girl crush

yleinen

Moip! Tiedättekö ne tyypit joilla on kaikki hanskassa. Hymy naamalla, hiukset nätisti, kauniit vaatteet, ihana perhe ja mieletön duuni. Tietty tämä kaikki on sitä mikä näkyy muualle, mutta uskon silti että myös somen perusteella voi aistia ihmisistä juttuja ja aitoutta. Myös ne omat suosikit ja inspiraationlähteet löytyy somesta.

Mä löysin vuosi sitten instagramista caraloren nimisen käyttäjätilin ja olen ihaillut häntä siitä lähtien. Mimmi on mun ikäinen ja vitsit miten inspiroiva tyyli ja asenne hänellä tuntuu olevan. Hiukset, meikki ja kuteet on aina viimesen päälle ja kaunis hymy koristaa kasvoja. Hänen tyylinsä on ihanan leikkisä ja tyttömäinen. Kaiken täydentää kaksi äärettömän suloista pikku poikaa ja komea aviomies. Instan mukaan hänen elämä on superpositiivista ja ihanaa! Toki ymmärrän, että näinhän se ei varmastikkaan aina ole, mutta itse tykkään seurata niitä elämän kivoja juttuja ja imeä iloa omaan elämääni.

Cara on mun viimeisin instaihastus.. Onko teillä joitain julkisuuden henkilöitä / henkilöitä ylipäätään kenestä inspiroidutte tai ketä ihailette? <3Sara

ps. kuvailen teille tänään videota ja latailen teille viim huomenna. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Sarkkukai 22.08.2016

  Mun silmin tuo postauksen alun kuvaus pätee sinuun. Ihan samoista syistä seuraan tätä blogia ja sua instassa, kun sä seuraat caraa 🙂 Eli kyllä oot mulle tietynlainen idoli <3

  Vastaa
 2. Niina 22.08.2016

  Mulla on ehdottomasti sinä sekä pari muuta Salkkarityyppiä keistä saa inspistä ja keiden elämää on kiva seurata 🙂 Ihana asu sulla Sara!

  Vastaa
 3. Heidi 22.08.2016

  Ihana neule! Mistä oot hommannut? 🙂

  Vastaa
 4. 2 22.08.2016

  Haha, seuraan vaan 2blogia sun ja yhden hyvän ystävän 🙂 ja sun blogi on aivan mahtava, käyn läpi samanlaisia asioita kanssasi (kaksi pientä kotona 😀 ) ja muutenki vaikutat samanlaiselta ihmiseltä kun minä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.08.2016

   Ihana kuulla, KIITOS kun kommentoit <3 🙂 ihanaa viikkoa sinne!

   Vastaa
 5. Jenna 22.08.2016

  Kun luin tätä postausta, lähes jokainen lause oli kuin sinä:). Vaikka elämä tai arki ylipäätänsä ei ole aina sitä mitä täältä näkee suurimmaksi osaksi niin tajuaa silti että suurin osa joita minä seuraan somessa jakaa pääosin niitä asioita mistä itse tykkäisi lukea. Oon ennenkin kirjoittanut että kun tänne sivulle pääsen mulla pitää olla lapsilta se oma rauha lukea ja paneutua tekstiin. Jokaisessa postauksessa on aina jotain sitä VOI MITEN IHANA SARA. Ymmärrät varmaan 😀 nuorempana on ollut paljon niitä idoleita, mutta mitä vahemmaksi tulee sitä erillailla jokaista katsoo:D oli mulla minkälainen päivä tahansa tulen päivittäin tänne ja pelkän tekstin katsominen herättää joka kerta iloisia ajatuksia. Mä ihailen sun elämän iloa, aitoutta, kauneutta, hymyä ja miten aidon saat tästä vaikka moni asia pysyykin salassa. Menipä hankalaks, kauhea romaani mutta SIIS mä ihailen sua tosi paljon jo ÄITINÄ <3 olet paljon ajatuksissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.08.2016

   E I K Ä <3<3 melkeen tulee tippa silmään! Kiitos sanoistasi, merkitsee todella paljon. Äärettömän ihanaa että mulla on noin ihania ja sydämmellisiä ihmisiä lukijoina. Kiitos kun kirjoitit! Mitä parhainta viikkoa Sinulle Jenna <3

   Vastaa
 6. Pia päivi 22.08.2016

  Moi. Kyl sun blogi on vaan niin ihana ja kuvat myös. Kiitti kun jaksat vielä kirjoittaa sitä. Ihana asu ja laukku kuvassa. ? .

  Vastaa
 7. Mimmi 22.08.2016

  Täytyy kyllä yhtyä edellisiin kommentteihin 🙂 juurikin nuo syyt ovat ne syyt minkä takia luen sun blogia ja seurailen instassa 🙂 ketään muuta julkisuuden henkilöä/mulle entuudestaan tuntematonta en oo vielä alkanut seurailemaan (paitsi instassa cheek! :D). Voi toki olla että senkin aika tulee, nyt tuntuu kuitenkin että sun positiivinen asenne tuo itselle jo niin paljon iloa elämään 🙂 ja musta on nykyään niin ihana lueskella teidän kuulumisia kun tunnut jo niin tutulta (ja kun ollaan monessa asiassa niin samanlaisia), ihan kun hyvän ystävän kuulumisia lukisi 🙂 <3 mulle ei oo aikuisiällä juurikaan tullut idoleita/julkisuuden henkilöitä joita ihailisin, mutta sua ihailen suuresti juurikin sun persoonan takia <3 JA ÄITINÄ arvostan ja ihailen sua suuresti! Toki julkisuuden takia sun blogin löysin, mutta sun oman persoonan takia sitä aloin (ja jatkoin) lukemaan. Ihana että edelleen jaksat keksiä (näinkin usein) kirjoteltavaa ja pidät blogin lämminhenkisenä ja inspiroivana <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.08.2016

   <3<3<3<3<3
   Kiitos äärettömän paljon sanoistasi. Ihan herkistyn tääällä 😀 toi "äitinä" kehuminen vaan niin uppoo tunteisiin.. <3 Kiitos sulle ihana Mimmi että luet ja seurailet. Merkitsee todella paljon! Oot niin mahtavan olonen tyyppi että vitsit! 🙂 Varmasti tavataan joskus! Ihanaa viikkoa teidän porukalle <3:)

   Vastaa
 8. A 22.08.2016

  Just eilen puhuin kamulle kuinka mulla on girl crush mun poikakaverin isosiskoa kohtaan! Hänellä on vaan niin mahtava asenne, ihana tyyli ja hän on rakastava 1-vuotiaan äiti niin on kyllä kovat respectit häntä kohtaan:) Mutta en ollu näköjään ainut jolla tuli sie mieleen tästä postauksesta!:D Pakko sanoa et on tullu selattua kyllä sun instagramia ja fiilisteltyä teän meiningejä! Sun tytötki vaikuttaa niiin suloisilta, tykkään hirveästi lapsista ja lapsityötä tahdonkin tehdä tulevaisuudessa 🙂 Mut anyways tiiän tuon ihmistyypin siis mitä tarkoitat tässä postauksessa ja toivoisin että joskus eläisin omaa elämää sillälailla että samanlainen fiilis ois itestä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.08.2016

   <3<3 ihanaa että sulla on lähipiirissä inspiroivia ihmisiä 🙂 mahtavaa!
   Oih, kiitos. Ihanaa kun kommentoit!
   Kaikkea hyvää ja parasta syksyä 🙂

   Vastaa
 9. Jamtzku 24.08.2016

  Sä oot mun lempi blogaaja ja luen aina sun blogia ja saan siitä aina iloisen tunteen! Oon ottanut sut mun esikuvaks ja sun kaikki ideat on niin ihania. <3 Katson aina sun kuvia ja salkkari videoita jossa sä oot! <3 Kun lähit sarjasta loöetin sen katsomisen kokonaan!
  Oot älyttömän kaunis ja täydellinen äiti ja ihminen. Matilda ja Mimosa voi vaan olla ylpeitä tollasista vanhemmista, koska ootte täydelliset! <3

  Vastaa