s y y s k o t i a

yleinenTags:

Moi! Muutamia syksyyn valmistavia juttuja kotoa jo löytyy. Viltit, runsaat tyynyt ja kynttilät on kaivettu esille. Kynttilöitä olen polttanut melkein joka ilta valon hämärtyessä ja samalla fiilistellyt tulevaa villasukat jalassa. Villasukat ovat vakivarusteeni kesät talvet. Tykkään siitä, että jalat pysyy lämpimänä. Onneksi anoppi hoitaa tämän villasukka asian niin ettei puutetta pääse syntymään. 🙂

Oon vähän sumplinut, että vaikuttaako kodin vaihtuminen huonekaluihin ja tuleeko meille paljon uutta hankittavaa. Olen yrittänyt tehdä viime vuodet päätöksiä niin, että olisin niihin pitkällä aika välillä tyytyväinen. Ennemmin satsaan ja ostan kerran, kun vaihtelen jotain huonekalua muutaman vuoden välein. Aika hyvin ollaan pikku hiljaa löydetty niitä oikeita yksilöitä sisustukseen. Luulen kuitenkin, että muutama juttu menee vaihtoon.. mm. yöpöydät ja pari valaisinta.

Uutta kotia ei ole vielä kiikarissa, mutta kaikista erilaisista pinnoista, maaleista ja tapeteista olen ehtinyt jo haaveilla. Kaikkea piensisustusta on ollut myös ihana mietitä. Tauluja, julisteita, valokuvia jne. Nooh, nyt ei kuitenkaan auta muuta kuin odottaa että isot palat loksahtavat paikoilleen, niin pääsen miettimään yksityiskohtia. 😀

Näkyykö teillä syksyn tulo sistustuksessa? Joko kynttilät palaa?

Täällä valmistaudutaan aamupalaan/brunssille, kun perhettä on tulossa kyläilemään. Ihanaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Piia Kukkola 17.08.2016

  Noi kukat on ihania ja niin syksyn värisiä että. Vois itekkin ostaa kukkia.

  Vastaa
 2. ester 17.08.2016

  Kyllä nuo kukat on hienoja.❤️Ruusut on etenkin tosi mieluisia.

  Vastaa
 3. raksu 17.08.2016

  On kyllä ihanan väriset kukat, taidan tästä mennä vähä kukka ostoksille. 😀 Noi neilikat on kyl yks mun vakkari kukkii, ne on siitä kivat et ne pysyy pitkään hyvän näköisinä. 🙂 Teillä on kyl mielettömän kauniisti sisustettu koti. 🙂 Minusta on kyl parasta just se ku muuttaa uuteen kotiin niin pääsee sisustamaan. Muuttokamojen roudaus on vaan se ei niin mieluisin homma. 😀 Onnee vaan asunnon tai talon etsintään! 😉

  Oon kanssa tässä poltellut kynttilöitä jo jonki aikaa , tuo nii ihanaa tunnelmaa. Erityisesti nyt oon polttanut WoodWickin Vanililla bean tuoksu kynttilää jonka sain viime jouluna lahjaksi siskoltani. Tuoksuu ihan mielettömän hyvälle ihan kuin leivokselle. Mut se on kyl niin hintava kynttilä et poltelen sitä aika harvoin ja erityis tilanteissa. 😀

  Vastaa
 4. 12-v salkkarifani 17.08.2016

  Näin salkkarijakson lopussa että palaat huomenna takaisin. Miltä tuntuu?

  Vastaa
 5. Mimmi 17.08.2016

  Täältä ei löydy vielä juuri mitään mitään syksyä sisustuksessa. Huovan kaivoin sohvalle tänä aamuna lapsille 😀 ja villasukkia on joutunut aamusin pitämään. Jännä sisänsä kun yöt nukutaan kuitenkin ikkuna auki ja aamulla kuitenkin heti saatava villasukat ja useimmiten vielä aamutakkikin päälle 😀 ps. Ihanat ja upeen väriset kukat, rakastan neilikoita! Ne on niin pitkäkestosia ja kauniita <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.08.2016

   oi miten on varmaan hyvä tunet ikkuna auki. Rakastan nukkua viileessä 🙂
   Neilikat on kyllä parhaita, ne kestää super pitkään ja on nättejä!
   Ihanaa loppuviikkoa sinne <3

   Vastaa
 6. Ella 18.08.2016

  Onko teiän nykynen asunto jo myynnissä?

  Vastaa