Minin neule

baby, kidsfashion, lapset, muoti, ootd, pohdintaa

Moi! Mimosa sai Mummalta nimipäivälahjaksi aivan ihanan neuleen. Se on käytännöllinen, pehmoinen, mutta ei yhtään liian kuuma. Tykkäisin käyttää tytöillä enemmänkin neuleita, mutta molemmat neidit ovat niin lämminveristä sorttia, että usein neuleissa tulee liian kuuma. Tämä Zaran neule on kuitenkin ihanan hengittävää materiaalia ja tuntuu mukavan kevyeltä. Kaikkein paras ominaisuus on neulehupparin takana oleva vetoketju joka helpottaa vaatteen pukemista todenteolla.. Muutenkin se on kaunis yksityiskohta.

Mulla tulee ostettua aika harvoin tytöille vaatteita Zarasta tai esim Benettonilta. Usein aleissa koluan kaupat läpi, mutta normi arjessa etsin vähän halvempaa vaatetta käyttöön (esim Zara on suomessa paljon kalliimpi kuin muualla euroopassa, raha ei välttämättä takaa parempaa laatua). Usein myös pyrin siihen että isot hankinnat ja suuret vaatemäärät hankin nimenomaan alennusmyynneistä. Tästä syystä on ihanaa kun äitini ja siskoni usein ostavat lahjaksi jonkun kauniin vaatteen tms mitä en olisi itse raaskinut ostaa. Välillä mietin, että voisin vähän useammin ostaa tytöille kalliimpiakin vaatteita, mutta joku siinä on että en raaski maksaa neuleesta 34e.. Toisin on esim ulkovaatteiden ja kenkien suhteen. Niihin on helpompi satsata enemmänkin. Onko teillä yhtään sama? Kulutan paljon myös kirppareita ja sieltä löydän usein hyviä sekä edullisia vaatteita. Nyt on kyllä ihanaa kun Matildan vaatteet kestävät niin pitkään eikä tarvitse olla koko ajan ostamassa uutta vermettä. Luulen, että pian meidän neidit ovat aika saman kokoisia ja sitten se vaatekaappi touhu vasta helpottaakin. Nyt kokoeroa on enää yhden-kahden koon verran.

Mimosa lähti viikonloppuna kävelemään ja nyt neiti valitsee kävelemisen usein konttailun sijaan. Parasta on kun Mimosan oma katse loistaa ja hän on niin innoissaan uudesta taidosta. Ihana pikkuinen, josta on muuttunut melkoinen velmu viime viikkoina. Aina kun katse kääntyy neiti on jossain nurkassa pahan teossa. 😀

Hei ihanaa tiistaipäivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Camppu 15.11.2016

  Että näyttää ihanalta toi Mimosan neule! 🙂 tuli vain mieleen, kun mulla on 1.v kummityttö, jolle pitäis ostaa se synttärilahja ( yhä ostamatta !! ) ja hänen vanhemmat eivät toivo lapsellensa mitään erityistä, niin olisko sulla vinkkejä siihen, mitä ostaa 1-vuotiaalle tytölle, kun sulla on kaks pientä prinsessaa? 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   hmmm.. No vaatteet tulee meillä ainakin aina käyttöön.. 🙂 Ehkä voi myös kysyä vanhemmilta mitä he toivoisivat pienokaiselle 🙂

   Vastaa
 2. 2x 15.11.2016

  Ei puhettakaan että laittaisin rahani yli 30e sisävaatteeseen.. kun mä katon niitä mustikkakiisselillä ja sormiväreillä sotkettuja vaatteita niin muistan, että nuo housut taisin ostaa alesta 3,50 euroa 😀 Muutenkin musta kaikki hameet, neuleet ja rimpsumekot on hankalia arkikäytössä niin en osta niitä ite. 🙂

  Vastaa
 3. Anu 15.11.2016

  Mä innostui lastenvaatteista enemmän nyt kun on kaksi tyttöä, uskallan ostaa vähän kalliimpaakin vaatetta kun tiedän, että ne tulee vielä toiselle käyttöön. Haluan, et ne näyttää vielä pienemmälläkin siistiltä, eikä olisi ihan nukkaisia. 🙂 ja jos ne ei vielä meidän käytössä ole kulunut puhki, niin saahan niistä vielä ihan hyvän rahan kun myy eteenpäin. Yllätyin, kuinka paljon joistakin merkeistä/kuoseista maksetaan jos niitä ei enää saa mistään. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   Toi on kyllä tosi hyvä pointti ja täytyy myöntää että itsekkin oon vielä tarkemmin miettinyt isoja hankintoja siinä mielessä että tulevat vielä uudestaan käyttöön 😉
   Ja hei joo, siis niistähän saa älyttömän hyvin takaisin rahaa!!!

   Vastaa
 4. Floella 15.11.2016

  Itse olen myös aika tarkka rahasta ja vaatteiden ostosta. Alerekit koluan aina. Kaverin innoittamana olen tosin oppinut että suomalaiset lastenvaatteet eivät ole niin kalliita kuin voisi kuvitella. Niitäkin saa alennuksesta ja monet valmistajat tekevät vaatteet niin että käyvät kaksi kokoa. Sitten 24€ vaate ei olekaan kallis kun sitä voi käyttää niin paljon pidempää ja vaatteet kestävät hyvänä koko käyttöajan. Itse tutustunut jo napikas, kimperi ja melliecodesign merkkeihin. Suosittelen kokeilemaan 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   Toi on kyllä hyvä pointti ja huomasin toden teolla saman asian kun sain aarrekidin vaatteita tytöille. Ja hei täytyy tutustua noihin suosittelemiisi myös 🙂 Kiitos viestistä <3

   Vastaa
 5. Laura 15.11.2016

  Itsekin tykkään ostella lapselleni vaatteita mutta en ikinä laittaisi 30e tai enempää, yleensä hinta menee siinä 5-25e. Tilaan kyllä paljon netistä kun kaupoissa huono valikoima :/ H&M on yksi mistä tulee tilattua usein vaatteita 🙂 ja lindex.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   joo sama homma täällä, että tykkään tilailla netistä 🙂
   Lindex on mun yks lemppari ja tietty hm myös 🙂

   Vastaa
 6. taskuapinat 17.11.2016

  Moikka!
  En kyllä pitäisi monia kymppejä sisävaatteisiin ? tuntuu että niitä on vaikea saada myytyäkin eteenpäin. Ulkovaatteisiin panostan sitäkin enemmän ja kenkiin.
  Itse tykkään myös lindex, h&m vaatteista, myös kesäsin tulee ostettua lidlistä legginssejä ja paitoja lapsille. Olen ollut todella tyytyväinen heidän vaatteisiin, kestää todella hyvin kulutusta, ja jopa lähti mustikkatahrat ja ruohot pois ilman mitään suurempia pesu kikkoja ?
  Kirpparit on myös suosiossa, varsinkin kumpulan vekara kirppis joka on vain lapsien vaatteille/tavaroille.

  Vastaa
 7. Sini 17.11.2016

  Mulla ei oo lapsia mutta itselleni kun ostan vaatteita niin perus paidasta 20 euroa on jo aika paljon, usein ostan H&M:ltä 10-15 euron paitoja. Paksummat neuleet saattaa maksaa 20 euroa sitten, housut korkeintaan 30 euroa. Mutta ulkovaatteisiin olen valmis panostamaan. Takista voin maksaa 300 euroa jos se on oikein mieleinen ja tiedän että menee useamman vuoden. Kengistä myös 200 euroa voi maksaa hyvin, varsinkin kun ikää tulee näitä asioita arvostaa ihan eri tavalla 🙂

  Vastaa