välipala

yleinenTags:

Moi! Mulla iskee nälkä (eritoten makeannälkä) ja väsymys aina iltapäivällä. Kahvia ja jotain makeaa alkaa tekemään mieli. Monesti lapset ovat juuri heränneet päikkäreiltä ja päivälliseen on vielä matkaa. Oma rentoutuminen on tässä vaiheessa takanapäin, joten kahvi pelastaa ja pienoinen välipala.

tarvitset

riisikakkuja

maapähkinävoita

banaania

Tykkään tästä herkusta ilman banaania myös paljon, mutta baanani tekee siitä monta astetta makeampaa.. Tällöin sokerin himo selättyy! Toinen ykkösherkkuni on tämä jäätelö jota voisin syödä vaikka joka päivä. Olen myös pakastanut omenoita ja käyttänyt niitä nektariinin sijasta, toimii. 🙂

Eilen oli aika häslinkipäivä, kun meillä kävi kyläiliötä, lapset meni illaksi Mummilaan, Mikko meni pelaamaan tennistä ja mä suuntasin siskon kanssa leffaan. Tänään mennään sitten peruskaavalla kerhoon-lounasta-päikkärille-ulkoilua-ruokaa. Ihanaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Marissa 15.09.2016

  Hei pakko kertoo kun muilla ollut myös puhelimen kanssa ongelmia lukea sun blogia, niin itselläni (siltikin pitkähkön latauksen jälkeen) alkoi toimia kun vaihdoin tilapäisesti oletukseksi tietokoneversion mobiilin sijaan! Ihan mahtavaa pitkästä aikaa lukea puhelimella tätä ihanaa hyvän mielen blogia! 🙂 Oon lukenut varmaan alusta asti mut nyt eka kommenttini 😉 Ihanaa syksyä sulle!
  -marissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.09.2016

   Okei, kiva kuulla.. mulla ittellä ei oo mitään ongelmia ollut puhelimella.. mut en tiiä onko ne sitten puhelineroja vai mitä.. koodajani ei myöskään löytänyt mitään syitä sille miksi sivut takkuaa.. :/ Kaikki näyttäisi olevan kunnossa.. Mulla myös latautuu nopsasti, että selvitys jatkukoon sen suhteen miks joillain ei toimi 🙂 Ihanaa syksyä myös sinne ja kiitos viestistä <3

   Vastaa
   • marissa 16.09.2016

    Ai niin ja mulla siis (aika vanha) Lumia 720 🙂
    -marissa

    Vastaa