesuojelusvaistoa.

Näettekö näissä kuvissa ripauksen syksyä? Ehkä se on nuo lehdet ja valo, mutta jotenkin tunnelma alkaa taittua jo syksyä kohti. Nautitaan nyt kuitenkin tästä e l o k u u s t a täysillä, koska useinhan se on juuri se kuumin ja parhain kesäkuukausi.. Toivotaan näin, terkkuja! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 kommenttia

 1. ester 01.08.2016

  Oot toosi nätti Sara.❤️ Siellähän tapahtuu ja joo todellakin näistä lomista kannattaa ottaa kaikki irti.

  Vastaa
 2. kr 01.08.2016

  Kuinka teidän arki muuttuu kun lomat ovat ohi? Meneekö teillä lapset päiväkotiin? Haluaisin lukea teidän normaalista arkirytmistä ja arkeen paluusta.

  Vastaa
 3. emilia 01.08.2016

  Heippa! Mun puhelin ei lataa tätä sivujen uutta layoutia OLLENKAAN, ja koneellakin aikas hitaasti. Harmittaa, jos joudun vähäisen tietokoneen käytön takia luopumaan blogisi lukemisesta. =/ Onko asialle tehtävissä mitään, vai joudunko tyytymään kohtalooni? Edellisen ulkoasun kanssa ei nimittäin ollut mitään ongelmia mobiilissa. =)

  Vastaa
  • kr 01.08.2016

   Sama juttu täällä.

   Vastaa
   • Juuls 01.08.2016

    Joo tämä uusi layout ei ole toimiva ja postauksia on inhottava lukea ku pitää aina klikkailla ”continue reading” :/

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.08.2016

     Voih, kurja kuulla 🙁
     Joo mäkään en aijemmin pitänyt noista ”continue reading”, mutta sitten ihastuin tähän ja päätin toteuttaa sen.. kirjoittelen niin laidasta laitaan aiheista, joten lukijat pystyy skippaamaan esim. lapsiaiheet jos ne eivät kiinnosta 🙂
     Toivotaan että saadaan latausongelmaan pian apua.. <3

     Vastaa
   • Sara Parikka 02.08.2016

    🙁

    Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   joo on kyllä ä r s y t t ä v ä ä … 🙁 asiaa juuri selvitellään ja toivotaan että pian saadaan muutos. Pidä vaikka hetki taukoa ja tuu viikon päästä kurkkimaan josko toimsi paremmin <3

   Vastaa
 4. JuUli 01.08.2016

  Sun kaikki postaukset on aina niin hyviä!välittyy aina sellasta positiivista energiaa. Näin sut muuten yks päivä Helsingin keskustassa 🙂 ja oot kyllä kaunis!

  Vastaa
 5. Heidi 01.08.2016

  Hei! Tavallisesta arjesta on melkein kaikkein mukavinta lukea 🙂 Oot aiemminkin kirjoittanut ajankäytöstä, mutta siitä olisi kiva kuulla enemmänkin. Olette ihailtavan paljon menossa, pöydässä on vaikka mitä herkkuja ja näytät upealta! Nukkuuko teillä tytöt miten hyvin öisin / päiväunia, kun vaikutat aina niin pirteältä? Minkä verran sulla on omaa aikaa ja mitä mieluiten teet silloin? Hauskaa loppukesää! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   voih 😀 kiiiiitos sanoistasi.. ei oo aina pirteä olo, mutta yritän ennemmin keskittyä niihin hyviin juttuihin 🙂 Kiitos kysymyksistä, kasailen aiheesta isomman postauksen 🙂

   Ihanaa loppukesää sinne myös <3

   Vastaa
 6. kaisu 01.08.2016

  Moi ☺ Kivat kengät sulla kuvissa, minkähän merkkiset mahtaa olla? ? Elokuussa tosiaan ollaan ja palailin lomilta töihin tänään, ahdistusta lievittää kuun lopussa häämöttävät oma häät joita suunnitellaan kovasti ? Nauti jäljellä olevasta lomasta ja olis kiva jossain vaiheessa jos postaisit jotain sun kiinnostuksesta sisustussuunnitteluun.. ? Vaikka miten oot siitä innostunut ja miten toivot jatkossa sen liittyvän sun elämään. ☺ Hauskaa viikkoa sinne ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   Nonni, nyt starttasi arki, mahia 🙂 ja häät <3<3 niin parasta!

   Hei kiitos postausvinkistä 🙂 täytyy ehdottomasti toteuttaa! Mukavaa viikkoa sinne myös ja kovasti tsemppiä ensimmäiseen työviikkoon+ hääjärjestelyihin. <3

   Vastaa
 7. Lukija 01.08.2016

  Moikka!
  Oletko tehnyt jotain uudistuksia sivuille? Puhelimella en pääse lukemaan enää ollenkaan ja koneellakin lataaminen kestää kamalan kauan .Mielelläni kuitenkin jatkaisin ihanan blogisi lukemista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   joo, syytä juuri selvitetään 🙁 toivottavasti saadaan pian apua ongelmaan 🙂 kannattaa tulla vaikka viikon päästä kurkkimaan josko latausongelmat ovat väistyneet, jos et nyt jaksa käydä hitauden takia lukemassa <3

   Vastaa
 8. ERika 01.08.2016

  Kiinnostaisi tietää miten tytöt nukkuvat päikkäreitä kun olette esim. keskustassa? Rattaissa? Nukkuvatko niissä yhtä hyvin kuin sängyssä? Pidätkö jotain aikataulua niiden suhteen? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   hei kiitti kysymyksistä 🙂 mä teen erillisen postauksen aiheesta 🙂

   Vastaa
 9. Frida 01.08.2016

  Moi! Joo kyl näistä kuvista alkaa syksy vähän pilkistämään! 🙂 Olisi kiva kuulla joo teidän tulevasta arjesta enemmän: lasten hoitokuviot/ Jatkaako Mikko näyttelijän duunia/ ja ennen kaikkea sun työkuvioista! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   Kiitos kysymyksistä, kasailen aiheesta postauksen 🙂 Kivaa päivää!

   Vastaa
 10. Sonja 02.08.2016

  Moikka! Musta olis kiva kuulla, missä kaikkialla oot matkustanu 🙂 esimerkiks sellanen sun top5 matkakohteet, joissa oot ollu!

  Vastaa
 11. laura 02.08.2016

  Toivotaan että elokuu olisi vielä lämmin, koska itsellä loma vielä edessä 😉 Mukavaa loppu lomaa koko teidän perheelle! 🙂

  Vastaa
 12. Jossu 02.08.2016

  Komppaan muita: blogisi on todellinen hyvän fiiliksen lähde! 🙂 Kiitos siitä! Onpa ihana maksimekko , saako udella sen alkuperää?
  Toiveina postauksiin on asut (sulla on ihanan rento tyyli), ruoka- ja reseptijutut sekä sisustusjutut (kivaa inspistä omaan kokkailuun ja sisustamiseen!), arkiset touhut (vaikka arkemme eroavatkin ihan toisistaan) sekä vaikka häistänne – ootko ikinä kirjoittanut niistä, vai mennäänkö liian henkilökohtaisuuksiin? Ymmärrän hyvin kyllä, jos 🙂
  Elämämme eroavat ihan toisistaan: asun kolmistaan miehen ja koiran kanssa, käyn 8-16 töissä sairaanhoitajana ja tällä hetkellä odottelen kuin kuuta nousevaa, että saisimme poikkeus- ja rakennusluvat talollemme, ja että kroppani tajuaisi tulla raskaaksi 🙂 Minusta on ihanaa lukea ja tavallaan seurata arkea, jota kohti pyrin itse 🙂
  Kivaa tiistaita sinulle ja tytöille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   Ihana kuulla, kiitos todella paljon <3
   Mekko on forever21, sieltä tykkään tilata vaatteita ja ostaa jos käyn ulkomailla. Hyvä hinta-laatu suhde 🙂

   Kiva kuulla, että arkiset asiat kiinnostaa.. noita kaikkia varmasti tulossa syksyllä paljon 🙂

   Oi ihanaaaaaa, toi elämänvaihe on niin jännä. Muistan niin hyvin kun odotin raskautuvani ja vauva ajatus kutkutti mielessä. Siihen yhdistettynä vielä talonrakennus, ai että miten mahtavaa! Nyt nauttikaa toisistanne kun olette vielä kahdestaa, sillä pian (aika menee yllättävän nopeaa, kohta huomaan että sulla on taapero :D) teitä saattaa olla kolme <3 kaikkea hyvää ja tsemppiä kasapäin täältä!

   Vastaa
 13. X_X 02.08.2016

  Heippa!
  Minulla ei ole ongelmaa tämän blogin kaa kun yleensä tietokoneella luen saattaa hetken lagii muttei kauaa 🙂
  Mullakin ois sulle postausideioita toivottavasti kelpaa!
  -Raskaus/äityis (esim kerrot jännittikö,minkä ikäisenä aloit haaveilemaan vauvaa,ootko miettiny sitä pelkoa ja kipua siinä,oliko synnytys miten rankkaa koska mun jotkut kaverit haluis lapsia mutta miettii että onko se miten kivuliasta) Itse haluisin kuulla joltain äitiltä tästä aiheesta kun en oo viellä muistellu keltää kysyä ei oo pakko toivottavasti en mee jo liian henkilökohtaisiin asioihin :/
  -Harrastuksiasi ja lempipuuhia (esim. erivuodenajoilta) (mm. mitä tykkäät talvella puuhata (hiihtää,luistella,lasketella)
  -Lapsuudesta/teiniajasta (mitä yleensä teit sillo,millaista elämäsi oli silloin,muutama lapsuus ja teinikuvaa. harrastuksiasi ja mielenkiintoja silloin.
  -Kaveri postausta
  -20 faktaa sinusta
  -kysymyspostaukset ois ihania

  Tuossa oli jotain postausksia oli hieman tylsää niin aattelin tulla kertomaan 😀

  Ihanaa viikkoa pus pus ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   okei, no kiva kuulla 🙂

   Hei kiiiiitos postausehdotuksista, varmasti toteuttelen.

   hali <3

   Vastaa
 14. Mirva 03.08.2016

  Hei. Kuinka vanha Minosa on? Meidän ensimmäinen pieni Nea tyttö on kohta 9 kk. Hän ei vielä osaa nousta ylös. Yrittää vasta kovasti ryömiä, mutta ei vaan pääse eteenpäin. Olemme käyneet hänen kanssa fysioterapiassa. Uskon kuitenkin, että kohta hän oppii konttaamaan. Kiva lukea teidän perheen kuulumisia.

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   Mimosa on vähän yli 7kk. meillä molemmat työt olleet tosi aikaisia liikkumisen suhteen.. meillä on lähipiirissä monia lapsia jotka ovat lähteneet liikkeelle paaaljon myöhemmin. kaikki oppii omassa rytmissä <3 en olisi sinuna huolissaan.. Monillahan saattaa jäädä konttaus kokonaan väliin 🙂 jotkut oppii liikkumaan nopsaa, toiset puhumaan jne. Teidän neiti on vain järkevä kun odottaa että tulee älliä päähän ennen kun nousee heilumaan. 😉 voikaa hyvin!

   Vastaa