nami nam

yleinen

Moikka! Lupasin leipoa muutama viikko takaperin siskoni rapujuhlille juustokakun. Olin käynyt kaupassa ja ajoittanut kakun leivonnan aikaiseen aamuun (että se ehtii hyytyä tarpeeksi). Huomasin melkein heti alkajiinsa, että kakkuvuoka uupuu. Mulla ei ole edelleenkään mitään muistikuvaa mihin olen mahtanut kakkuvuuan jättää. Nooh, ajattelin että pakko se on nyt leipoa, kun kaupat olivat kiinni ja muita aineita kotoa ei löytynyt. Onneksi keksin kokeilla kakun valmistusta lasikulhoon, nimittäin se toimi todella hyvin. Tietty kakun ottaminen oli astetta rennompaa, kun sitä kaapaistiin isolla tarjoilulusikalla lautaselle, mutta rentoihin rapujuhliin se sopi oikein hyvin. Tämä on muutenkin sellainen respeti että vaikka ei olisi paljon kokkaillut niin onnistuu varmasti. Vieraksuin aina ennen liivatteen käyttöä, joten jos se mietityttää niin turhaan!

Ihanaa päivää! Täällä vedetään edelleen viikot sokerittomalla, jos ei lasketa muutamaa lipsahdusta. Olo on hyvä ja mieli ehkä hieman kirkkaampi. Voikaa hyvin! <3Sara

resepti täältä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Salla 28.09.2016

  Ihana idea tehä juustokakku kastehelmen kulhoon, vaikka alunperin ei ollukkaan tarkotus!?

  Vastaa
 2. mari 28.09.2016

  Hei, blogiasi on todella kiva lukea, vaikka lapsi arki on meidän perheessä jo takana päin , lapseni on saman ikäinen kuin sinä 🙂 Tykkään kun kirjoituksisstasi huokuu positiivisuus. Mukavaa syksyä ja asunnon etsintää teidän perheelle.

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2016

   Ihana kuulla <3 Kiitos paljon tästä viestistä 🙂 Ihan paras palaute!!!

   Vastaa
 3. Emma 28.09.2016

  Ihana idea, ei kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa 😉

  Vastaa
 4. Jossu 28.09.2016

  Voi miten kaunis kakku ja huomattavasti rennompi kuin perinteinen versio 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2016

   Kiitos 🙂 Joo oli kyllä rento varsinkin siinä vaiheessa kun kakkua alettiin lusikoimaan lautaselle 😀

   Vastaa
 5. meme 28.09.2016

  ihana ❤ sun blogia on niin kivaa lukea! itsellä kans 1v poika,joten lapsiin liittyvää tulee luettua paljon. Lisäksi etenkin erilaiset reseptit kiinnostaa,toimit mun innoittajana kokeilla uusia herkkuja. Ja se positiivisuus ja aitous,kiitos ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2016

   IHana kuulla <3 Kiitos todella paljon 🙂
   Oi ihanaa siellä löytyy samana vuonna syntynyt vauva. 🙂
   Aurinkoa syksyyn!! <3

   Vastaa