päivä mun kanssa

baby, design, koti & sisustus, lapset, me

08.00-10.00 Matilda heräsi kasin aikaan ja samaan syssyyn Mimosa. Heräsin tyttöjen kanssa ja aloin heti keittämään aamupuuroa. Vilkuiltiin pikku kakkosta, tehtiin Elsa palapelejä ja halittiin. 🙂 Söin aamupalan hieman tyttöjen jälkeen.. Monesti käy niin, että tytöillä on heti kova nälkä ja mulla se hiipii hetken perässä.

10.00-12.00 Hengailtiin kotona ja laittauduin kampaajalle lähtöön. Mikko alkoi valmistaa tytöille lounasta.

12.00-15.00 Lähdin kampaajalle ja käytin bussimatkan hyväksi.. Nimittäin lakkasin kynnet, kuuntelin uutta musaa ja vastailin maileihin. 🙂 Super tyytyväisenä TAAS kerran kampaajan jälkeen.. postailen aiheesta joku päivä vaikka enemmän!

15.00-17.00 Kaupan kautta kotiin, nopea päivällisen teko (resepti löytyy @apetina_suomi instasta) ja yhteinen ruokahetki.

17.00-20.00 Keitettiin kahvit, syötiin keksejä samalla kun pikku kakkonen (taas) pyöri, halittiin Mimosan kanssa (..joka potee aika kovaa eroahdistusta musta :/<3 Kirjoittelen lisää joku päivä!) Mikko lähti salille ja sen jälkeen mä Lilan kanssa lenkille. Tytöt meni nukkumaan.<3

20.00-23.00 Tein muutaman työjutun (uudella työpisteellä, jee, pitää postata siitä joku päivä myös.. kylläpä nyt tuli postattavia juttuja mieleen tässä :D) jonka jälkeen mentiin saunaan. Sitten Kardashianit ja iltapala. <3 + Puolitoista jaksoa Modern Familyä vielä peiton alta.                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. NNiina 24.01.2017

  Oi miten suloista kuvia teillä on! ? ?Sun päivät kuulostaaa aivan ihanalta ? Ja kyllä sulla on niin ihana perhe ? Muutekin oot kaunis iho ?

  Vastaa
 2. Pia päivi 24.01.2017

  Moikka. Ihania kuvia päivästäsi. ?. Kivaa päivää. ?.

  Vastaa
 3. Minna K. 24.01.2017

  Kiva postaus. 🙂 Mulla 1v 4kk pikkumies ja roikkuu päivät pitkät jalassa kiinni. Huoh. Suloinen on mutta mitään ei saa tehtyä kun eroahdistus. No kyllä se jossain vaiheessa menee ohi. Kylläpä jaksat valvoa myöhään. Ihanaa jos teidän tyttöset nukkuu 12h yöunia. Meillä yleensä 21-6/6.30. Itsekin tarvin mielellään yli 8h unta niin siinä ei paljon jaksa iltaelämää ja omaa aikaa viettää.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.01.2017

   Joo, tiedän tunteen.. voi noita pieniä <3 Matilda herää meillä kyllä yleensä tosi aikasin, eikä nuku 12h yössä 😀 Mutta nyt on jäänyt vähän lomarytmi vielä päälle 😀

   Vastaa
 4. e 24.01.2017

  Mimosan eroahdistus kiehtoo! Samoissa tilanteessa täällä! ps. lakkaatko oikeasti bussissa kynnet? Entä ihmiset jotka eivät kestä voimakkaita tuoksuja ja saavat mm. mikreenin? Meitä on moneen junaan ja siksi on hyvä ajatella mitä julkisilla (bussit,junat) oikeasti voi tehdä… En halua haukkua vaan antaa ajatuksen tähän näkemykseen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.01.2017

   Kiva kuulla 🙂
   Joo siis mä vielä ajattelin että tämä otetaan varmasti esille.. Mutta olin siis melkeinpä tyhjässä bussissa ja valkkasin kaikkein miedoimman lakan.. en ikinä kehtaisi lakata kynsiä jos ihmisiä olisi lähistöllä.. Toki jotkut saattavat kaukaakin olla herkkiä tuoksuille tms… pitää kyllä ehdottomasti ottaa huomioon ja ehkäpä jätän seuraavan kerran lakkaamatta. 🙂

   Vastaa
 5. Emmi 24.01.2017

  Tuli mieleen, kun helmikuussa tulee disney on ice Hartwall-areenalle että ootteko Matildan kanssa menossa? Kun tuo Frozen mahtaa olla kova juttu 😀 Vai onko Matilda vielä liian pieni sellaisiin tapahtumiin? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.01.2017

   Meillä on sieltä paikka varattuna 🙂 On kyllä aika ihanaa mennä, kun en ole itsekkään koskaan käynyt disney on ice showssa. 🙂

   Vastaa
 6. Milli 24.01.2017

  Meillä myös pikku neiti on eroahdistunut, en voi kieltää ettenkö itsekin ole ahdistunut kun en nää lapsia enää 24/7 töiden takia haha! Oikein mukavalta kuulosti teidän päivä. Nyt halimaan pikkusia <3

  Vastaa
 7. Girlie 24.01.2017

  Heippa!

  Jäi vähän häiritsemään tuo bussissa kynsien lakkaaminen… Se haju on nimittäin niin voimakas että koko bussissa kyllä haisee ja häiritsee kyllä monia.. Suosittelisin ottamaan tämän huomioon ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.01.2017

   Joo ehdottomasti, mä vielä ajattelinkin että tämä otetaan varmasti esille.. olin melkeinpä tyhjässä bussissa ja valkkasin kaikkein miedoimman lakan.. en ikinä kehtaisi lakata kynsiä jos ihmisiä olisi lähistöllä.. Toki jotkut saattavat kaukaakin olla herkkiä tuoksuille tms… pitää kyllä ehdottomasti ottaa huomioon ja ehkäpä jätän seuraavan kerran lakkaamatta. 🙂

   Vastaa
 8. kaisu 24.01.2017

  Susta saa kyllä tosi tehokkaan äidin vaikutelman postauksen perusteella 🙂 Ja siis varmasti sitä oletkin 🙂 Mä niin kadehdin ihmisiä ketkä on tehokkaita myös heti aamusta, musta tuntuu että mulla menee joka päivä monta tuntia heräämisen jälkeen että saan vauhdin päälle, ja kahvin avulla tietysti <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2017

   haha, nooh, ei ehkä aina oo ihan näin tehokkaita päiviä 😀 mä tykkään reippaista aamuista, mutta rakastan myös hitaita aamuja, joten tajuun todella mitä meinaat <3

   Vastaa
 9. Enni 24.01.2017

  Hei Sara. Kävin joskus ennen käymään sun blogissa ehkä kerran kuussa, mutta nyt on kyl käytävä päivittäin 🙂 Mää katon myös instassa sun videopätkiä ja niistä tulee aina niin hyvä mieli. Sulla on niin miellyttävä ääni, että sitä vois vaan kuunnella vaikka kuinka paljon 🙂 Matilda on myös niin sulosen kuulonen, hänen höpötyksiä ois kiva kuunnella lisää 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2017

   Onpa ihana kuulla <3 KIITOS!!!!!! pitääpä tehdä taas videoita 🙂 Halaus!

   Vastaa
 10. Jenna 24.01.2017

  Tosi kivalta kuulosti teidän päivä!!:)
  Teillä on niin ihana perhe <3
  Heh,mä huomaan viikottain naisia ketkä lakkailee kynsiä bussissa mutta niistä ei pahemmin mitään voimakasta hajua lähde ja omistan itsekkin aika paljon tosi mietoja lakkojo joista ei pahemmin lähde tuoksuja.. kyllähän jollain on myös tosi vahvaa hajuvettä mikä leviää koko bussiin.. mutta ihanaa kun joku otti toisenkin puolen huomioon 😀 meillä maryam nukkuu edelleen joka aamu noin 9 ja nukkuu aina sen 12h joka yö mutta saa nähdä miten tytön unirytmi muuttuu vauvan syntymän jälkeen!! 🙂 mä katsoinkin instasti miten herkkulisen näköistä puuroa teit tytöille, joten pakko laittaa Maryamillekkin huomenna 🙂 kivaa loppu viikkoa teille <3 viime päivät on näyttänyt niin ihanilta että odotan jo kevättä maltamattomana <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2017

   Voi kiitos <3<3
   Heh, kiitti.. ehkä mä en oo ainut joka on ollut törppö ja lakkaillut bussissa :/ 😀
   Vitsit miten Maryam nukkuu hyvin <3 ihan luksusta!! samoin sinne ihanaa loppuviikkoa ja hyvää vointia raskauteen! Täälläkin kevättä jo fiilistellään 🙂 sais tulla jo!

   Vastaa
 11. Westend Mum 24.01.2017

  Hauska postausidea!

  Vastaa
 12. ILOONA 24.01.2017

  Tosi ihana postaus kera ihanien kuvien! Tämmösiä postauksia vois lukee useemminkin! 🙂
  Instasta jo kurkkasinkin kuinka ihana tukka sulle oltiin loihdittu. Kyllä kelpaa?
  Ja hei, mitä tuossa ihanan pirteän violetissa aamupuurossa on? Mustikkaako mukana?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2017

   Joo vitsit että hiukset onnistui 🙂
   Siinä oli kaurapuuroa ja kun puuro oli valmis soseutin mukaan banaanin ja pakastemustikoita 🙂 tytöt tykkää tosi paljon!

   Vastaa
 13. Pia päivi 25.01.2017

  Moi. Piti vielä kertoa et sun blogi ois niinku hyvän mielen ja tuulen blogi. Nuo sanat tuli mieleen blogistasi. Niin kivasti kirjoitat ja kuvia on ihana kattoa. ? ❄ ?

  Vastaa