kesän pakolliset

yleinenTags:

Moip! Nämä tavarat/tuotteet ovat olleet tärkeässä roolissa tänä kesänä. Melkein kaikkia näistä on tullut käytettyä päivittäin ja osa alkaakin jo rapistumaan.

Enää ei tulisi mielekään ottaa aurinkoa ilman aurinkorasvaa. Muutenkin auringonotto ei ole enää houkutteleva ajatus, vaan mielummin sitä istuu varjossa ja suojaa hyvin pään+ihon. Pelkkä makoilu (ihan kun se olis edes mahdollista noiden pikkuisten kanssa :D) ei houkuta. Juuri mietin, että seuraavalla ulkomaanmatkalla olisi ihanaa loikoilla varjossa, lukea kirjaa ja leikkiä lasten kanssa uima-altaalla. Mulla alkaa helposti punoittamaan olkapäät ja rintakehä joten tämä leveälierinen hattu on ollut enemmän kuin tarpeen tänä kesänä.

Marjoja, marjoja, marjoja. Niin hyvää herkkua mitä voisi syödä loputtomiin. Matilda rakastaa marjoja ja ne toimii hyvin jäätelön/keksien sijaan herkkuna. Tänä kesänä en ole pakastanut marjoja talvea varten.. :/ hitsit, olis kyllä pitänyt!

Loppukesälle on tiedossa vielä muutamia kivoja retkiä, kuten: Hanko, Porvoo, Vasikkasaari.. Pitäisi myös vielä veneillä, uida paljon, viettää iltaa terassilla, grillata ja käyttää kesävaatteita. Onko teillä jotain kivoja ideoita mitä voisin/voisimme vielä kesällä puuhata?

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Heidi 02.08.2016

  Moikka! Ootko koskaan kokeillut sellaista kun geokätköily? (Geocaching) Hauskaa ja ilmaista tekemistä lasten kanssa. Ensin rekisteröidytään käyttäjäksi (helppoa ja ilmaista) ja kännykän avulla navigoidaan kätköille, joita on ympäri kaupunkeja ja maailmanlaajuisesti. Kätköissä on jotain pääsiäismunasälää ja meiningillä, ota jotain, laita jotain. Me löysimme eilen yhden kätkön ja neljävuotias poikani oli niin tohkeissaan kun kiven kolosta löytyi purkki, missä oli teroitin ja lyijykyniä ja kindersälää. Otimme yhden krääsän ja laitoimne tilalle toisen. Hauskaa ja helppoa, oppii samalla suunnistamaan ja tulee ulkoiltua. 🙂
  Sinulla tietty vielä pienet lapset, mutta muutaman vuoden päästä voi olla makee juttu!

  Mukavaa loppukesää teille kaikille! Kauniita ja hyvänlaatuisia kuvia sinulla!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   En oo kokeillut!! Kuulostaa ihan mahtavalta 🙂 voin vain kuvitella mikä riemu teidän pikku miehellä oli eilen kun kätkön löysi! Voisin hyvin kuvitella että Matildan kanssa kokeiltaisiin tuollaista! Kiitos kovasti vinkistä 🙂

   Vastaa
 2. kr 02.08.2016

  Minkä ikäisiä teidän lapset onkaan? Kerrothan teidän päivärytmistä, siitä olisi kivaa lukea:) Tykkään lukea sinun blogia, vaikka en ihan nuori enää olekaan. Blogisi on kiinnostavaa luettavaa myös varttuneemmille lukijoille. Vaikka en kai minä nyt ihan ikäloppukaan ole, 41 v. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   Moi! Matilda on 2v 4kk ja Mimosa 7kk, kiirettä pitää 😀
   Hei mahtava kuulla.. Oon aina niin otettu jos kuulen että kaiken ikäiset lukevat blogiani.. niin parasta palautetta! ja tosiaan 40v ei tosiaankaan ole mikään ikä nykymaailmassa.. 😉

   Vastaa
 3. kr 02.08.2016

  Koneella muuten toimii paremmin kuin mobiilissa nämä sinun uudet sivut.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2016

   Jep… sitä ongelmaa selvitellään.. toivotaan että pian latautuu koneella sekä nimenomaan puhelimella nopeammin. 🙂
   Se on muuten hassua miten sitä itse turhautuu nykyään kun joku sivu lataa vaikka 3sek 😀 on vaan tottunut salaman nopeaan toimintaan. Toivotaan että blogini yltäisi pian tuohon salama nopeuteen 😀

   Vastaa
 4. Pia päivi 02.08.2016

  Moi. Ihanat kesän pakolliset asusteet ja tavarat. Lierihattu on oikein must. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   hihii, kiitti 🙂 juu tuo hattu on kyllä kesän paras hankinta 🙂

   Vastaa
 5. Mimmi 02.08.2016

  Nykyään kun tulee otua ulkona (varsinkin kesäsin) niin ei kyllä yhtään enää hotsita auringossa loikoilu, vaikkei siihen lapsilta oikein enää ees pystyiskään 😀 mutta esim meidän aidatulla takapihalla oon yhden vai kaks kertaa maannut aurinkotuolissa, muuten mielellään istuu jossain varjossa tai touhuaa lasten kanssa jotain 🙂 teillähän on vielä paljon kivaa tiedossa loppukesälle 🙂 meillä ei oo oikein enää suunnitelmia tälle kesää, paitsi lapualle äidilleni ja samalla reissulla tuurin kyläkaupan tivoli ja itse kyläkaupassa pyöriminen.. puuhamaa ois voinut olla myös ihan kiva ja tässä melko lähelläkin, mutta saa nyt nähdä että mennäänkö tänä kesänä enää 🙂 puuhamaasta vois teijänkin lapset tykätä, vaikka sieltä vähän matkaa kylläkin tulee.. hankoon ois kyllä ihana itekin joskus päästä ja naantaliin ihan muuten vaan, on niin ihana kesäkaupunki vanhoineen kaupunkeineen ym 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   joo, sama homma 🙂 (taas kerran :D)

   Kuulostaa kivalta nuo teidän suunnitelmat 🙂 vistit puuhamaa voisi olla kyllä kiva.. en ole koskaan käynyt!! Ehkä ensi kesänä 🙂
   Kivaa loppuviikkoa! <3

   Vastaa
   • Mimmi 03.08.2016

    Kannattaa laittaa puuhamaa harkintaan vaikka just ens kesää varten kun Mimosakin on vähän isompi 🙂 oon ite käynyt useesti lapsena ja äiti onkin kehunut sitä paikkaa; kuinka ihana siellä oli meidän kanssa käydä, syödä eväitä (muistaakseni siellä on ihan grillipaikka makkaranpaistoon yms), uida ja touhuta koko päivän 🙂 ja juurikin kun siellä on pienemmillekin (eikä vaan isommille lapsille) paljon tekemistä 🙂 nyt oiskin ihana päästä omien lasten kanssa verestään muistoja 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 03.08.2016

     ehdottomasti <3
     voishan vaikka tehdä sinne treffit lukija porukalla ensi kesänä 🙂 tuli vain extempore mieleen!
     On kyllä parasta kun pääsee tekemään muistoja omien lasten kanssa!

     Vastaa
     • Mimmi 04.08.2016

      Treffit siellä kuulostais kyllä ihan loistavalta! 🙂 varmasti oltais mukana! 🙂


     • Sara Parikka 05.08.2016

      ihana juttu <3


 6. X_X 02.08.2016

  Sulla on tosi ihania vaatteita! Ootko joskus tarkka kuin teet ostoksia esim sillä tavalla että mietit että kirppikseltä voi saada puolet halvemmalla ja käyt ensin katsoo ne läpi ja sit jos ei löydy niin vasta kaupat läpi :)?
  Oliko sulla teininä niin väliä millaisia vaatteita käytit ja meikkasitko siihen aikaa? koska itse en meikkaa ja vaatteilla ei oo niinkää väliä verrattuna joihinkin muihin nykyteineihin millasia nykyään ovat tyylin,vaatteiden ja meikkien perää.. Ja myös puhelimien että kenellä on paras puhelin ja kenellä on mitkäki sovellukset..
  Vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä ja sulla on varmasti ihana elämä <3 saa olla vaa kateellinen ihmisille jotka tuntee sut paremmin
  Ootteko te Lilan lisäksi miettinyt muuta eläintä teille? Tykkäätkö muuten kissoista tai siis ootko kissa ihmisiä? :33

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   käyn kirppareilla, mutta lähinnä vain tyttöjen vaatteita silmällä pitäen.. omat ostan lähes poikkeuksetta uutena/aleista 🙂

   Materialla ei ole mitään väliä kunhan on sydän paikallaan. <3 puhelimella/vaatteilla tms.

   Lila on meidän ainokainen lemmikki eikä toista ole suunnitteilla <3

   Vastaa
 7. kaisu 02.08.2016

  Laukkufriikki täällä ihailee kovasti tota sun laukkua ? Kesäisin tulee käytettyä paljon eri laukkuja kun vaatteetkin vaihtuu useammin, talvisin on aina vaan toppatakki päällä ? Ootte varmaan käyny Suomenlinnassa joskus kun pääkaupunkiseudulla asutte, mut suosittelen silti sitä, käytiin siellä nyt kesällä ja tykättiin kovasti ? Lisäksi ollaan käyty nyt useasti piknikillä siten, että ei olla etukäteen mietitty tarkkaan mihin mennään, lähdetty vaan johonkin suuntaan ja kun ollaan löydetty kiva paikka niin pysähdytty ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   hehee 🙂 aika hauskaa että käytät eri laukkuja ja mä taas jumitun yhteen.. oon kyllä niin huono asusteiden kanssa..

   Joo me itseasiassa käytiin viime viikolla, on kyllä kiva paikka 🙂 hei toi piknik on aivan ihana idea. Lapsetkin varmasti tykkäisi <3 kiitos!

   Vastaa
 8. Elli 03.08.2016

  Moikka! Jos siinä teidän lähistöllä on joku kotieläinpiha, niin uskoisin että olis hauskaa teidän tyttöjen mielestä! Ainakin meidän perheessä tästä ollaan tykätty kovasti. Ollaan käyty monesti Lieksassa sellaisessa paikassa kuin Pikkukili, mutta se on Espoosta päin katsottuna aikas kaukana 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   hei joo, hyvä idis.. 🙂 siitä onkin aikaa kun ollaan käyty kotieläinpihalla. kiitos vinkistä <3

   Vastaa