t o n t t u p a j a

design, koti & sisustus

Heippa <3 Mä kävin eilen Mimosan kanssa ostoksilla sillä aikaa kun Mikko ja Matilda oli baletissa. Sain hommattua kivasti puuttuvia lahjoja ja tarvikkeita. Mukaan tarttui glitteripaperia, vaikka olin alunperin ajatellut, että paketoin musta/pahvi väriyhdistelmään. Noo, onneksi tämä pahvi+musta sopii ympäri vuoden, niin nyt voi hullutella glitterillä! 😀 Tiedän myös miten perheen pienimmät osaa arvostaa ”timantti” lahjoja. Heh!

Tänä vuonna mulla on tosi hyvä fiilis tulevasta joulusta, lahjoista, suunnitelmista ja oikeastaan kaikesta. Oon saanut antamisen intoa ja ehkä se johtuu osittain siitä että olen löytänyt niin sopivia lahjoja läheisille. Usein joulun lähestyessä pukkaa stressiä ja etenkin lahjat askarruttavat. Tänä vuonna oon säästynyt kaikelta tältä! Toisaaltaan voipi olla, että tässä on ollut pari muuta juttua päällimäisenä mielessä, kuten muutto 😀

Nyt iltapala ja sohvalle! Tultiin juuri äidiltäni ja tytöt simahti jo matkalla! Kauniita unia <3Sara

ps. Glitterpaperi löytyi Tiger kaupasta 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Jade 14.12.2016

  Eikä, ihanaa tuo glitterpaperi! <3
  Tätä postausta lukiessa tuli heti jouluinen tunnelma, tonttupaja kuulostaa niin ihanalta! <3
  Ja iloinen mielikin tuli, on niin ihanaa kuulla, että siulla on hyvät fiilikset tulevan suhteen. <3
  Aloin kanssa ajattelemaan lahjoja, joita perjantaina pääsen läheisilleni ostamaan <3 Rakastan myös sitä pakkaamista ja sitten, kun ne lahjat antaa! <3
  Muistan pienempänä, kun rakastin lahjojen saamista, enkä ymmärtänyt vielä mitään antamisen ilosta… ?
  Viime jouluna ostin kavereille lahjat (tosin yhdessä kavereiden kanssa, joten tiesivät mitä saivat) ja ostoksilla käyminen oli ihanaa! Samoin pakkaaminen ja varsinkin se lahjan antaminen <3
  Tänä vuonna ostan myös perheenjäsenille lahjat. <3
  Tästä ei pitänyt tulla mitään kunnon juttua, mutta välillä sitä innostuu ?
  Kivaa loppuiltaa! <3

  Vastaa
 2. Elina 14.12.2016

  Nyt pakko kysyä miten sait teipin pysymään tossa glitter paperissa? En saa paketoitua perus kiiltävällä teipillä. Ei pysy kiinni 😀 eli irtoaa paperista. sen verran hintavaakin oli paperi että ei viitsisi vain heittää pois. PS. IHANA blogi sulla 🙂

  Vastaa
  • Sonja 14.12.2016

   Mulla on ihan sama ongelma etten saanut pysymään millään kiinni! Lopulta liimasin paketit kiinni pikaliimalla!

   Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Nooooh 😀 se oli kyllä vähän vaikeeta, mutta kun vaihdoin teipin mattaiseen, niin onnistui paremmin 🙂 toivotaan että pysyy kiinni aattoon saakka 😀
   Kiitos ihana <3

   Vastaa
 3. Jutta 14.12.2016

  Hei! Olis mukava joulun jälkeen hieman nähdä, mitä itse sait joululahjaksi. 🙂 Mukavaa joulun odotusta!??

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Jooooo 🙂 mä en luultavasti saa kovinkaan lahjoja, mutta esittelen vaikka mitä muksut sai 😀
   Kiitos samoin <3

   Vastaa
 4. Maris 14.12.2016

  Ihanan näkösiä paketteja! 🙂 Itse en jaksanut tänä(kään) vuonna panostaa pakettien ulkonäköön sen kummemmin, vaikka ajatus kyllä oli 😀 Lahjanarunkin jätin laittamatta, lapsien helpompi avata lahjat 😉 Joulupaperia sentään on ja jouluiset pakettitarrat. Heh.

  Miehen kanssa ollaan yhdessä paketoitu lahjoja, kun lapset on menny nukkumaan. Mies kylläkin vähän vastahakoisesti 😀 Sanoo, ettei osaa paketoida eikä lahjoista tule hienoja. Olen lohduttanut sanomalla, ettei lapset välitä siitä minkä näkösiä paketit on eivätkä he ehdi pakettien ulkonäköä tutkailemaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Ihanaa että ootte yhdessä paketoinu <3 ja hei varmasti tosi hienoja paketteja 🙂 + hyvä pointti toi lasten avaus.. ei taida kovinkaan muksut arvostaa noita mun nyörejä 😀

   Vastaa
 5. Kauniita paketteja! Löysin itsekin tuollaista kultaista glitteripaperia mutta se ei sitten riittänytkään pariin viimeiseen paketoitavaan, joten täytyy vielä hakea lisäystä. 🙂 Täälläkin on onneksi aikalailla kaikki lahjat valmiina, ens viikko menee töiden parissa, joten helpotus että nämä sai näin hyvälle mallille. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Nonni 🙂 oi vitsit, kerkeet hyvin <3
   Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 6. Sanna 15.12.2016

  Mäki oon niin fiiliksissä, kun löysin läheisilleni kivat joululahjat. Ja todella kivuttomasti. Halusin antaa kaikille hyödylliset lahjat eikä mitää turhaa krääsää. 😉 Tilasin itselleni ja siskolleni kon marit. 😀
  Mä ajattelin viikonloppuna, kun mies on pikkujouluissa ja lapsi nukkumassa. Pistää joululaulut soimaa ja paketoida lahjat ja ehkä ottaa lasin punaviiniglögiä. Oikein innolla odotan, rakastan joululahjojen paketointia. <3

  Oikein hyvää ja rauhaisaa joulunodotusta teille! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   IHANAA!! aivan täydelliset suunnitelmat <3
   Kiitos samoin ihana 🙂

   Vastaa
 7. Ada 15.12.2016

  Täälläkin ollaan aivan fiiliksissä jo joulusta! Niin tunnelmallista aikaa ja juuri antamisen ilo on kaikista ihaninta. Ihan parasta on se, kun näkee, kuinka lahjansaaja ilahtuu. 🙂

  Kivaa jouluodotusta teille kaikille! <3

  Vastaa
 8. 2x 15.12.2016

  Meilläkin kahta lahjakorttia vaille pakettihommat valmiita! Ensimmäistä kertaa oli tosi vähän stressiä mitä ostetaan. Monen kaverin kanssa sovittiin et lahjojen sijaan käydään rauhassa kahvilla <3 Aika on kortilla eikä nähä enää niin usein kun kaikilla on töitä ja lapsia. Omille lapsille ostettiin yks yhteinen isompi lahja.

  Mua ihan hirvittää mitä kaikkea lapset saa taas.. oon yrittäny keksiä lahjoja mille on oikeesti tarve, koska me hukutaan leluihin.. toivoisin että saisivat just ne lahjat mitä on toivottu eikä enempää. Mutta satuin kuulemaan, että jotkut olivat ostaneet TAAS ihan muuta mitä piti.. et eikös vois ostaa vaan sen yhen toivotun paketin? Ja kun ei edes kerrota, että onko se lapsen toivelahja ostettu vai ei.. olis ihan kiva tietää niin pystyis ostamaan sen vaikka ite, ettei käy niin että just se lahja jää saamatta. Kyse on kuitenkin 10-20 euron lahjoista, koska en menis kellekkään esittämään mitään satasen lahjatoivetta 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Ihanaa että lahjat menevät nappiin <3
   Jooh, mäki tykkään antaa lahjavinkkejä, koska itse on kuitenkin niin hyvin perillä siitä mitä tarvitsee ja mitä jo löytyy kotoa.. Mäkään en ikinä keksi mitään kalliita toiveita.. Mutta onhan se kiva jos toiveet toteutuisi tänä jouluna, peukut pystyyn 😉

   Vastaa