kylpyhuoneiden värimaailmaa

design, koti & sisustus, me

Moikka! Muuton myötä päivitän kaikki meidän pyyhkeet ja kylpyhuonetuotteet samalla kertaa. En ole koskaan hankkinut kylppäreihin mitään erityisen luksusta, joten aika simppelillä linjalla mennään jatkossakin. Bongasin H&M homessa juurikin niitä sävyjä mistä oon haaveillut.

Meidän ison kylpyhuoneen laatat ovat väriltään  tumman harmaa (lattia) ja valkoinen (seinät). Katto on sitä perus puupaneelia ja varmaan maalaus tapahtuu sille jossain vaiheessa. Luulen, että ei kuitenkaan ensimmäisten asioiden joukossa. 😀 Mietin, että smaragdin vihreä toimisi isossa kylpyhuoneessa tosi kivasti ja siihen yhdistettynä kulta. Hennesin koti puolella näytti olevan juurikin sitä sävyä pyyhkeissä, matoissa ja piensisustustuotteista. Kaksi viimeistä kuvaa!

Haluaisin kovasti jonkun orkidean tms kasvin kylppäriin, mutta olen ollut aina siinä uskossa että kylppärissä ei kannattaisi kasvattaa mitään kasvillisuutta. Ilmeisesti olisi vaarana, että jotain eliöitä tms alkaisi kasvamaan. Nyt kuitenkin huomasin, että Plantagen mainostaa nimenomaan kylppäreihin soveltuvia kukkia/kasveja ja muutenkaan netistä ei löytynyt mitään tietoa aiheesta. Sattuuko teistä kukaan tietämään onko kasveja turvallista kasvattaa kylppärissä?

Pikkuvessassa ei ole suihkua joten sinne ainakin saan sen kukan kasvamaan jos siltä tuntuu. 😀 Muuten vessa on aika simppeli (valkoinen) ja käsitellään sen seinät luultavasti jollain betonimaisella maalilla. Haluaisin koko vessasta vivahteikkaan harmaan. Tällöin pyyhkeiksi sopisi mielestäni tosi hyvin tuollainen ”likainen” vaaleanpunainen ja näitä sävyjä löytyi myös Hennesistä. Kaksi ensimmäistä kuvaa!

Nyt tiedän mihin suuntaan pyyhe ostoksille, mutta ehkä mä kuitenkin odotan että päästään sinne uuteen kotiin ensin. 😀 Heii ihanaa viikonloppua! <3Sara

img_5740 img_5741 img_5745 img_5747 img_5748

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jamina 04.11.2016

  Moi sara! Ihanaa viikonloppua <3 Orkkideaa voi pitää kylppärissä ja kaikki mehikasvit sopii kanssa sinne. Murattikin sopii amppeli kukaksi kylpyhuoneeseen!

  Vastaa
 2. jiii 04.11.2016

  Itselläni on juuri noita hm.n pyyhkeitä semmoisella siks-saks kuviolla ja ovat olleet tosi hyviä. Tykkään paljon, vaikuttavat laadukkaammilta kuin jotkut kalliimmat ”merkit” jotka usein rispaantuvat pesussa/käytössä 🙂

  Vastaa
 3. Juuli 05.11.2016

  Hei! Pakko kommentoida olen jo pitkään lukenut blogiasi. Ja tykkään sun kirjoitus tyylistä ja siitä kirjoitat ns. tavallisia arkisia juttuja! ? Vaikutat ihanalta/kivalta ja voin kuvitella että olet niiiiin ihana äitinä! Ihanaa että ootte löytänyt teille ihanan uuden kodin, tsemppiä muutto hommiin! ? Ja kauniita pyyhkeitä, täytyy kyllä hankkia nuita harmaita ainakin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2016

   Kiitos sanoistasi todella paljon <3, merkitsee paljon! 🙂 Ihana kuulla että viihdyt blogissani! Kaikkea hyvää sinne ja ihanaa joulunodotusta <3

   Vastaa
 4. Petra 06.11.2016

  Hyvät tekstiilivalinnat. Itse vielä tuskailen tämän pyyhe värikirjon kanssa.. Tein kyllä nyt kesällä sementtitöitä kaikkein kulahtaneimmista pyyhkeistä.

  Hyvää nimipäivää Mimosalle!

  Vastaa
 5. Tiina 06.11.2016

  Meillä on kylppärissä ikeasta 2x teko-mehikasvi, joka näyttää aitonakin ihan tekokukalta. Hyvin hämää! Eikä kuole! http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/art/30176979/

  Vastaa
 6. Emma 07.11.2016

  Joo kyllä kylppäriin sopii hyvin laittaa kasveja, kuhan siellä on ikkuna tuomassa luonnonvaloa. Just orkideat, mehikasvit ja monet viherkasvit tykkäävätkin jopa kosteammasta ilmasta, joten suihkuttelu niiden lähellä saattaa vaa innostaa niitä voimaan paremmin. Toisaalta jos lähellä on myös sauna, ja sen ovesta tulee kuumaa ilmaa, saattaa lähellä oleva kasvi ikäänkuin ”palaa”, lehdet käpristyy. Kokeilemalla löytyy paras paikka ja kasvi.

  Ihana sun blogi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.11.2016

   mahtavaa, kiitos tästä 🙂
   Hei ihana kuulla <3 kiitos kun kommentoit!

   Vastaa