tuloksia / skin renewal

kauneus, me

Moikka! Kirjoittelin teille muutama viikko takaperin Swiss Clinicin Skin Renewalista minkä olin ottanut juuri käyttöön. (täältä pääset lukemaan postauksen) Nyt olen kerinnyt hoitaa ihoani jo kaksi viikon jaksoa sekä antanut sen levähtää välissä. Tuntuu kyllä uskomattoman hyvälle ja olen konkreettisesti nähnyt kuinka veri on alkanut kiertää kasvoissani. Välillä nimittäin on tuntunut siltä kuin kasvoni olisivat hieman harmaaseen taittavat, kun väsymys painaa ja iho tuntuu kuivalta. Tämä rullailu ja seerumi on tehnyt ihmeitä ja valaissut kasvojani todella. Olen myös huomannut eroa otsassa asustavien juonteiden elämässä ja saapi nähdä alkaako ne pikku hiljaa näkymään entistä vähemmän. Toki nämä juonteet ovat ilmejuonteita enkä missään nimessä haluaisi niitä kokonaan pois tai katoamaan, mutta hieman ennaltaehkäistä ryppyjen syventymistä.

Mulla on aina ollut iho suht hyvässä peruskunnossa ja tästä syystä uskon, että rullan neulojen pituus 0,2mm on minulle passeli. Skin Rolleria löytyy kahta eri kokoa sen mukaan millaista ihoa haluaa hoitaa. Neulapituus 0.2mm sopii hyvin aknearpien, mustapäiden ja pienten arpien hoitoon. Sekä on myös loistava ikääntymistä ennaltaehkäisevään hoitoon. Toisin sanoen t ä y d e l l i n e n mulle! Neulapituus 0.5mm on ihanteellinen esimerkiksi ryppyjen, kasvojen juonteiden sekä muiden iän mukana tulevien iho-ongelmien hoitoon. Ehkä tähän 0,5mm siirryn sitten vähän vanhempana. 🙂 Ootteko pistäneet tämän Skin Rollerin tilaukseen? Siskoni juuri kyseli multa että toimiiko se oikeesti ja kovasti kannustin häntä hankkimaan oman rullan. En oikein osaa verrata tätä rullaa mihinkään aikaisempaan ihonhoitotuotteeseen, koska se on kerrassaan uniikki. Eipäs sitä ole ennen tullut rullailtua pienillä neulasilla omaa ihoa ja sitä kautta saatua seerumin imeytymään syvälle ihoon. En ihmettele, että tämä tuote on voittanut lukuisia palkintoja!

Viihdyn usein arjessa meikittä ja varsinkin kun tämä hoitojakso on ollut päällä, on ollut mahtava antaa ihon hengittää. Toki päivittäinen meikkaaminen ei varmastikkaan haittaisi yhtään, koska jos Skin Rollerin käytön ottaa iltarutiiniksi (kuten minä olen tehnyt) iho uusiutuu yön aikana eniten ja täten ”hoitojakso” ajoittuu yöhön jolloin luonnollisestikkaan ei ole meikkiä. On kyllä huippua, kun tulee tällaisia innovaatioita ja kotituotteita kaikkien ulottuville.

Hei ihanaa sunnuntai päivää kaikille! <3 Me vietettiin eilinen mitä ihanimmissa häissä ja tänään oli tarkoituksena mennä erään suloisen 4-v poitsun syntymäpäiväbrunssille, mutta se jää väliin kun ollaan koko porukka flunssassa. Nyt vitamiineja ja pois tämä! <3Sara

*yhteityössä Swiss Clinic

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 21

Kuva minusta: Krista Ylinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

29 kommenttia

 1. Jade 20.11.2016

  Tarkoitukseni oli tehdä ihan muuta, mutta kuinkas sitten kävikään… Eksyin taas blogiisi?
  Miulla on ihon kanssa se ongelma, että se rasvoittuu tosi helposti ja on täynnä finnejä, mutta sehän kyllä kuuluu murrosikään.
  Mukavaa sunnuntaipäivää siullekkin<3 Ja paranemisia kaikille!<3 Viittisitkö antaa Mimosalle ja Matildalle halit puolestani? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Totta 🙂 Se on osa kasvua ja mulla oli tosi rasvainen iho murrosiässä 🙂
   <3<3<3 halaus sinnekkin!

   Vastaa
 2. Hellu 20.11.2016

  Paranemisia kaikille?

  Vastaa
 3. Ninni 20.11.2016

  Moikka! Laitoin itsellenikin tilaukseen, mutta sitä jäin pohtimaan, kun missään ei lukenut siitä kuinka nopeilla vedoilla tuota tulisi tehdä? Ja myös sekin, että pisteleekö kasvoja ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Kyllä se pistelee, mutta ei mitenkään häiritsevästi.. ehkä enemmän tunsi sen vaikutuksen rullailun jälkeen. Aika nopeesti sen itse tuntee mikä paine ja millä vedoilla on hyvä tehdä. Ei niin että sattuu, mutta ei niin ettei tunnu miltään. Hoidon jälkeen saattaa hetken tuntua 🙂 Toivotaan että ihastut myös <3 ja paketissa tulee ohjeet mukana 🙂

   Vastaa
 4. Mime 20.11.2016

  Voisin kyllä tuommoisen hommata aknearpia häivyttämään, koska mulla on tällä hetkellä aknen hoitoon lääkekuuri menossa ja oon just miettinyt et miten sais näitä arpia sit katoamaan kun tää kuuri loppuu ja ois tosi kiva päästä näistä jäljistä eroon, ettei ne oo mua joka päivä muistuttamassa siitä mitä oon joutunu käymään läpi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Hmm niinpä, ymmärrän 🙂 Kannattaa lukea tästä muiltakin.. muistaakseni but im a human not a sandwich kirjoitti aiheesta myös ja muistaakseni hänellä oli ihossa jälkiä.. 🙂
   Tsemppiä <3 muista että ne näkyy sulle eritavalla kuin muille 🙂 hali!

   Vastaa
 5. ester 20.11.2016

  Wau mikä kuva taas susta Sara:) mullakin on tänään meikki päivä oikeen pinkkiä huulipunaa❤️?.

  Vastaa
 6. TM 20.11.2016

  Hei, onnea uudesta kodista. Koska olette juuri muuttaneet ja flunssassa, kannattaa pohtia uuden kodin sisäilmaa. Valitettavasti ongelmat tulevat usein esille kun perhe alkaa sairastella normaaleilta tuntuvia flunssia yms.. Toiset eivät tosin oireile ollenkaan tai ainakaan heti. Jos asian haluaa selvittää, on varmin vaihtoehto tilata ensin homekoirat ja sitten tarvittaessa vielä sisäilma-asiantuntija. Ongelmat ovat valitettavan yleisiä. Tapetin kiinnittämiseen käytettävät aineet myös huonontavat sisäilman laatua huomattavasti joksikin aikaa, eikä ko. huoneessa kannata etenkään lasten hetkeen nukkua, vaan antaa tuulettua rauhassa useampi päivä tai kauemminkin. Kaikkea hyvää.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Heippa! Kiitos paljon viestistäsi 🙂 ehdottomasti tärkeä aihe!
   Meillä sairastelut alkoi sillä viikolla kun aloimme pakkaamaan ja sinäänsä en usko että uuteen kotiin liittyy millään lailla. täällä oikeastaan kaikki ollaan jo pikku hiljaa tervehdytty. Myös meillä kaikilla nuha-yskä tuli tipotellen ja samalla viikolla, normaalisti ollaan sairasteltu mielestäni aika harvoin.
   Toivottavasti ei koskaan jouduta sisäilmaongelmaiseen taloon.. se olisi painajainen. Kiitos tästä viestistä ja asiasta täytyy puhua jotta ihmiset ymmärtävät olla valppaina 🙂 Ihanaa viikon jatkoa!

   Vastaa
 7. Lellu 21.11.2016

  Sulla oli niin hyvä myyntipuhe, että huomasin tilaavani ihan itselleni joululahjan.. 😀 Jos tähän kuivaan ihoon saisi apua ja ihohuokoiset pienemmiksi! Kiitos sulle, tän blogin kautta on kyllä tullut tilanneeksi/ edes ajatelleeksi tiettyjä juttuja!

  Odotan innolla uuden kodin postauksia! Onnea vielä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Ihana kuulla <3 🙂 Mulle tämä rulla on ollut kyllä niin nappi, toivottavasti sulle myös <3
   KIIIITOS sanoistasi todella paljon!

   Vastaa
 8. vantaalainen 21.11.2016

  Minne muutitte?

  Vastaa
 9. Katja 21.11.2016

  Suukkoloita ja pikaisia paranemisia!?? Täytyis kyllä hankkia tuo rulla (kaikkein järeimmillä neuloilla, kiitos). Marraskuu alkaa näkyä naamasta?

  Vastaa
 10. Niina 24.11.2016

  Poistaako tämä mustapäitä? 🙂

  Vastaa
 11. Annnsofi 05.12.2016

  Moi sara! Mulla on aknen jäljiltä paljon arpia naamassa, mutta ei ole vara mennä minnekkään niitä hoidattamaan eikä nämä mulla olevat arvet kyl ikinä mihinkään taida kadotakaan 🙁 tää tuli hyvään saumaan, jos edes vähän vaikuttais (en kyl tosissaan usko et näin syviin arpiin vaikuttaa yhtään mikään konsti) ihoon, vaiks vaan pienentämällä ihohuokosia! Otin tämän 0.2 vaikka se 0.5 olis ehkä ollu mun iholle parempi…. en uskaltanut ottaa tuota 0.5sta. rullailetko tällä myös nenää? ihanaa joulunaikaa teille! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.12.2016

   okei.. muista että sä näät ne arvet eritavalla kuin muut 🙂 Joo kyllä mä rullailen myös nenää.. hmm niin en tiiä olisiko 0,5 ollut sopivampi, ehkä voit tilata sen kun tuosta rullasta aika jättää. Hei ihanaa viikkoa :)<3

   Vastaa
   • Annnsofi 09.12.2016

    Okei uskallan siis itekki rullailla nenää! Kiitos tsempeistä, ehkä sitä vielä jonain päivänä pystyy näkee itestä muutakin kun nuo arvet <3

    Vastaa
  • Sonja 06.12.2016

   Hei Annnsofi! Vinkin haluaisin antaa, joka tosiaan toimii tehokkaasti arpiin. Googletappa yrttisyväkuorinta. On kallis mutta löytyy eri hintaisia. On epämiellyttävä ”toimenpide”, tehdessä kirveltää ja polttaa että jokunen kirosana voi päästä. Sitten n. viikon kuluessa iho hilseilee siten, että iho tosiaan ihan valkoisenaan ”kuoriutuu”. Olen käynyt tässä hoidossa joitakin kertoja ja arvet on kirjaimellisesti melkein hävinneet. Ps tilasin myös tuon rollerin 🙂

   Vastaa
   • Sara Parikka 07.12.2016

    <3 kiitos kun autat ja vinkkaat!

    Vastaa
   • Annnsofi 09.12.2016

    Kiitos Sonja, kuulostaa tosi hyvältä! Liian hyvältä! Pitääs heti googlettaa asiasta enemmän! Pus!

    Vastaa
 12. Satine 10.01.2017

  Itselläkin harkinassa, mutta olisi mukava nähdä ennen-jälkeen kuvia. 🙂 Kuinka monta kertaa/kauanko samoja neuloja voi käyttää, ennenkuin pitää hankkia uusi rolleri?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.01.2017

   joo 🙂 ainakin viisi hoitokertaa onnistuu yhdellä rullalla 🙂

   Vastaa
 13. Emilia Kastikainen 10.03.2017

  Hei! Pakko korjata, että ikääntyneille ja rypsistä ”kärsiville” oikea neulan pituus on nimeenomaan tuo lyhyempi 0,2mm, joka lukee heidän nettisivuillaankin 🙂

  Vastaa